Nişanlımın evinde kaldım. Yaşananlar...

ee kendi fikri zikri yok mu?
anasının her olmaz dediğine olmaz mı diyecek?
elin görevli adamı bile senden önce geliyor yani.
uymaca akıllı insanla çok zor.

Yani orda şimdi desem ki ben onu istiyorum bitti o zaman annesinin fikrinin önemi kalmayacak bana bozulacak diye düşündüm resmen kötü olmaktan korkuyorum

Canım degistiremezsin sadece seyirci kalır şaşırırsın bir sure sonra da alışırsın alışamazsan az gidip gelirsin aynı memlekette mi oturcaksiniz?
Benim butun cevrem neredeyse böyle yeri yerinden oynatırlar evime bi gelirler kavga ediyor zannedersin ki kavga değil. Ben esimin ailesinde böyle sey gormedim. Hanımefendi ağır başlı sakin az konuşan insanlar. Ben de o ortamlarda sıkılabiliyorum ama alıştım sayılır. Esim bana günde 5 kez bagirma diyor ki bagirmiyorim tarzim oyle ben seni haksiz bulmadım ama hakli da bulmadim. Sasirman normal yani ama zorlanabilirsin tabiki senin icin zor.

Eviniz de Oturma odası varsa salona L koltuk pek mantıklı değil..
Beyaz Eşya da Beyaz'in kıymetini Gri ankastrelwri kullanmaya başlayınca anlarsınız.
Kayinvalide burda tecrübesini size sunmuş..
Bunların dışında sizlik bir durum yok..

Tatlı ,seviyeli bir mesafeyle kendinizi korursunuz diye düşünüyorum.

İyi akşamlar... Biraz içimi dökeceğim uzun olursa kusura bakmayın lütfen. Düğün hazırlıkları için ve beraber vakit geçirmek için nişanlımın evine gittim. Başta düğün vardı hazırlıklar iş güç falan derken bitti gitti sonra nişanlımla hiç doğru düzgün vakit geçiremedik hep bir iş çıktı başta tamam dedim olur normal ama sonra iyice sıkılmaya başladım. evli olan görümcemde geldi konuşmaları hareketleri o kadar sinir bozucu ki evde hep bağrışmalar küfürler ters ters hareketler... yok ben çok güzelim yok benim düğünüm onunkinden güzeldi o kim ki falan tarzında dedikodular küfürler dönüp durdu. Kimsede bişey demiyor o sinirliymiş huyu öyleymiş falan diyorlar sürekli. Neyse ben tabi saygımı korudum ama zoruma gitti ne biliyim saygısızlık değil midir ha bana karşı bir şeyi olmadı ama böyle yapması normal mi hadi onu geçtim iki tane çocuğu var büyüğü çok şeker ama küçüğü çok fena ben nişanlımla oturuyorum geliyor aramıza giriyor dayı dayı sürekli öpüyor romantik oluyor böyle diyor ben senin aşkınım diyor siz yalnız kalmayın diyor bide küstü dayısına bu yüzden... başta dedim çocuk aman ne olacak ama sinirime dokunmaya başladı nişanlım sürekli onun gönlünü almaya çalışıyor sen benim aşkımsın falan diyor.. Birlikte mobilya bakmaya gittik kaynanamda geldi ben görevliyle konuşuyorum kaynanam araya giriyor yok L koltuk olmazmış salona.. yok ocağın rengi beyaz olursa daha iyi olurmuş.. bakamadım o an içimden gelmedi. Görümcem asarım keserim tarzında bir tip... nişanlımla aramızda sorun yok çok şükür. Bazen kendimi sığıntı gibi hissettim ne yalan söyliyim ben çok dikkat ederim karşımdaki insanı kırmamaya konuşurken patavatsız davranmamaya.. ama nişanlımın ailesi dambur dumbur konuşuyor ağzım açık kaldı bide sürekli kendilerini övüyorlar biz böyleyiz şöyleyiz bizimki daha güzeldi onlarınki kötüydü.. çocukların yaptığı saçma şımarıklıklara gülüyorlar.. vallahi patladım o yüzden fırsat buldukça dışarı atmak istedim kendimi ama nişanlımında hep işi çıktı bunaldım başının etini yedim malesef arabayla bir iş olduğunda hep nişanlım milleti getirip götürüyor babası talimat veriyor. Bir hafta kaldım doğru düzgün sadece bir kere yemeğe çıktık bir kere de tatlı yiyelim dedik küçük görümcem ablamın doğum günü gelirken pasta alın başımın etini yedi dedi neyse bir saat takıldık nişanlım söz verdim ayıp olur dedi fazla takılmadık pasta aldık gittik görümcemin doğum gününü kutladık. Şimdi bana akıl verin ne yapmalıyım abartacak bişey yok mu dersiniz ? Nasıl bir duruşum olmalı onlara karşı ? Bide ben onların yanında öyle sessiz sakin kalıyorum ki saygımı eksik etmiyim diye bilmiyorum öylede mal gibi duruyorum. Teşekkürler
Diğer olaylar tamam da çocukla çocuk olmayın yahu. Yeğeniyle olan ilişkisini 1 kez bile dile getirirseniz fesat damgası yersiniz söyliyim. Diğer haklı oldugunuz konularda bile haksız duruma düşersiniz.Görümceniz haksız bile olsa ay bu gelin çocugu bile kıskanıyor der her yerde anlatır herkes de ona inanır.

