- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Sağol kuzucum aminnn inşallahh❤❤❤❤Yok kuzum iyi çıkmış prolaktinin inşallah rahim filminde de bir şey çıkmaz kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzucum aminnn inşallahh❤❤❤❤Yok kuzum iyi çıkmış prolaktinin inşallah rahim filminde de bir şey çıkmaz kuzum
Özelden atamadım mesaj giremedim sayfaniza buradan atıyorum eklersiniz beni teşekkür ederim en son mart 3 de adet oldum uygulama da beklenen adet günü 31 MartSon adet tarihini bide beklenen adet tarihini özelden atarsan ekliyim canım
Bende denemeye karar verdim ama bugün Pik günüm yani koyayim mıYoldaşlarım bugün bişey öğrendim ama doktordan değil ananemden dedemle ilk evlendiği zamanlarda düşüğü olmuş ananemin. Sonra da olduysa tutunamamış onlarda düşmüş. Dedem ankarada çalışıyoken bi doktor bulup ananemi götürüyo. Doktor muayene ettikten sonra ananeme diyo ki " Belini sıcak tut yani yakı yapıştır sonra da kocanla yat. O yakı kendi sökülesiye kadar da sen elleme cıkarma" Geçmiş zaman yakı kaç gün kaldı tam hatırlamıyorum ama yakıdan sonra bi adet gördüm söküldüm . İkinci ayında hamile kaldım en büyük teyzene dedi. Bu arada eski zamanları bilirsiniz tam 9 ölü doğmuş düşük vs. Yaşayan olarak da 5 çocuğu var. Bidaha yakıdan sonra gebe kalamama durumum olmadı dedi. Hatta bana da kanalların tıkalı senin deyip duruyodu allah var düşünüp düşünüp hatırlamış doktorun naptığını ne dediğini rahim filminden sonra onu da denicem tam olsun şöyle bolca havuc da yedik mi tamamdır bence bu iş
Ne zaman koyulması gerektiğini doktor söylemiştir de ananem kaç gündür düşün düşün anca hatırlayabilmiş üzülüyo o da bana yaşı da 86. Dr koy demiş koymuş ama birliktelik olçakmış yine de. Bir kere adet gördüm ikincisinde ayten teyzene hamile kaldım dedi daha öğlen konuştuk hatta o bana diyodu zaten rahmini üşütüyon kanallar tıkalı bide sezaryen oluyonuz diye haklıymış kadıncağızBende denemeye karar verdim ama bugün Pik günüm yani koyayim mı
Hakkında hayırlısı olsun ınsallah canım en kısa zamanda nasıp etsın rabbım evladına bı kardesbenımkı 2 yasında ama kardes deyınce içi kıpır kıpır oluyor sadece kızım içn ıstıyorummm Allahım benım hakkımı ona ver dıyorumHahaha ne yapıp edemedim daha cektirirsem rahatlıcam önüme engeller cıksa da başarcam nasipse. Bugun şehir hastanesi cihaz yok dedi biliyo musun yıkılmadım ama italik kaldım şaşkınlıktan egeye gidiyim dedim hiç vakit harcama ordan hasta geliyo bize bunun için dedi. Çiğli eğitim araştırmaya bakabilirsin bi şansını denemek istersen dedi valla bende şans olsa yepyeni burda olurdu hocam dedim. Sağolsun ilgiliydi de. Özele gitcem aşkım yarın randevumu aldım. İlk muayene için. Galiba her ihtimale karşı gebelik şüphesi olmasın diye adet bitimi cekiyolarmış filmi dr da öyle derse batı beklerim
Aminnn allah razı olsun bizim de öyle 3 yaşında ama anne kaydeş diyo içim gidiyo allah biliyo ya hep duam o evladımın yüzü suyu hürmetine eli ayağı düzgün bi kardeş nasip eyle cinsiyetinde falan değilimHakkında hayırlısı olsun ınsallah canım en kısa zamanda nasıp etsın rabbım evladına bı kardesbenımkı 2 yasında ama kardes deyınce içi kıpır kıpır oluyor sadece kızım içn ıstıyorummm Allahım benım hakkımı ona ver dıyorum
Gideyim bugün alayım o halde yoksa içimde kalacak ben eskilerden ne duysam daha çok onemsiyorumNe zaman koyulması gerektiğini doktor söylemiştir de ananem kaç gündür düşün düşün anca hatırlayabilmiş üzülüyo o da bana yaşı da 86. Dr koy demiş koymuş ama birliktelik olçakmış yine de. Bir kere adet gördüm ikincisinde ayten teyzene hamile kaldım dedi daha öğlen konuştuk hatta o bana diyodu zaten rahmini üşütüyon kanallar tıkalı bide sezaryen oluyonuz diye haklıymış kadıncağız
Bende batı bekliyorum rahim filmi için çekileyim hemen yapıştırıcam. Denemekten zarar gelmez omzum tutulduğunda bir iki defa yapıştırmıştımGideyim bugün alayım o halde yoksa içimde kalacak ben eskilerden ne duysam daha çok onemsiyorum
Tekrar mesaj atayım dedim hesabınız gizli sanırım açılamıyor Zumruduanka96Özelden atamadım mesaj giremedim sayfaniza buradan atıyorum eklersiniz beni teşekkür ederim en son mart 3 de adet oldum uygulama da beklenen adet günü 31 Mart
Zümrüdümüz ceza almış canım giremiyor topiğe döndüğünde yazarsın tekrar, ne zaman döneceği de belli değil maalesefTekrar mesaj atayım dedim hesabınız gizli sanırım açılamıyor Zumruduanka96
Kız niye ceza almış aaaZümrüdümüz ceza almış canım giremiyor topiğe döndüğünde yazarsın tekrar, ne zaman döneceği de belli değil maalesef
Canım bugün 3. Gün embriyosu olarak 2 embriyom da donduruldu. Artık transferi bekliyorum. Bir veya iki adet sonra olacağım sanırım sen nasılsın canım? Aşılaman bayramdan sonra değil mi? Sperm faktörü devreye girince aşılamanın tutma ihtimali artıyor. Zaten sperm faktöründe aşılama öneriyorlar. İnşallah ilk denemede olacakedahandro bebeğimm son durum ne sende
Kuzum bilmiyorum ki mervişte o da ceza almışKız niye ceza almış aaa
Edoşum neden dondurdu yani neden bekleyeceksin kuzuşum bu işleri hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum öylesinde tutma ihtimali daha mı yüksekCanım bugün 3. Gün embriyosu olarak 2 embriyom da donduruldu. Artık transferi bekliyorum. Bir veya iki adet sonra olacağım sanırım sen nasılsın canım? Aşılaman bayramdan sonra değil mi? Sperm faktörü devreye girince aşılamanın tutma ihtimali artıyor. Zaten sperm faktöründe aşılama öneriyorlar. İnşallah ilk denemede olacak
Canım bunu keşke bilebilsek, gebelik ve regl belirtileri aynı olduğundan ayırt etmek zor. İnşallah bebiş belirtisidir sendekiKızlar reglime beş gün var bu ay çatlatma iğnesi vuruldum regl olacakmış gibi şişkinlik ve alt trafta ağrı hissediyorum ara ara adet olacakmisim gibi sanki (. Sizce olur muyum gebelik olabilir mi
İnşallah canim gerçekten moralim bozuldu Allah'tan ümit kesilmez tabiiCanım bunu keşke bilebilsek, gebelik ve regl belirtileri aynı olduğundan ayırt etmek zor. İnşallah bebiş belirtisidir sendeki