Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄
- Konu Sahibi Eldorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ay ben gorebılıyorum ıkıncı cızgıyı :)Bu gece lekelenmem oldu 5 gün var adete. Testimde sabahki bu şekildeydi. Sizce var mı? Ben bu teste çok güvenmiyorum çünkü daha öncede pozitif çıktı adet oldum
Bende heves ettim sadece bu test güvenilir mi onu bilmiyorumay ben gorebılıyorum ıkıncı cızgıyı :)
Eldorin merhaba sat 4 Aralık bat ise 1 Ocak rica etsem beni de listeye ekleyebilir misin. Ben kasım ayında da ovitrelle kullandım ama sonuç negatif çıktı bu ay farklı bir doktora gittim bu sefer 1 hafta klomen kullan sonrasında tekrar ovitrelle yapalım dedi. 20 Aralıkta iğnemi vurdum ama geçen ay çok belirti yaşamıştım bu ay hiçbir belirtim yok acaba yine mi olmadı diye düşüncelerdeyim.
Kızlaaarr, benim bat'a 3-4 gün var daha. Dün gece tuvaletta gittiğimde ped'imde hafif çok açık kahve (koyu bej) rengi gibi leke vardı. Peçeteyle kendimi silerken bir damla pembelik gördüm. Pembe akıntı bariz belli. Bu yerleşme kanamasımı? yoksa bu daha erkenmi oluyor başka birşeymi?Buarada ilk defa yaşadım bunu daha önce hiç yaşamamıştım.
bende gördüm :) umarım yalancı test değildirBu gece lekelenmem oldu 5 gün var adete. Testimde sabahki bu şekildeydi. Sizce var mı? Ben bu teste çok güvenmiyorum çünkü daha öncede pozitif çıktı adet oldum
Bende yaptığımda silik çıktıKızlar 6 gün önce çatlatma iğnesi oldum iğne etksini görmek için test yaptım çok silik çıktı. İğnenin etkisinin bu kadar erkenden gitmesi kötü müdür acaba? Herkes 10-12 gün devam eder etkisi diyor çünkü yine mi işe yaramadı bu tedavi
Eki Görüntüle 3525751
canım test yaptın mı ? koyulaşma oldu mu bu gün?Bu gece lekelenmem oldu 5 gün var adete. Testimde sabahki bu şekildeydi. Sizce var mı? Ben bu teste çok güvenmiyorum çünkü daha öncede pozitif çıktı adet oldum
Canım sen ne durumdasın merak ettim seni yaptın mı bir daha test ?canım test yaptın mı ? koyulaşma oldu mu bu gün?
yok yapmadım testim yok eşime söyledim gelince alsın, ama ataşim epey yükseldi, ovulasyon günümü değiştirdi femometr, ertility değiştirmedi, test de yapamadım duygusal olarak kötüyüm, sağ kasığıma sürekli ağrı giriyor korkuyorum adet olucam diyeCanım sen ne durumdasın merak ettim seni yaptın mı bir daha test ?
Bir kaç aydır hep bir kaç gün önceden pembelik gelmeye başlardı bir kaç gün sonra da reglim gelirdi. Bu ay öyle olmadı bugün regl olmam gerekiyordu ama olcak gibi de hissetmeyince test aldım negatif çıktı ya. 1gün gecikme için erken test mi yapmam gerekirdi çok moralim bozuldu olsaydı normalde çıkar mıydı
Eklentiler
Olmazsın kuzum ya yap bi testi rahatla bebiş var koyulaşma oldu mu takip etyok yapmadım testim yok eşime söyledim gelince alsın, ama ataşim epey yükseldi, ovulasyon günümü değiştirdi femometr, ertility değiştirmedi, test de yapamadım duygusal olarak kötüyüm, sağ kasığıma sürekli ağrı giriyor korkuyorum adet olucam diye
Benimde böyle çıktı :)
Elinde başka farklı test varsa emin olmak için tekrarla
Ay ciddi misinnn atar mısın testini? Böyleyken beta kaç çıkmıştı ay heyecanlansam mı hiç umut etmemiştim birde laboquik vardı onu da birlikte yapmıştım ama onda pek bişey göremedimBenimde böyle çıktı :)
Elinde başka farklı test varsa emin olmak için tekrarla
Eklentiler
Merhaba ben regl oldum silebiliriz bu topikten .Ay canım inşallah hoşgeldin
Bence bir iki gün daha bekle bir tane daha test çünkü bebiş varsa ki inşallah vardır hem çizgi netleşir hem de için rahatlar