Bende varım kilom 78.9 boyum 1.69Kendi kişisel bir programım olacak burayı günlük gibi kullanacağım en azından kaçamaklarımı falan burada dengede tutayım. Kilo 78.4 hedef kilom 63
Bugün sabah kalkar kalkmaz bir fincan sade Türk kahvesi ve 1 tatlı kaşığı aspir yağı içtim.
Bunları içtikten bir saat sonra
2 yumurta 2 dilim kaşar ile omlet yaptım yanına 2 wasa ile kahvaltı yaptım.
Yarım saat önce de soda içtim
Bir yarım saat bir saat sonra bir avuç yani 10 11 tane çiğ kaju yiyeceğim.
Akşam yemeğini de beş buçuk altı gibi yiyorum.
Bugünkü menümde salata patates çorbası birazcık da pirinç pilavı olacak.
Bu aralar adet öncesi sendromuna girdiğim için tatlı olarak hafif bir magnolia yapmıştım ondan bir kase yiyebilirim ama şu an emin değilim yersem yazacağım
Bu arada su hedefim 3 litre ama 3 litre yapamasam bile 2,5 litreye tamamlamaya çalışıyorum
Bu arada benim de hedef 63 ekimin 30 na kadar vaktim var bakalımKendi kişisel bir programım olacak burayı günlük gibi kullanacağım en azından kaçamaklarımı falan burada dengede tutayım. Kilo 78.4 hedef kilom 63
Bugün sabah kalkar kalkmaz bir fincan sade Türk kahvesi ve 1 tatlı kaşığı aspir yağı içtim.
Bunları içtikten bir saat sonra
2 yumurta 2 dilim kaşar ile omlet yaptım yanına 2 wasa ile kahvaltı yaptım.
Yarım saat önce de soda içtim
Bir yarım saat bir saat sonra bir avuç yani 10 11 tane çiğ kaju yiyeceğim.
Akşam yemeğini de beş buçuk altı gibi yiyorum.
Bugünkü menümde salata patates çorbası birazcık da pirinç pilavı olacak.
Bu aralar adet öncesi sendromuna girdiğim için tatlı olarak hafif bir magnolia yapmıştım ondan bir kase yiyebilirim ama şu an emin değilim yersem yazacağım
Bu arada su hedefim 3 litre ama 3 litre yapamasam bile 2,5 litreye tamamlamaya çalışıyorum
Doğumdan sonra bende katılacağım bu kervana hadi bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız
Bu arada benim de hedef 63 ekimin 30 na kadar vaktim var bakalımeğer ki hedefe ulasirsam i phone alacak bana eşim
Bana uyarŞöyle bir şey diyeyim ekime kadar verilmeyecek bir kilo tablomuz yok bence bir de sabahları aç karnına Türk kahvesi gerçekten metabolizmayı bayağı hızlandırıyorhaftaya bugün de tartı günü yapalım o zaman ne dersin
Ben rahatlıkla yemek yesem de yemesem de lavaboya çıkabiliyorum sıkıntım yok çok şükür
Ayy tadı iğrenç zaten zayıflamak için içiyorumAy işte ben de o durum yok ya biraz sıkıntı ama bu kahve olayından sonra biraz daha düzeldimküçükken halam bana tarçınlı zayıflama çayıni zorla içittirdiğimden beridir tarçın sevmiyorum yoksa ben de kahveyi tarçınla içerdim tam bir psikolojik vakayım
Ayy tadı iğrenç zaten zayıflamak için içiyorumben bol şekerli sütlü dibek kahvesi severim
Ben şimdi akşam yemeği niyetine 3 4 tane köfte yedim yanında 1 kaşık yoğurt ileDesene çok şey kaçırmamışımdibek kahvesini ben de severim
Ben şimdi akşam yemeği niyetine 3 4 tane köfte yedim yanında 1 kaşık yoğurt ile
Ben şimdi akşam yemeği niyetine 3 4 tane köfte yedim yanında 1 kaşık yoğurt ile
Ay tam okurken hem hapsurdum hem güldüm karnım ağrıdıBen o kadar sıkmıyorum kendimi bugün 6-7 yemek kaşığı patates yemeği yedim 4 kaşık pirinç pilavı yedim ton balıklı salata yapmıştım onu yedimsonuçta iPhone alacak ben değilim
Ay tam okurken hem hapsurdum hem güldüm karnım ağrıdışimdi 45 dakikalık yürüyüş ten geldim spor aletlerini de kullandım içime de termal içlik giydim vücuttan su akıyor pardon çeşme akıyor sanki
Afiyet şifa olsun ama kilo olmasınÇok eğlenceli bir kişiliğim ayıptır söylemesiben de dondurma yedim 2 topcuk kocam benim kilolara düşman malesef yarın anneme gideceğim giderken kıskandım ben de termal taytımı giyip gideceğim bayağı yürüyüş yapacağım için spor niyetine geçer herhalde
Sana kolay gelsin canım ben kötü bir şey yaptım eşim oğluma İskender söyledi bana da zorla iki çatal yedirttiBebekoyu uyuttuktan sonra o 30 dakikalık videoyu yapacağım ondan sonra duşa girer uyurum o dondurmaların erimesi lazım