Niyet ettim doğum kilolarını vermeye 🤭

Ben kahvaltıyı saat 1 de yaptım diş ten dolayı yiyemedim ama şimdi bı muz yedim

Malesef olmuyor du biri yirmilik diigeri de çok kırık ti içi kis olmuştu çektik
Yirmilik sıkıntılı ya ben ikisini birden çektirdim seni çok iyi anlıyorum Şu an sen çok öyle ağzını açamazsın

Bugün akşam yemeğine kuru fasulye pilavım var yanına da sumaklı soğan salatası yaptım ekşili kuru fasulye bol pilav az şeklinde yiyeceğim bu ara parklarda el ayak hastalığı çok fazla varmış O yüzden çocuğu çıkartamadım bugün de bakalım eşim bugün izinli En azından bir sahile falan götürürüm

Sabah limonlu çiğılı suyumu içtim yarım saat sonra da kahvaltımı yaptım kahvaltıda peynirli yumurta 3 dilim ekmek bir yemek kaşığı kadar fıstık ezmesi bir tane de domatesi yedim bugün spor yapamadım boynum tutulmuş

Yirmilik sıkıntılı ya ben ikisini birden çektirdim seni çok iyi anlıyorum Şu an sen çok öyle ağzını açamazsın
Oyy biri azı dişimin altında ne sağ ne sol iki tarafla da yiyemiyom bebek maması gibi minik minik yiyom

Bugün saat 21.00'da Bir tabak makarna yedim bugün biraz dengesiz beslendiğimi farkındayım inşallah bana kilo olarak Dönmez

Ay ya kıyamam Çok geçmiş olsun iyi yanından düşün minik minik yiyeceğin için zayıflarsın
Hqhahahverdim heralde 80.2 den 78.9 a düştük inşaallah böyle gider

Eklentiler

• IMG_20241025_131219.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 1
Bugün aldım kalori miktarı 1600 civarı falan buna çok sevindim kahvaltıda 2 tane çırpılmış yumurta bir tane pestil 3 dilim kadar ekmek öğlen 2 3 tane bisküvi yedim Bir tane de mandalina yedim akşam yemeğine de 3 tane içli köfte yedim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…