• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Acaba yumurtlama günü sonrası döllenme olduysa rahime tutunması için bizim yapabileceğimiz bir şey oluyor mu kızlar beslenme tarzı gibi mesela
havuç , avokado iyiymiş
Merhaba incir yediniz mi ya da incir kürü yaptınız mı ? Faydasını gördünüz mü acaba diye merak ettim ben de yapmak istiyorum da😍
incir prolaktin hormonunu yükseltiyor. dikkatli tüketin
KIZLAR SELAMM İYİ HAFTALARRRR
BAYADIR GELMİYORDUM BURALARA BAT YAKLAŞTIKÇA YİNE VAKTİM BURDA GEÇMEYE BAŞLADI
BAT 9 OCAK OLAN VAR MII :)
benim 11 ocak :)

Kızlar ilk resim 1 dakikada 2. Resim 3. Dakkada çektim ve ben 3 ocakta kan vermiştim negatif çıkmıştı doktorumun sekreteri kan testi erken gebelikte negatif oluyor demişti bir hafta sonra tekrar kan ver demişti ben yarın kan vericem sağlık ocağına
Var gibi duruyor testler canım inşallah pozitiftir 😍😍

Kızlar ilk iki test bebe time güvenilmez diyorlar ama yinede oraya ekledim görün diye 3. Test albi çok güvenenler vardı onu denedim 4. Test comfort erken

Eklentiler

• F8980EB4-049F-4B19-B12A-6A5A0FDE32C9.jpeg
    F8980EB4-049F-4B19-B12A-6A5A0FDE32C9.jpeg
    313 KB · Görüntüleme: 38
İnsallah psikolojik değildir artık delirdik 😂 bende de aynı şekilde göğüslerim balon gibi oldu ama içi dolu değil birde bolca üşüyorum herkes ateş basiyor yazıyor o yüzden ümidim kırılmıyor değil ama nasip herkesin belirtisi çok farklı
bende de menapoz gibi haller var :D bi sıcaklıyorum bi donuyorum ay valla delirdim :D

Kızlar merhaba internetten test sipariş edeceğim bata 9 kaldı. Sizce awox mu yoksa laboquick hızlı test mi?
Canım awoks gebelik testi doğru sonuç veriyor. Geçtiğimiz döngüde iki tane test yaptım kuruma çizgisi dahi çıkmadı. Ben de şu an 3 tane erken gebelik testi awoks var ama laboquıck de aldım 10lu bugun elıme geldi ben tam tersi laboquıck ıle bakmaya bsslayacagm😂 6 kala... erken testi de laboquıck ten suphelenrsem yapacagm

Yani normalde aynı mantık olması gerekiyor, havuç bir de kabak çekirdeği diye okudum ben de birkaç yerde
kabak çekirdeğini sen yazınca hatırladım evet özellikle yatmadan önce bi avuç kabak çekirdeiği çok iyiymiş
hem yumurtlama için, hem magnezyum kaynağı
erkek içinde yararlı fiye biliyorum

kabak çekirdeğini sen yazınca hatırladım evet özellikle yatmadan önce bi avuç kabak çekirdeiği çok iyiymiş
hem yumurtlama için, hem magnezyum kaynağı
erkek içinde yararlı fiye biliyorum
Evet evet lifli olduğu için erkekte de işe yarıyor, ben de işte bir umut belki döllenme ya da tutunmaya işe yarar diye bi şeyler düşünüyorum. Malum başka yapacak bir şey olmayınca 😄

Back