- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 29
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.501
Kan vermek orucu bozmuyor ki :))benim de bat a 1 hafta kaldı...kan da veremem oruç olduğum için..nasıl sabretcem bilmiyorum..eşim de test alma dedi moralim bozuluyo çıkmayınca dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan vermek orucu bozmuyor ki :))benim de bat a 1 hafta kaldı...kan da veremem oruç olduğum için..nasıl sabretcem bilmiyorum..eşim de test alma dedi moralim bozuluyo çıkmayınca dedi
Sende hangi belirtiler var canımbenim de bat a 1 hafta kaldı...kan da veremem oruç olduğum için..nasıl sabretcem bilmiyorum..eşim de test alma dedi moralim bozuluyo çıkmayınca dedi
ayh ben hep tereddüte düştüğümden böyle işlere girmiyorum oruçkenKan vermek orucu bozmuyor ki :))
göğüslerim elleyince acıyo ama regli öncesinde de oluyo benim.yani öyle bariz bir belirtim yok aslında..Sende hangi belirtiler var canım
Uyy yerim yaa onu ben bende çok istiyorum bir prenses ama nasip artık kuzumBen de pammik prensesime kazayla hamile kaldim ne aglamistim yaaa istemiyorum diye ne malmisim aha simdide olmuuo
Öğlen 2 de cıkıcakmış canım bekliyorum
Kasık ağrısı falan var mıgöğüslerim elleyince acıyo ama regli öncesinde de oluyo benim.yani öyle bariz bir belirtim yok aslında..
yok canımKasık ağrısı falan var mı
yarın 2 de çıkıyormuşHadi inşallah Allah'ım mutlaka yaz bize canım
o kadar uzun sürmez ki ya çatlar insanyarın 2 de çıkıyormuş
Barkot no ile internetten yarin sabah bak canim cikaryarın 2 de çıkıyormuş
yarın 2 de çıkıyormuş
şuan çatladım zate zaman gecmıyoo kadar uzun sürmez ki ya çatlar insan
İNŞALLAH BAKALIM ZAMANI GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUM İŞTE BİR ŞEKİLDE :)Ya niye o.kadar uzun ki hay Allah neyse bebiş olsun da inşallah beklemeye degsin
Diğer forumda da yazmıştım barkod la bakabilirsiniz bakmadinizmi?şuan çatladım zate zaman gecmıyo
İNŞALLAH BAKALIM ZAMANI GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUM İŞTE BİR ŞEKİLDE :)
Baktım çıkmıyor yarına kaldı malesefDiğer forumda da yazmıştım barkod la bakabilirsiniz bakmadinizmi?
Ara ara girip bak gece de olsa sonuc cikabiliyorBaktım çıkmıyor yarına kaldı malesef
Aaaa hadi yaAra ara girip bak gece de olsa sonuc cikabiliyor
Benim ikinci test sahurda bakmistim cikmisti
Gunaydingünaydın kızlar
var mı gelişmesi olan?
ben hala beklemedeyim
benim de 6 gün kaldı bat a..Gunaydin
Benim regli bitti klomeninde 3. Gunundeyim catlamayi bekliyorum