Canım net çekersen görebilirim .Ay ciddi misinnn atar mısın testini? Böyleyken beta kaç çıkmıştı ay heyecanlansam mı hiç umut etmemiştim birde laboquik vardı onu da birlikte yapmıştım ama onda pek bişey göremedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄
- Konu Sahibi Eldorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu da laboquik canımCanım net çekersen görebilirim .
Eklentiler
Kızlar selam. normalde 25-26-27 aralık civarı regl olmayı bekliyordum henüz regl olmadım. Sol kasığımda bacağıma vuran ağrı oluyor, şişkinlik ve göğüs hassasiyeti de var. Dün test yaptığımda negatif çıktı. Sol kasık ağrısı biraz garip, acaba kist olabilir mi? Daha önce yaşayan var mı bu belirtileri
Merhaba ne durumdasınız merak ettim siziyok yapmadım testim yok eşime söyledim gelince alsın, ama ataşim epey yükseldi, ovulasyon günümü değiştirdi femometr, ertility değiştirmedi, test de yapamadım duygusal olarak kötüyüm, sağ kasığıma sürekli ağrı giriyor korkuyorum adet olucam diye
Folik asit kullanıyor musunuzKızlar ben doktora gittim çok şükür değerlerim güzel sıkıntı yok ama 10 gün önce 0.100 olan beta değerim şimdi 2 çıkmış yükseliyor demek mi bu
Evet kullanıyorumFolik asit kullanıyor musunuz
O yüzden artmıştırEvet kullanıyorum
Nasıl yani öyle bir etkisi mi varmış onunO yüzden artmıştır
Evet benimde 0,6 çıktı bir hafta sonra 0,99 çıktıNasıl yani öyle bir etkisi mi varmış onun
Allah Allah sonra ne oldu pekiEvet benimde 0,6 çıktı bir hafta sonra 0,99 çıktı
Bir şey olmadı gebe değilim fnfnnfAllah Allah sonra ne oldu pe
Hmm hayırlısı inşallah yeni yılda olur umudunu kaybetme sakınBir şey olmadı gebe değilim fnfnnf
Yok iyim bir sıkıntım yok teşekkğr ederimHmm hayırlısı inşallah yeni yılda olur umudunu kaybetme sakın
K
Evet çizgi gözüküyor daha önceki günlerde yapmış mıydınız test ? Ben 2 kez çatlatma iğnesi kullandım 13. Güne kadar pozitif gördüm inşallah sizinki iğne etkisi değildir aşılama üzerinden kaç gün geçti tam olarak1.aşılama da 9. Gün negatif oldu bir daha pozitife dönmedi sonra adet oldum zaten ilk defa gördüm minicik çizgide olsa