Ya kusura bakma cok güldüm esimde soruyor neye gülüyorsun diye:olamaz:
Bizim evde boyle de. Bende o görümce gibi birseyim demekki dikkat etmek gerekiyor. Bizim eve gel yani babamın evine,bir bardak kahveyi içemezsin küfür lambur lumbur konusma curcuna. Aslında gercekten ayıp hele yabanci tanimayan yadirgayabilir. Demek ki yapilari öyle canim. Bazı insan yaman olur sinirli olur gorumceni degistiremezsin bu saatten sonra ancak mesafe koyabilirsin. Çocuklar da çocuk iste ne diceksin fazla şımartılmıslar demek ki.
Ocak konusunda kaynana haklı siyah olanlar cok beter 1 buçuk yildir kullaniyorum ben cok cabuk tozlaniyor pisleniyor ve zor çıkıyor lekesi. L koltuk konusunda sacmalamis ama herkes zevkine gore alır koltugunu yatağını

Güzel yorumun için teşekkür ederim evet belkide herkesin tarzı yapısı farklı ben korktum ilerde kötü olursam diye çok kafama takıyorum böyle şeyleri ya çok samimi olursam tepeme çıkarlar mı, mesafe koyarsam kötü mü algılanırım vs... kendim olamıyorum resmen

Görümcem şarkı açtı duvarda elek mi olur şarkısını.. kaynanam da dedi ki kapat belki kız yanlış anlar (ben yani) görümcem de valla hiç düşünmemiştim dedi. Ya ben kahvaltıda çayı bile alamıyorum kendime çekindiğimden belki bende sorun var ama öylede konuşamıyorum onlar gibi biraz böyle tatlı sohbet etseler falan belki kolay alışırdım ama böyle olunca geriliyor insan

Güzel yorumun için teşekkür ederim evet belkide herkesin tarzı yapısı farklı ben korktum ilerde kötü olursam diye çok kafama takıyorum böyle şeyleri ya çok samimi olursam tepeme çıkarlar mı, mesafe koyarsam kötü mü algılanırım vs... kendim olamıyorum resmen
Mesafeli ol sadece onlar icin degil kimle cok samimi olsan sonu hüsran oluyor canım

Görümcem şarkı açtı duvarda elek mi olur şarkısını.. kaynanam da dedi ki kapat belki kız yanlış anlar (ben yani) görümcem de valla hiç düşünmemiştim dedi. Ya ben kahvaltıda çayı bile alamıyorum kendime çekindiğimden belki bende sorun var ama öylede konuşamıyorum onlar gibi biraz böyle tatlı sohbet etseler falan belki kolay alışırdım ama böyle olunca geriliyor insan
Şarkıyı bilmiyorum
Yanlış anlaşılacak bişey mi varmış

Kaynanam öyle dedikten sonra nişanlımda L koltuk salona olmaz dedi ama bişey anladığından değil fikri çabuk değişir böyle şeylerde. Bende görevliye dedim bu koltuklar salona tercih ediliyor mu. Görevli de evet çok satıyoruz genelde salona dedi :)) ondan sonra nişanlım tamam olur dedi
Sanki sizin nişanlınız biraz kendi fikirlerini yönetemiyor gibi geldi bana. Bizde eşya aldıgımız sırada nikah felan da hepsi bir arada halledildi. Bende o sıralar 4 gun felan kaldim. Esya almaya eşim annem gorumce ben gittik. Annem gorumce oturdu biz sectik. Sonra onlara da gösterdim begendiler bitti 😁 Benimde oturma odam L koltuk aşırı memnunum😉 Siz bence biraz daha herseyi göz önünde bulundurarak bi düsünün ne bileyim nişanlınız da daha sonra bunları paylaşın felan. Böyle zor cnki😔 Allah yardimciniz olsun

X