• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhaba kızlar sprem testi istedi eşimden doktorum ama biz sadece özel hastanede test verdik bunun sonucunu kadın doğumcu da yorumlayabilir mi

Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama aşırı takip edip canını dinlemek psikolojik olarak çok yıpratıyo ben geçen ay aşırı kötü oldum bu ay ne test alcam ne de kafamda düşüncem beyin olarak rahatlarsan gerisi gelecektir en önemlisi psikoloji bu ay kendini çok iyi hazırladım regl de olsam üzülmicem olmazsam da çok umutlanıp sewinmicem bakalım
test yaptıkça takıntı oluyor. hayırlısı regl olunca bende rahatlıyorum. gecikince öyle mi böyle mi düşünüyorum

Kızlar ilk resim 1 dakikada 2. Resim 3. Dakkada çektim ve ben 3 ocakta kan vermiştim negatif çıkmıştı doktorumun sekreteri kan testi erken gebelikte negatif oluyor demişti bir hafta sonra tekrar kan ver demişti ben yarın kan vericem sağlık ocağına
Canım geç döllenme olabilir yada kanı erken vermiş olabilirsin

Kızlar reglim 6 gün geçti test yaptım negatif yoktur heralde birazdan regli söktürücü bişeyler içicem bişey olmaz dimi

Eşimin gazına geldim ama yok daha yapmam adet geçsin öyle bunuda yapmayacaktım sabah yapsam dedim ama aldın madem yap deyince yaptım ama kuruma çizgisi bile yok ay aman hayırlısı kafadan atmadan olmuyor bu iş 😂
evet ama nasıl atcaz kafadan ya allah askına biri söylesin :D
benim yumurtlama dönemine kadar kafamda yok. sonra regle yaklaştıkça dellenme dönemi başlıyor :D

Back