• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eklentiler

• IMG_1892.jpeg
    IMG_1892.jpeg
    92,8 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar selam. normalde 25-26-27 aralık civarı regl olmayı bekliyordum henüz regl olmadım. Sol kasığımda bacağıma vuran ağrı oluyor, şişkinlik ve göğüs hassasiyeti de var. Dün test yaptığımda negatif çıktı. Sol kasık ağrısı biraz garip, acaba kist olabilir mi? Daha önce yaşayan var mı bu belirtileri

Kızlar ben doktora gittim çok şükür değerlerim güzel sıkıntı yok ama 10 gün önce 0.100 olan beta değerim şimdi 2 çıkmış yükseliyor demek mi bu

adet oldum. nasip sonraki aya insallah. sat 27.12 bat 31.01... oglumun dogum gunu ocakta belki demiştim.. ama subat da sevgılıler gunu... :)))

yok yapmadım testim yok eşime söyledim gelince alsın, ama ataşim epey yükseldi, ovulasyon günümü değiştirdi femometr, ertility değiştirmedi, test de yapamadım duygusal olarak kötüyüm, sağ kasığıma sürekli ağrı giriyor korkuyorum adet olucam diye
Merhaba ne durumdasınız merak ettim sizi

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar benımde 2. Aşılamam sabırla ve umutla beklıyorum inşallah hayırlı haberler hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte 🤲🏻

1.aşılama da 9. Gün negatif oldu bir daha pozitife dönmedi sonra adet oldum zaten ilk defa gördüm minicik çizgide olsa 🥹

K
1.aşılama da 9. Gün negatif oldu bir daha pozitife dönmedi sonra adet oldum zaten ilk defa gördüm minicik çizgide olsa 🥹
Evet çizgi gözüküyor daha önceki günlerde yapmış mıydınız test ? Ben 2 kez çatlatma iğnesi kullandım 13. Güne kadar pozitif gördüm inşallah sizinki iğne etkisi değildir😍 aşılama üzerinden kaç gün geçti tam olarak

Back
X