Yarasinn ben diyetisyene gidiyom bugunBende makarna yaptım o kadar yoruldum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarasinn ben diyetisyene gidiyom bugunBende makarna yaptım o kadar yoruldum ki
Yarasinn ben diyetisyene gidiyom bugun
Tmm canımHayırlı olsun canım gelişmeleri haber ver mutlaka
Afiyet olsun bende khavkti yapıyorum çünkü baya bı yol gidecemGünaydın saat 9 gibi çiyalı limonlu suyumu içtim birazdan kahvemi de içeceğim
Afiyet olsun bende khavkti yapıyorum çünkü baya bı yol gidecem
Dolu dolu bir liste vallahi aç kalmazsın paylaştığın için teşekkür ederimYok Ümraniye de . Diyetisyen bunu randevu
Sabah kahvaltı da dometes salatalık zeytin peynir yedim ama hepsinden birer parça
Ara öğün bı yeşil elma
Akşam yemeği olarak salata ve bir but
Şimdi kına ya gidiyorum moralim çok bozuk hiç bı elbisem olmuyor ve inatla zayiflayacam
Aynen ama ben o kadarda yememDolu dolu bir liste vallahi aç kalmazsın paylaştığın için teşekkür ederim
Pes etmek yokİnşallah zayıflayacağız pes etme kesinlikle
Afiyet olsun ben şimdi listedeki kahvaltıyı hazırlamaya gidiyorumAkşam köz biberli yoğurtlu biraz da mısırlı bir salata yaptım onu yedim biraz da kaju yedim onun dışında bir şey yemeyeceğim inat ettim
Aynen ama ben o kadarda yemem
Pes etmek yok
Afiyet olsun ben şimdi listedeki kahvaltıyı hazırlamaya gidiyorum
Bende kahveyi öğlen icicemAsla pes etmek yok afiyet olsun ben de çiyalı limonlu suyumu içiyorum bir saat sonra kahvaltı yapacağım yeni bir bilgi öğrendim aç karnına içilen kahve stres hormonunu arttırıyormuş uyandıktan Bir saat sonra içmek lazımmış kahveyi şu an aspir yağı ve çiyalı limonlu su ile devam edeceğim metabolizmamı hızlandırsın diye kahvaltıdan sonra içebilirim belki ara öğün niyetine
Afiyet olsunBende yan grlip yattım valla öğlen bı şey yemedim akşama da yarım hamburger gömdüm oğlumun kalanı diye