• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Arkadaşlar merhaba
Elimde 2 adet estoferm var. 5.25 ve 8.25 miadlı. İhtiyacı olan biri varsa kargo yapabilirim.

Canım biz klinik açısından yanlış bir yer seçtiğimiz kanısına vardık eşimle oturduk konuştuk. Ben biraz acele ettim sanırım doktor profesör diye ben ona güvendim ama süreç hiç profesyonel ilerlemesi ilgi ve alaka çok azdı. Tabiki Rabbimin takdiri ama elimizdem geleni de iyi bir şekilde yapmak istiyorum zaten her türlü masrafa giriliyor ilaç alınıyor
Kesinlikle öyle buarada panik yapma hep bu surecte baska seylerle ılgılen hayırlısı ıle guzel haberını alalım 🙏🏻

Merhaba hanımlar,
Hatırlayanlar olur belki.Kasım ve Aralık olmak üzere iki kere tedavi alıp OPU oldum.Aralık 8 deki Opu sonrası sorunsuz reglimi de oldum.Şimdi ocak reglini bekliyorum.tahmini 13 ocak.Bir hafta falan kaldı. İki günü geçti sol kasığımda bir ağrı var ki gaz ile birlikte.sanki Opu oldum da öyle bi ağrı.Ayakta durmak bile zor geldi akşam üstü bi ara.Kızlar başına gelen var mı.Opu sonrası reglini olup bi sonraki reglden önce böyle şeyler yaşayan

Kızlar 8. Günden herkese günaydın 🌞☀️ bugün de böyle çıktı testim, koyulaşma devam ediyor, salı gününe az kaldı, iyi bir değer çıkar umarım 🙏
Kızlar günaydın bu da 9. Gün testim koyulaşma var mı sizce aynı gibi görünüyor diye stres oldum, çok zormuş beklemek, yarın kan tahlili günüm gelsin artık😕

Eklentiler

• IMG_2492.jpeg
    IMG_2492.jpeg
    144,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar günaydın bu da 9. Gün testim koyulaşma var mı sizce aynı gibi görünüyor diye stres oldum, çok zormuş beklemek, yarın kan tahlili günüm gelsin artık😕
Günaydın Benim de 5.gün embriyosuydu 9.gün doktorum kan testi istemişti 6.7.8.9gün idrarda silik çıkmıştı 9.gün kanda çıkıyor bi baktırın bugün bence sonra da 11inde kan istedi

Yarın doktoruma gideceğim inşallah kese görmeye 14aralıkta transfer olmuştum yani belki kalp atışını görülür doktorum 2hafta sonrasına çağırdı heyecanla bekliyorum inşallah 🥹🤲 siz de bugün bi kan baktırın bence ❤️
Harika, inşallah kalbini de duyarsın, eşim kızıyor gününden önce baktırma diye yoksa çoktan başlamıştım kan vermeye 😂

Arkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım 6 haftalığım şuan ama çok korkuyorum :( ben 45 kromozomluyum ve daha önce 1 defa hamileliğim bu kadar ilerledi 8. hafta gelişimi durmuştu, yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum, lütfen dua edermisiniz bana da.. :(

10. Gün istemiş oldu, 5. Günleri hep 10. Gün 3. Günleri 12. Diyorlar hep. Sizin 9. Gün istemiş 1 gün daha erken
Evet benim transfer dahil 10.gün transfer gününü dahil etmezsek bana 9.gün sonra 11.gün bir daha kan ver dedi ben geçen salı ilaç yazdırmaya sağlık ocağına gidince dayanamayıp son bi kez daha beta baktırdım 😅🙈artık inşallah yarına güzel haberlerle gelirim 🤲❤️

Arkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım 6 haftalığım şuan ama çok korkuyorum :( ben 45 kromozomluyum ve daha önce 1 defa hamileliğim bu kadar ilerledi 8. hafta gelişimi durmuştu, yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum, lütfen dua edermisiniz bana da.. :(
Allah yar ve yardımcınız olsun 🤲❤️

İnşallah bir şey olmaz, iyi düşün iyi olsun 🙏 dualarımız seninle 🙏

Evet benim transfer dahil 10.gün transfer gününü dahil etmezsek bana 9.gün sonra 11.gün bir daha kan ver dedi ben geçen salı ilaç yazdırmaya sağlık ocağına gidince dayanamayıp son bi kez daha beta baktırdım 😅🙈artık inşallah yarına güzel haberlerle gelirim 🤲❤️
Kaç çıkmıştı betaların sırasıyla yazsana ☺️ ben de işim olur da gidersem verirsim kesin, evden de çıkmadım ki kocam başımdaydı sürekli 😂 yarına güzel haberlerini bekliyorum yaz mutlaka 🙏 ben de yarın öğlen kan vericem öğleden sonra 2 gibi belli olur artık☺️

Back
X