- 25 Mart 2024
- 296
- 629
- 27
Yok canım 47 falandım. Ama özellikle bel ve bacak bölgesinden aldım kilo üstte hala 34 oluyor ama alt ve göbekten dolayı 36 su anKilom kaçti canım. 44 kg muydun 34 bedenken..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım 47 falandım. Ama özellikle bel ve bacak bölgesinden aldım kilo üstte hala 34 oluyor ama alt ve göbekten dolayı 36 su anKilom kaçti canım. 44 kg muydun 34 bedenken..
Ya bölgesel işte kilo hep bel ve basenden aldım. 10 kilo eklendi yani eski halime.Çok fark yok ya aramızda bende 1.57 36-38 beden aralığında giyiniyorum. 53- 54 kiloya düşersem 36 giyerim artık hep. ama 34 olamam ben
Ben 50 olunca 36beden oluyorum ama :) boy da kısa benimde.Ya bölgesel işte kilo hep bel ve basenden aldım. 10 kilo eklendi yani eski halime.
Ama boyumuz kısa olunca alınan 3 kilo bile fark ediyor maalesef. Olursun yaaa neden olmayasın 50 olsan direk 34 olursun bence :)
Kaç tane kayısı yidin bakım.sabah
Türk kahvesi sade
Öğlen
Tavuklu salata
Akşam
Domates çorbası
Ton balıklı salata
690 kalori açık bıraktım totalde 634 kaloriymiş yediklerim
Şerbo var kayısı yerim izlerken artık hahah
YemedimKaç tane kayısı yidin bakım.
İyidir nolsun misafirlikteyim ben de.Napıyorsunuz kızlar
Akşama yatılı misafirim var ve aksam sporunu oglenle birleştirmek zorundayım aslında ikna edip onlarlamı yapsam
Diyetimi riske atmayacagım bu yüzden kurtarıcı olarak tavuklu pilav çorba yapıp tavuktan kendime salata yanına çorba yerim tabiki atıştırmalık olarak yine muzlu yoğurtlu tatlımı yapacağım akşam menü paylasımında gerçekler ortaya dökülecek umarım bunlar dısında saglıksız bir şeyler olmayacak çünkü onlara gidip kaldıgımda pizza söylemişlerdi ve malesef yemiştim çay bıskuvi falan bu kez olmayacak hayır
Süper seni tebrikederim harikasınİyidir nolsun misafirlikteyim ben de.
İnanılmaz zor sınavlar veriyorum iki gündür.
Dün kek poğaça. Bugün de kete ve katmer. Dün hiç yemedim ama bugünkülerden
birer ısırık aldım sadece.
Wuuuu süpersin canım. Tebrik ediyorum nasıl kuş gibi hafiflemissindir bugunki görevde tamam olunca.Süper seni tebrikederim harikasın
Olsun 1 er ısırıktan bırsey olmaz ısırık alıp durabildiysen bu daha buyuk bır basarı ben genelde 1 ısırık alınca bitirmeden duramayanlardanım
Sporda şimdi bitti baya sağlam yorucuydu 1 saat 20 dakika yaptım ilk 1 saat 5 kılo ağırlıkla aralarda koşu ile 15 dakikası 3 kılo dambıl ile kalan 5 dakika normal tempo koşu ile soğuma gibi olsun diye ama asla yorgun hissetmiyorum şuan hatta tersine enerji geldi sımdı bır shaker yapıcam proteinli muzlu kendime geleyim
Sağol canımWuuuu süpersin canım. Tebrik ediyorum nasıl kuş gibi hafiflemissindir bugunki görevde tamam olunca.
Oh süpersin harika bir duyguuuu
Yıllar önce LCW dan aldığım 38L beden kotlarin içine an itibariyle girdim. Bacak kısmı tam oldu. Göbek ite kaka kapattım. Ay nasıl Bir mutluluktur ama bu yaaaa
Haftada 1 yapılabilir bence bu kaçamaklar. Sen zaten istikrarlı birisin yarın telafi edersin cnm.Kızlar ben dünki menüyü paylasmıcam akşam dışardan yemedim nesfit yedim oraya kadar süper hiç bozmadım ama geceye doğru film izledik bişiler aldık bakkaldan cok abartmadan biraz bisküvi kek cips yedim hepsınden biraz biraz ama tam gram gramına bilemedim için yazamadım oyuzden menü paylaşımı yapmıyorum ama bugün aynen devam paylaşıcam akşam sporda dahil ☺
Tartılma iside sabah 6 buçukta yatınca 11 buçuk gibide uyandım aklıma gelmedi şu içtim baya sonra kahvaltı hazırla derken kaldı yarın sabah tartılır yazarım
Ya 2 aydır nerdeyse hiç yapmadım hak etmıstım bencede ama cok rahatsız etti sabah miğde yanması ile uyandım perişan oldum reflü var bende bide ondan sanırım dokundu bidaha kolay kolay yemem özellikle cipsHaftada 1 yapılabilir bence bu kaçamaklar. Sen zaten istikrarlı birisin yarın telafi edersin cnm.
Benim bugün tartı günümdü. 2.4 kg gitmiş. Ama önceki hafta ödem coktu 1 i ona veriyorum. Bence bu hafta 1.4 vermişim.
Güncel kilom 63