şimdi nerelere takıldın
görümce dedikodu yapmış vs geç bunu o düğünler insanlar konuşsun diye yapılıyor
herkes iyi kötü az kibar biraz patavatsız ama düğünleri çekiştirir hatta bizimki şöyleydi onunki böyle konuşulur
kiminle evlenirsen evlen senin düğününü de konuşurlar
küçük yeğen araya girmiş dayıyı öpmüş vs vs
bu da buradan öğrendiğim kadarı ile küçük kızların son trendi
dışarı çıkmadık yemek ve tatlı vs hikayesinde eve gelen misafir çok dışarı çıkmaz zaten ayıp gibi gelmiştir ileride evin ayrı olunca istediğinde çıkarsın
babası götür getir dedi nişanlım yaptı
evde genç olarak nişanlın varsa araba ile getir götürü o yapacak tabii
geçen eşimin halası geldi
üç vesait ile kv ye gitmesi makul olmadığı için eşim bıraktı
bayram düğün vs zamanlarda bunun hesabı yapılmaz ancak ayrı eviniz varken de ikide bir arayıp söyleyecekse olmaz
L koltuk ve beyaz ocak asıl sizinle ilgili bölüm bu
biz orada değildik ama kv fikrini mi söyledi asla alınmaz mı dedi
yani birçok kişiye sorarsan salona L koltuk alan, yeni alanı görünce almayın der zira boncuk gibi dizilmek olmuyor vs yorumları havada uçuyor
o da fikrini belirtmiş olabilir ha lafın arasına dalması hoş değil ama muhtemelen gelinin satıcı ile konuşması da ona garip gelmiştir
ocağa gelince de burada bile elle tane konu var kimi siyah çok kir tutuyor diyor kimi beyaz o da kendince fikrini söylüyor
sonuçta birlikte alışverişe gitmekteki amaç o kişinin de fikrini almaktır eğer fikrimi söylemeyeceksem neden geldim ki seninle
küçük görümce gelirken ablama da pasta alın demiş ne var bunda
evde doğum günü olan birisi varsa tatlı yemeye dışarı çıkana gelirken pasta al denir
bu durumda da gidilen yerden makul saatte dönülür ki çoluk çocuk uyumadan pasta kesilsin
ben çok naifim, çok düşünceliyim vs demişsiniz de bu yaşananlarda çok da abes bir durum yok klasik bayram, düğün yaşantısı, olağan günlerde herkes evinde durursa sıkıntı olmaz
bir de geçen birine daha yazdım eşim/nişanlım beni muhabbete katmıyor diye bir durum olmaz
dinlersiniz, öğrenirsiniz sizin de fikriniz olan bir konu ise siz de söylersiniz
yani kv görümceler ve nişanlın 5 yıl önceki ayşe nin düğünü ile düğün olan düğünü karşılaştırırken nişanlın seni nasıl muhabbete dahil edecek sence nasıldı mı diyecek
telefonla oynuyor demek ki ortam onu da açmıyor bunu geleceğe yatırım olarak düşün mesafeyi korursun ilerde