Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende testi aldım ilk ay yumurtladım 2. Ay yumurtlamamıştım her ay yumurtlama olmaya biliyormuş

Rapunzel90 T tulperde I ipti Blntkbra Yusra-61 bacılar gelin hele sene 1988 annem bana hamile ozamanlar doktor bana ,%99 sakat doğar demişler almamız lazım annem Hacettepe ye gidiyormuş ozaman annemde Allah verdi neyse kabulum demiş aldırmamış sonuç ben ama yinede tedbir almaktan yanayım ya içim rahat etmesi lazım alanda verende rabbim inş yavrularımız sağlıklı doğar inş

Aa o zamanlar sanki ultrason o kadar gelişmiş mi de anne karnındaki sakatlıkları net görüyorlarmış. Kimbilir kaç bebenin canına kıydılar ve hala daha kıyıyorlar ah ahh.

İnşallah kuzum var öyle benimde 2 arkadaşın başına geldi ki %99 down sendromlu olucak dediler vs sapasağlam doğdular. Verende alanda Allah. Rabbim hayırlısını nasib etsin güzel dusunelim güzellikler bizi bulsun ama insan test yaptirtmadan da duramiyor ne bilim ben sanki sorun çıkarsa aldirabilirmisim gibi test peşine düştüm resmen....bilip beklemektense aslında bilmeden beklemek daha güzel gibi ama işte.... Rabbim hayirlisini nasib etsin hepimize sağlıklı bebekler dogurmamiz nasib olsun insallahhh

Ben de tam tersi bilerek beklemekten yanayım. Doğunca öğrenmek nasıl bir travma olurdu kimbilir.
Zaten ayrıntılı ultrasonda da çıkabiliyor. Hatta doktorlar öyle bi ihtimal görürlerse ayrıntılıda down sendromu gibi ikili test sonucuna göre daha iyi bi değerlendirme yapıyorlar o yüzden bile yaptırmak gerekiyor bence ama herkesin kendi fikri tabi.
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi biz hep iyi düşünelim

Bunu önceki ay burada holigan gibi savunan bendim zaten ne geldiyse ondan geldi başıma sagolasin canım

Canım ben bu aldırma ya da aldırmama konusunda çok yorum yapamıyorum açıkcası yani ne desem sınanmak istemiyorm asla. Sadece şunu diyebilirim aldıranlar pişmanlık duyuyor ama aldırmayan çok tanıdığın sakat doğacak dedikleri bebekler sağlam doğdu. Yinede Allah sağlıklı sıhhatli evladlar versin hiçbir anneyi evladıyla sınamasın

Kız hamilelik testi sandım valla naasıl sevindim varyaaaaa yaaa
Yaaa nerdee daha başındayım bu ayın
Çok şükür canım
Masaj ediyonmu masaj
Ediyorum yaa ama tırt herhalde

Aynen çok zor bi karar Allah'ım o durumlara düşürmesin inşallah en çok korktuğum şey

İnşallah kuzum Allah'ım korktuğumuza uğratmasın inş rabbim güzel günler gösterip sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize

Git daha iyi doktor kontrolunde olmak benim doktorum özelde olsa giderim ben çok fırsat bulamıyorum yorucu oluyor araştırma yoğunluk aşırı. Ama ilaç kullanan çoğu kişi erken adet görmüş bakalım bize ne zaman gelcek?

Kocaamm yok kocaaam ahh bende dert büyük yoksam yemişim testleri umrumda değil benimde. Senin bırak dediğin tarafını bende yaşamak isterim de . Keyfimden kullanmıyorum

Bakalım Bakalım canım bu ay zaten çok kafamda değil gün zor yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…