- 20 Ağustos 2024
- 335
- 173
- 18
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.641
haber verrrrBen de 8 inde olmam lazım olmazsam 9 unda yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haber verrrrBen de 8 inde olmam lazım olmazsam 9 unda yaparım
Veririmmöhaber verrrr
Bende değilim
Yaptım canım kocaman negatif çıktıTest yaptın mı canım. Şimdi nasılsın
Ne mutlu ona.. Bizim için hayırlısı böyleymiş40 yaşındaki arkadaş kaldı aşılama ilecnm
şifanın nerede olduğu belli olmaz napalım yiyoruz işte ancaEvet evet lifli olduğu için erkekte de işe yarıyor, ben de işte bir umut belki döllenme ya da tutunmaya işe yarar diye bi şeyler düşünüyorum. Malum başka yapacak bir şey olmayınca
evet evet bi an dur bakayım ne çıkacak dedim şaşırmadımdaha erkeen cıkmaz evet. bence de yapma cuma mantıklı canım. haber ver :)
Doğru canım valla ne diyim o da gidecek test yaptırmaya. 2 gün önce gelen kahverengi leke ara kanama mıydı?M minma1215 canını sıkma, ben de yaptım az önce test ve negatif. Evet yaş faktörü var ikimizde de ama daha gençler bile aylarca deniyor, bunu normal görüyorum ben. Amh değeri de bir kadının hamile kalıp kalamayacağını gösteren bir değer değil. Yumurt rezervinin azaldığını gösterebilir ama bir yumurta bir akıllı sperm yetiyor hamile kalmaya. Atladığımız diğer bir nokta sperm kalitesi, bir kadın hamile kalmıyorsa erkeğin de mutlaka sperm testine gitmesi gerekiyor. Eşimle 2 aydır deniyoruz olmuyor, şimdi teste gitme sırası onda çünkü ben yaptırmam gereken her şeyi yaptırdım.
Yani bu belirtiler ne o zaman hepsini geçiyorum göğüslerimdeki değişiklik ağrı ne. Daha önce hiç olmadıı hiç. Adette bile yaşamadım. Bilmiyorum ya belirti oldukça hüsran oluyor zatenBende değilim
o göğüs ağrısını geçen reglden önce bende yaşadım. ki hiç yaşamadığım şeyYani bu belirtiler ne o zaman hepsini geçiyorum göğüslerimdeki değişiklik ağrı ne. Daha önce hiç olmadıı hiç. Adette bile yaşamadım. Bilmiyorum ya belirti oldukça hüsran oluyor zaten
Valla psikolojik sanırım.. Bende 2 gün önce kahverengi leke bile geldi. Göğüslerim böyle şiş olmazdı. Bugün bat ve adet sancım bile yok!!!Yani bu belirtiler ne o zaman hepsini geçiyorum göğüslerimdeki değişiklik ağrı ne. Daha önce hiç olmadıı hiç. Adette bile yaşamadım. Bilmiyorum ya belirti oldukça hüsran oluyor zaten
Haberleselim ben de yapacağım cuma günüüşifanın nerede olduğu belli olmaz napalım yiyoruz işte anca
evet evet bi an dur bakayım ne çıkacak dedim şaşırmadım
haber ederim cuma sabahı
bizde çok iyi sayılmayız. bekliyoruz işteKızlar slm uzun zamandır yoktum biraz kendimi toplamak istedim ara werdim psikolojim çok kötüydü şu an daha iyiyim bu ay özele geçtim yumurtalığım 18 mm büyüdü ovulex ve ecopirin kullanıyorum şu an dün gonapeptly çatlatma iğnesi oldum ama hiç stres skntı yapmıyorum duamı Allaha emanet ettim o en iyisini en hayırlısını bilir sizde neler war neler yok nasıl gidiyo
Haklısın belki de öyle gerçekten. Çok üzüldüm bu defao göğüs ağrısını geçen reglden önce bende yaşadım. ki hiç yaşamadığım şey
belirti diye adlandırdığımız şeyler eskiden umursamadığımız şeyler bence
şimdi hapşırsam "grip oluyorum , acaba hamileyim de vücudum savunmasız mı kaldı " diye düşünüyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama aşırı takip edip canını dinlemek psikolojik olarak çok yıpratıyo ben geçen ay aşırı kötü oldum bu ay ne test alcam ne de kafamda düşüncem beyin olarak rahatlarsan gerisi gelecektir en önemlisi psikoloji bu ay kendini çok iyi hazırladım regl de olsam üzülmicem olmazsam da çok umutlanıp sewinmicem bakalımbizde çok iyi sayılmayız. bekliyoruz işte
gün sayıyoruz , çeltik atıyoruz
Sonucu göstermek için bekliyorum. Ama yazıyor zaten e nabızdan baktım 0. Amh de 15 gün sonra çıkacakmışValla psikolojik sanırım.. Bende 2 gün önce kahverengi leke bile geldi. Göğüslerim böyle şiş olmazdı. Bugün bat ve adet sancım bile yok!!!
Doktor ne dedi sana?
Anlat bakalım belirtileri ne diyecek?Sonucu göstermek için bekliyorum. Ama yazıyor zaten e nabızdan baktım 0. Amh de 15 gün sonra çıkacakmış
Tamam canımAnlat bakalım belirtileri ne diyecek?