• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar 6 gün önce çatlatma iğnesi oldum iğne etksini görmek için test yaptım çok silik çıktı. İğnenin etkisinin bu kadar erkenden gitmesi kötü müdür acaba? Herkes 10-12 gün devam eder etkisi diyor çünkü yine mi işe yaramadı bu tedavi :(
IMG_7771.jpeg

Bu gece lekelenmem oldu 5 gün var adete. Testimde sabahki bu şekildeydi. Sizce var mı? Ben bu teste çok güvenmiyorum çünkü daha öncede pozitif çıktı adet oldum

Eklentiler

• 1000088532.jpg
    1000088532.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 1000088531.jpg
    1000088531.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 73
Eldorin Eldorin merhaba sat 4 Aralık bat ise 1 Ocak rica etsem beni de listeye ekleyebilir misin. Ben kasım ayında da ovitrelle kullandım ama sonuç negatif çıktı bu ay farklı bir doktora gittim bu sefer 1 hafta klomen kullan sonrasında tekrar ovitrelle yapalım dedi. 20 Aralıkta iğnemi vurdum ama geçen ay çok belirti yaşamıştım bu ay hiçbir belirtim yok acaba yine mi olmadı diye düşüncelerdeyim.

Kızlaaarr, benim bat'a 3-4 gün var daha. Dün gece tuvaletta gittiğimde ped'imde hafif çok açık kahve (koyu bej) rengi gibi leke vardı. Peçeteyle kendimi silerken bir damla pembelik gördüm. Pembe akıntı bariz belli. Bu yerleşme kanamasımı? yoksa bu daha erkenmi oluyor başka birşeymi?Buarada ilk defa yaşadım bunu daha önce hiç yaşamamıştım.

Canım sen ne durumdasın merak ettim seni yaptın mı bir daha test ?
yok yapmadım testim yok eşime söyledim gelince alsın, ama ataşim epey yükseldi, ovulasyon günümü değiştirdi femometr, ertility değiştirmedi, test de yapamadım duygusal olarak kötüyüm, sağ kasığıma sürekli ağrı giriyor korkuyorum adet olucam diye

Bir kaç aydır hep bir kaç gün önceden pembelik gelmeye başlardı bir kaç gün sonra da reglim gelirdi. Bu ay öyle olmadı bugün regl olmam gerekiyordu ama olcak gibi de hissetmeyince test aldım negatif çıktı ya. 1gün gecikme için erken test mi yapmam gerekirdi çok moralim bozuldu olsaydı normalde çıkar mıydı

Yumurtlama sonrası 13. Gündeyim reglime tahmini 2 gün kaldı. Ovulasyondan sonraki 15. Gün oluyorum genelde. Sabah ilk idrarla Predictor early yaptım şöyle bir gölge var gibi anlamadım ama bence negatif kızlar ne diyorsunuz? Eldorin Eldorin A abababba G gixmooo10

Eklentiler

• IMG_1890.jpeg
    IMG_1890.jpeg
    92,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_1891.jpeg
    IMG_1891.jpeg
    105,3 KB · Görüntüleme: 46
yok yapmadım testim yok eşime söyledim gelince alsın, ama ataşim epey yükseldi, ovulasyon günümü değiştirdi femometr, ertility değiştirmedi, test de yapamadım duygusal olarak kötüyüm, sağ kasığıma sürekli ağrı giriyor korkuyorum adet olucam diye
Olmazsın kuzum ya yap bi testi rahatla bebiş var koyulaşma oldu mu takip et

Yumurtlama sonrası 13. Gündeyim reglime tahmini 2 gün kaldı. Ovulasyondan sonraki 15. Gün oluyorum genelde. Sabah ilk idrarla Predictor early yaptım şöyle bir gölge var gibi anlamadım ama bence negatif kızlar ne diyorsunuz? Eldorin Eldorin A abababba G gixmooo10
Benimde böyle çıktı :)
Elinde başka farklı test varsa emin olmak için tekrarla ❤️❤️❤️

Kızlar 2 gün önce lekelenme geldi kahverengi 1-2 saat sonra durdu çok şükür ara ara açık pembe lekelenme geliyor.

Benimde böyle çıktı :)
Elinde başka farklı test varsa emin olmak için tekrarla ❤️❤️❤️
Ay ciddi misinnn 😍😍😍 atar mısın testini? Böyleyken beta kaç çıkmıştı ay heyecanlansam mı hiç umut etmemiştim 🤩 birde laboquik vardı onu da birlikte yapmıştım ama onda pek bişey göremedim

Eklentiler

• IMG_1892.jpeg
    IMG_1892.jpeg
    92,8 KB · Görüntüleme: 43
Bence bir iki gün daha bekle bir tane daha test çünkü bebiş varsa ki inşallah vardır hem çizgi netleşir hem de için rahatlar

Back
X