Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün akşam yemeğine kuru fasulye pilavım var yanına da sumaklı soğan salatası yaptım ekşili kuru fasulye bol pilav az şeklinde yiyeceğim bu ara parklarda el ayak hastalığı çok fazla varmış O yüzden çocuğu çıkartamadım bugün de bakalım eşim bugün izinli En azından bir sahile falan götürürüm
Sabah limonlu çiğılı suyumu içtim yarım saat sonra da kahvaltımı yaptım kahvaltıda peynirli yumurta 3 dilim ekmek bir yemek kaşığı kadar fıstık ezmesi bir tane de domatesi yedim bugün spor yapamadım boynum tutulmuş
Bugün aldım kalori miktarı 1600 civarı falan buna çok sevindim kahvaltıda 2 tane çırpılmış yumurta bir tane pestil 3 dilim kadar ekmek öğlen 2 3 tane bisküvi yedim Bir tane de mandalina yedim akşam yemeğine de 3 tane içli köfte yedim bu kadar