- 6 Mayıs 2024
- 433
- 362
- 18
- 29
- Konu Sahibi mutlutablo
- #7.061
Ben 16 dan beri hissediyorum ama bebegin hareketi seklinde degil daha cok icerde hareket ederken pit pit karna vuruyor, imkansizi neye gore demis anlamiyorum yani, benim ilk gebeligim ve bagirsak hareketinden baya baya ayirt ediliyor, zaten bebegin konumuyla bagirsaklarin konumuda farkli suan, ic kisimda. Bebegin oldugu konumda direk karna degen veya carpan bir sey oluyor, bagirsak hareketinde bu dahada farklidir degme seklinde degil baloncuk patlamasi veya ses gelme olur.Ya bende doktora sordum dün 17 haftalik hissetmenin imkanı yok dedi ben hissetmiom saniyoudum bağırsak hareketleridir o dedi
Bebek hareketleri hareket halindeyken, ayaktayken, muhabbt esnasinda vs bu haftalarda hissedilmez.
Size tavsiyem tv vs hic ses olmadan, cekyata duz bir sekilde uzanin kafanizi koyun uca, sadece karniniza odaklanin ve bekleyin, muhakkak pit pit vuruyordur ama siz farketmiyorsunuzdur
Cunku yatarak oraya odaklanmadiginiz surece anlasilcagini sanmiyorum, yan yatarkende hissedilmiyor genelde duz yatarken daha cok, benim ki masallah gunde en az dinledigimde 5-10 kere vuruyor karnima.