Nişanlımın evinde kaldım. Yaşananlar...

Ha o zaman kv bu konuda da haklı :)
Şahsen ben l koltuk ve beyaz Ocak konusunda da hak verdim kadına
Ocak konusunda ben de katılıyorum 🙈 ne bileyim belki kendi annemiz bişey söylediğinde alınmıyoruz ama kayınvalidemiz aynı şeyi deyince sanırım psikolojik olarak hemen değişik algılıyoruz🙈🙈😂

Ocak konusunda ben de katılıyorum 🙈 ne bileyim belki kendi annemiz bişey söylediğinde alınmıyoruz ama kayınvalidemiz aynı şeyi deyince sanırım psikolojik olarak hemen değişik algılıyoruz🙈🙈😂
Bak işte buda çok mantıklı 😁😁 Otomatikmen yanlış anlamalar yada ne bilim farklı düsünceler 😅 Dogru tespit👍

Bunu ben de düşündüm ama eğer babalarımız kocalarımızı arayıp laf soksaydı, benim dediğim olacak diye diretseydi damatlar da çıldırırdı. 😂
KVler her şeyi doğal hak olarak gördüğü için çıkıyor sıkıntı. Kadınlar iyi dayanıyor hatta erkekler de bu durum olsa ohoo

Bunu ben de düşündüm ama eğer babalarımız kocalarımızı arayıp laf soksaydı, benim dediğim olacak diye diretseydi damatlar da çıldırırdı. 😂
KVler her şeyi doğal hak olarak gördüğü için çıkıyor sıkıntı. Kadınlar iyi dayanıyor hatta erkekler de bu durum olsa ohoo
Ahhah 😆 evet ya babalar niye böyle değil harbiden. Ayy neyse ki değiller ortalık karışırdı. Babamı, eşime 'oğlum be o L koltuk güzel değil bence almayın, dolaba da dantelleri koymamışsın' derken düşünemiyorum 😂

Al bide burdan yak. Ee buda çok dogru 😂😂👍

Yani orda şimdi desem ki ben onu istiyorum bitti o zaman annesinin fikrinin önemi kalmayacak bana bozulacak diye düşündüm resmen kötü olmaktan korkuyorum
Ee zaten öyle annesinin fikrinin bir önemi yok.
Fikir alınır uygun değilse o fikir icraata geçmez yani

Öyle mal gibi durma konuş konuş ama boşta konuşma sana birşey mi diyorlar cevabını yapıştır bende senin gibiydim maalesef çok ezildim şimdiki aklım olsa cevapları yapiştırırdım onlar msjı alırlar ama sende haklısın nişanlı kızsın iş bozulur diye sesini çıkarmıyor olabilirsin ama şunu söyleyim çokta sessız kalma baştan nasıl görürlerse öyle devam ederler mobilya Bakmaya nişanlınla git ne o öyle yok kv yok görümce her kafadan bir ses bende elitimle kaynım nişanlımla gittim onları dinlemedim koltuk seçiyorum renklerine karışıyorlar bilmem ne şimdi evimize bile gelmiyor kaynım sanki kendileri oturacakmış gibi herşeye karışıyorlar aklını başına al ezdirme kendini herseye karıştırma fikirlerini al ama kendi zevkini uygula

Görümcem şarkı açtı duvarda elek mi olur şarkısını.. kaynanam da dedi ki kapat belki kız yanlış anlar (ben yani) görümcem de valla hiç düşünmemiştim dedi. Ya ben kahvaltıda çayı bile alamıyorum kendime çekindiğimden belki bende sorun var ama öylede konuşamıyorum onlar gibi biraz böyle tatlı sohbet etseler falan belki kolay alışırdım ama böyle olunca geriliyor insan
Ben olsam çok gülerdim vala siz çok gerginsiniz .

Zaman zaman bende “keske cocuk esirgeme kurumunda büyümüş biriyle evlenseydim” derim
Demem o ki dogru yoldasınız🤗
Babam çocuk esirgeme kurumunda büyümüş . Hatta 5 yaşında verilmiş .
Ama babaannem var . Hatta annem ilişkilerini geliştirmiş babamla babaannemin .
Sonuç olarak babaannem 85 yaşında filan ve bizde kalıyor .
Ama size kötü kalpliligini simarikligini pisliğini kirliliğini anlatamam . Anlatamam yani.
Bu arada annem de babaannemle evlendikten sonra tanismis

o da sıkıntı. mıç mıç oğluşumda oğluşum.. gözlerinin içine baka baka aşk yaşıyorlar. tabiki sevecek ama bir sınırı olmalı. 3 yıl oldu, başta dedim benim varlığıma alışamadı ondan yılların alışkanlığı var ama hala bir ortamda bir şey anlatırken sanki başka kimse yokmuş gibi ahmetim canım diye olayları ona anlatması, ahmet biliyor musun diye lafa girmesi ilgisi olsun olmasın sinir bozmaya başladı.

Nişanlımla sorunum yok dedikten sonra, bunca şey yazmak da enteresan. Sizce bu yazdıklarınız sadece ailesiyle olan sorunlarınız mı? Nişanlınızın hiç katkısı yok mu? Size iyi davranması yeterli değil ki aranızda sorun olmaması için. En büyük sorun nişanlınız pasif ve sizi de gayet güzel ezdirecek bir insan olması. Şu anlattıklarınızdan bu çıkıyor, eksik anlattıysanız bilemem. Herkesin gönlünü yapmaya çalışırsa, herkesin lafını dinlerse biraz zor aile olursunuz. Evinize alacağınız koltukta kayınvalidenin neden söz hakkı var mesela? Sinirli diye görümcenin saçmalıklarını ne kadar çekeceksiniz? Neden kimse haddini bilmiyor da, siz alttan almak zorunda kalıyorsunuz? Bir iki alırsınız ama bunu yıllara yaydığınızda huzursuz bir evde sinir hastası olur çıkarsınız. O yüzden nişanlımla hiç sorunum yok cümlesini bir daha gözden geçirin lütfen. Şu şartlarda, şu aileyle, bu kadar içli dışlı uzun ve güzel bir evlilik yaşama ihtimalinizi pek göremedim. Nişanlınız aklını başına alırsa ne ala...

X