- 28 Nisan 2018
- 475
- 457
- 36
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.521
Bat’ larımız aynıymış. Hadi inşallah hayırlı haberler alırıZ.benim de 6 gün kaldı bat a..
zaman geçmiyo ki..insan geriliyor ister istemez..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat’ larımız aynıymış. Hadi inşallah hayırlı haberler alırıZ.benim de 6 gün kaldı bat a..
zaman geçmiyo ki..insan geriliyor ister istemez..
inşallah..var mı belirti?Bat’ larımız aynıymış. Hadi inşallah hayırlı haberler alırıZ.
38 cıktı hamileymisim 3 haftalık oluyor herhal daha cok yenı dedı cıkar ama daha fazla dediAleynanur41 canım ne oldu sonuc
Çok sevndim canım benim :))))38 cıktı hamileymisim 3 haftalık oluyor herhal daha cok yenı dedı cıkar ama daha fazla dedi
Ayy canım çok sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin38 cıktı hamileymisim 3 haftalık oluyor herhal daha cok yenı dedı cıkar ama daha fazla dedi
ayyy hayırlı olsun canım...kaç gün vardı senin bat a?38 cıktı hamileymisim 3 haftalık oluyor herhal daha cok yenı dedı cıkar ama daha fazla dedi
38 cıktı hamileymisim 3 haftalık oluyor herhal daha cok yenı dedı cıkar ama daha fazla dedi
ay inşallahhh kafaya takmıcam aman olmadı çok dusuk demıcem arkadasımkı 42 cıkmıs hemen haftaya tavan yapmıştı dedı sımdı konustuk gidicem doktora haftaya :)Ayy çok sevindim hayırlı olsun canım çıkar çıkar merak etme çok şükür ya hamiş haberi aldık darısı başımıza
Tebrikler canım insallah sağlıklı bi şekilde yukselir bende batın gecmesini beklicem38 cıktı hamileymisim 3 haftalık oluyor herhal daha cok yenı dedı cıkar ama daha fazla dedi
inşallah bakalım çıkarsa işteTebrikler canım insallah sağlıklı bi şekilde yukselir bende batın gecmesini beklicem
Bilmiyorum ki geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o zmn şiddetli göğüs ve kasık ağrım vardı bu ay sadece beyaz kremsi kıvamlı akıntım oldu 2 gün şimdi o da yok. Galiba yine olmadı hayırlısı. Sende var mı belirti?inşallah..var mı belirti?
bende de 1 gün oldu beyaz akıntı..şaşırdım hatta..göğüslerim her zamanki gibi bi değişiklik hissetmiyorum..haftasonu dışarı çıkabilcek olsam kan verirdim belki ama..çarşambaya kadar beklemek zor geliyo..Bilmiyorum ki geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o zmn şiddetli göğüs ve kasık ağrım vardı bu ay sadece beyaz kremsi kıvamlı akıntım oldu 2 gün şimdi o da yok. Galiba yine olmadı hayırlısı. Sende var mı belirti?
Valla ben hemşireyim hergün hastanedeyim ama daha çok erken kan versemde çıkmaz diye vermiyorum. 10 aydır ayda 3 kez kan vermekten artık utanıyorum. Testlerde pozitif görene kadar kan vermicembende de 1 gün oldu beyaz akıntı..şaşırdım hatta..göğüslerim her zamanki gibi bi değişiklik hissetmiyorum..haftasonu dışarı çıkabilcek olsam kan verirdim belki ama..çarşambaya kadar beklemek zor geliyo..
ay inşallahhh kafaya takmıcam aman olmadı çok dusuk demıcem arkadasımkı 42 cıkmıs hemen haftaya tavan yapmıştı dedı sımdı konustuk gidicem doktora haftaya :)
nım benım ya ALLAHIM butun herkese olmayanlara ALLAH hayırlı evlatlar nasip etsin Allah ol diyor ve oluyor ben bol bol dua ettım hep yasin okudum Allaha dedım evlat nasip et bana sağlıklı olsun cocugum sağlıklı bir şekilde elime alıyım başka hiçbirşey istemiyorumTakma takma sen artık hamissin ya eminim yükselecek ,ay inanır mısın kendim.hamileymisim gibi sevindim ya