- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 29
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.481
Bende yarin vericem normal test yaptirdinmiBata 6 gün var dayanamadım kan verdim şu an insallah hayırlı sonuc cıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yarin vericem normal test yaptirdinmiBata 6 gün var dayanamadım kan verdim şu an insallah hayırlı sonuc cıkar
Bata 6 gün var dayanamadım kan verdim şu an insallah hayırlı sonuc cıkar
sağlık ocağına gitmiştin canım ne olduBende yarin vericem normal test yaptirdinmi
Yarin gel dediler sabah kanlari yollamislarsağlık ocağına gitmiştin canım ne oldu
inşallah hamişsindirr :)))Yarin gel dediler sabah kanlari yollamislar
Insallah İNŞALLAH :)inşallah hamişsindirr :)))
Evet acele ettim sonuc 1,60 :)baya erken davranmışsın inşallah güzel sonuç çıkar erken döllenme olduysa çıkabilir ama çıkmazsa da üzülme bat geçince tekrar verirsin kanı
Evet acele ettim sonuc 1,60 :)
Bata 6 gun kala bu kadarsa batta firlar giderEvet acele ettim sonuc 1,60 :)
Evet acele ettim sonuc 1,60 :)
Giz eccuk sabir diyecem de demeyim bende bugun itibariyle catlayacagi gunu beklemekteyim sabirsizliklaBugün adetimin 10. Günü ve ben hala yumurtlamadim sanırım az önce ovu testi yaptım 2. Çizgi silik gibi ben ne zaman yumurtlucam ya
Giz eccuk sabir diyecem de demeyim bende bugun itibariyle catlayacagi gunu beklemekteyim sabirsizlikla
Bide bu klomen tum bunyemi alt ust ediyo sirf bu ilaci icmemek icin bile bu ay hamis olup kurtulmak istiyom artik
Ben de pammik prensesime kazayla hamile kaldim ne aglamistim yaaa istemiyorum diye ne malmisim aha simdide olmuuoEccuk sabretmek çok zor yaaa ,su hamile kalma işi ne zor Muş ya da biz zorlastitoruz bilmiyorum,su kaza ile hamile kaldım diyenlere ozeniyorum cok
canım kan testi sonucunu aldın mı nolduYarin gel dediler sabah kanlari yollamislar
hayırlı haberlerini al inşallah canım :)Öğlen 2 de cıkıcakmış canım bekliyorum
İNŞALLAH :) vallaha herkese süpriz olcak genellikle keseyi görmeden kimseye söyleme derler ama amaaaan :))hayırlı haberlerini al inşallah canım :)