Ama benim şöyle bı şeyim var yesem de yemesem de günde en az iki sefer lavobaya çıkabiliyorum çok şükürBu arada üçten beridir ayaktayım Üçler sekize kadar 2 avuç kadar kaju yedim su içmedim tuvaletim gelir diyesabah kahvaltısında 3 dilim ekmek bir tane haşlanmış yumurta pekmez reçel biraz patates kızartması bir de domates salatalık yedim
Ayni bizçok güldüm buna.
Bugün sabah 5.30 da kalktım hala iş yapıyorum kapılar camlar dip köşe temizlik mutfak falan o sırada ağzıma 3 5 tane fındık attım o kadar
Ooo maşallah maşallah bende gelim mı kahvaltiya hiç halim kalmadı hazirlayacak gücüm yok makinalar bitmiş bosaltmadim daha aglicam ya eşim ise gitti oğlum kaynanamlarla iki günlüğüne tatile gitti ben tekim kendimi işe vurmuşum
Ama benim şöyle bı şeyim var yesem de yemesem de günde en az iki sefer lavobaya çıkabiliyorum çok şükür
Valla bende temizlik yapmayı seviyorum yaAralarında en sevmediği gelini benimdir ama hakkını yiyemem yani yemek konusunda aramızda ayrım yapmazbenim temizlik köyden gelinceye kaldı arkadaşım gelecek onun gelmesine yakın dip köşe temizliği yapacağım
Oh senin çocuk büyük benim sıpa viyakliyor temizlik yaparken
Temizlik yaparken harcadığım kaloriyi 2 ile çarpıyorum onunla yaptığım zamangel gel beklerim bizimkiler sever misafiri elleri boldur yani
O ne güzel bir nimet biliyor musun ben de iki günde bir çıkarsam şükredecek duruma geliyorum yok yaniköy macerasından kilo almadan çıkabilirsem güzel olur
Hiç hayır demem vallaValla bende temizlik yapmayı seviyorum yagelim sana yardıma benim oğlum 5.5 yaşında kimseyle yollamam yanimdan ayırmam ama kaynanam benim gibi iyi bakıyor valla
Biz beraber büyüttük sayılırHiç hayır demem vallacamları yebi silmiştim el izi yaptı benim uşak ne güzel şanslısın ben güvenemiyorum malesef
Oo afiyet olsun İskender iyi giderKahvaltıyı sıkı yaptim patates kızartması salatalık domates reçel ve kızarmış köy yemegiyle öğle İskender ve buranın meşhur tatlısı kaymaklı vişneli ekmek kadayıfı gömdüm şimdi eltimler geldi köye 3 gün bile olmamıştı İstanbul'a dönüşleri köy boş diye geldik ayağımızı güzel surtmusuz herkes burdaonlar yemek yapacaklar ben yemem yemek daha şu icemedim bakalım
Oh afiyet olsun ekmek yerine makarna geçmişBende sabah önce kahve içtim kahvaltı da peynir zeytin domates salatalık yedim hepsinden azar azar yedim ekmek kullanmıyorum . Şimdi makarna ve turşu yedimkahve içtim daha yemek yemicem mısır hasladim onu yerim yeşil çay icicem
Aynen . Sabah kahvaltı da peynir 3 tane zeytin 6 fındık yedim şimdi kahve içiyorum bakalım kilomu tarttim 79.1Oh afiyet olsun ekmek yerine makarna geçmiş
Aynen . Sabah kahvaltı da peynir 3 tane zeytin 6 fındık yedim şimdi kahve içiyorum bakalım kilomu tarttim 79.1
Hadi inşallah daha sağlıklı bir şekilde süreç ilerlerDiyetisyene randevu aldım yarın gidiyorum inşallah
Bu akşam bomba gibi patladıÇok güzel çok iyi gidiyorsun
Hadi inşallah daha sağlıklı bir şekilde süreç ilerler
Bende makarna yaptımBu akşam bomba gibi patladımakarna salatası yedim