Bende testi aldım ilk ay yumurtladım 2. Ay yumurtlamamıştım her ay yumurtlama olmaya biliyormuşYok bence etmiştir belki çok büyümeden çatladı test algılamadı bilemiyorum testler antin kuntin işler peşinde. Ya da daha var yumrtlamayabenimde dalgalanmalarım oluyor ama hep silinmemesi lazım bana göre merak ettim cvp gelsin kaçıncı günü bakalım.
Masaj ediyonmu masaj
Aa o zamanlar sanki ultrason o kadar gelişmiş mi de anne karnındaki sakatlıkları net görüyorlarmış. Kimbilir kaç bebenin canına kıydılar ve hala daha kıyıyorlar ah ahh.Rapunzel90 T tulperde I ipti Blntkbra Yusra-61 bacılar gelin hele sene 1988 annem bana hamile ozamanlar doktor bana ,%99 sakat doğar demişler almamız lazım annem Hacettepe ye gidiyormuş ozaman annemde Allah verdi neyse kabulum demiş aldırmamış sonuç ben ama yinede tedbir almaktan yanayım ya içim rahat etmesi lazım alanda verende rabbim inş yavrularımız sağlıklı doğar inş
İnşallah kuzum var öyle benimde 2 arkadaşın başına geldi ki %99 down sendromlu olucak dediler vs sapasağlam doğdular. Verende alanda Allah. Rabbim hayırlısını nasib etsin güzel dusunelim güzellikler bizi bulsunRapunzel90 T tulperde I ipti Blntkbra Yusra-61 bacılar gelin hele sene 1988 annem bana hamile ozamanlar doktor bana ,%99 sakat doğar demişler almamız lazım annem Hacettepe ye gidiyormuş ozaman annemde Allah verdi neyse kabulum demiş aldırmamış sonuç ben ama yinede tedbir almaktan yanayım ya içim rahat etmesi lazım alanda verende rabbim inş yavrularımız sağlıklı doğar inş
Ben de tam tersi bilerek beklemekten yanayım. Doğunca öğrenmek nasıl bir travma olurdu kimbilir.İnşallah kuzum var öyle benimde 2 arkadaşın başına geldi ki %99 down sendromlu olucak dediler vs sapasağlam doğdular. Verende alanda Allah. Rabbim hayırlısını nasib etsin güzel dusunelim güzellikler bizi bulsunama insan test yaptirtmadan da duramiyor ne bilim ben sanki sorun çıkarsa aldirabilirmisim gibi test peşine düştüm resmen....bilip beklemektense aslında bilmeden beklemek daha güzel gibi ama işte.... Rabbim hayirlisini nasib etsin hepimize sağlıklı bebekler dogurmamiz nasib olsun insallahhh
Bunu önceki ay burada holigan gibi savunan bendim zaten ne geldiyse ondan geldi başımaHeee şimdi oldu haklisin o zaman. Hani bende kötü niyetle söylemedim takdir edersin ki... Doktorlar bile söyler çünkü hani çok takınca kafaya gerginlikten olmaz diye vs vs en kısa zamanda hamile haberlerini alalım inşallah
Canım ben bu aldırma ya da aldırmama konusunda çok yorum yapamıyorum açıkcasıRapunzel90 T tulperde I ipti Blntkbra Yusra-61 bacılar gelin hele sene 1988 annem bana hamile ozamanlar doktor bana ,%99 sakat doğar demişler almamız lazım annem Hacettepe ye gidiyormuş ozaman annemde Allah verdi neyse kabulum demiş aldırmamış sonuç ben ama yinede tedbir almaktan yanayım ya içim rahat etmesi lazım alanda verende rabbim inş yavrularımız sağlıklı doğar inş
Yaaa nerdeeKız hamilelik testi sandım valla naasıl sevindim varyaaaaa yaaa
Çok şükür canımRapunzel90 T tulperde I ipti Blntkbra Yusra-61 bacılar gelin hele sene 1988 annem bana hamile ozamanlar doktor bana ,%99 sakat doğar demişler almamız lazım annem Hacettepe ye gidiyormuş ozaman annemde Allah verdi neyse kabulum demiş aldırmamış sonuç ben ama yinede tedbir almaktan yanayım ya içim rahat etmesi lazım alanda verende rabbim inş yavrularımız sağlıklı doğar inş
Ediyorum yaa ama tırt herhaldeMasaj ediyonmu masaj
Tabiii ozamanlar Hacettepede bakmış yani düşünAa o zamanlar sanki ultrason o kadar gelişmiş mi de anne karnındaki sakatlıkları net görüyorlarmış. Kimbilir kaç bebenin canına kıydılar ve hala daha kıyıyorlar ah ahh.
Aynen çok zor bi karar Allah'ım o durumlara düşürmesin inşallah en çok korktuğum şeyCanım ben bu aldırma ya da aldırmama konusunda çok yorum yapamıyorum açıkcasıyani ne desem sınanmak istemiyorm asla. Sadece şunu diyebilirim aldıranlar pişmanlık duyuyor ama aldırmayan çok tanıdığın sakat doğacak dedikleri bebekler sağlam doğdu. Yinede Allah sağlıklı sıhhatli evladlar versin hiçbir anneyi evladıyla sınamasın
Acele etme olur elbet az sabret kuzumYaaa nerdeedaha başındayım bu ayın
Çok şükür canım
Ediyorum yaa ama tırt herhalde
Her ay oldu canım doktorla var olduğu ay onayladım da ovulasyon onaylamamıştıBende testi aldım ilk ay yumurtladım 2. Ay yumurtlamamıştım her ay yumurtlama olmaya biliyormuş
Annem bizi Allaha emanet doğurmuş o zaman 3 çocuk doğurdu ultrason falan bilmezdik diyor ki cinsiyeti bile doğunca görüyorlarTabiii ozamanlar Hacettepede bakmış yani düşün
İnşallah kuzum Allah'ım korktuğumuza uğratmasın inş rabbim güzel günler gösterip sağlıklı bebekler nasip etsin hepimizeİnşallah kuzum var öyle benimde 2 arkadaşın başına geldi ki %99 down sendromlu olucak dediler vs sapasağlam doğdular. Verende alanda Allah. Rabbim hayırlısını nasib etsin güzel dusunelim güzellikler bizi bulsunama insan test yaptirtmadan da duramiyor ne bilim ben sanki sorun çıkarsa aldirabilirmisim gibi test peşine düştüm resmen....bilip beklemektense aslında bilmeden beklemek daha güzel gibi ama işte.... Rabbim hayirlisini nasib etsin hepimize sağlıklı bebekler dogurmamiz nasib olsun insallahhh
Vallaha teknoloji bizi bizden alıyor ne olcakAnnem bizi Allaha emanet doğurmuş o zaman 3 çocuk doğurdu ultrason falan bilmezdik diyor ki cinsiyeti bile doğunca görüyorlar
Bizim her hafta ultrasona giresimiz geliyor
Git daha iyi doktor kontrolunde olmak benim doktorum özelde olsa giderim ben çok fırsat bulamıyorum yorucu oluyor araştırma yoğunluk aşırı.Ben de ilacı kullanırken lekelenme başladı 2 gün sonra kanama tam olarak geldi
O güne bakınca aslında benim neden regl olmuyorum diye doktora gidip ultrasona girdiğim ve doktorun yumurtan çatlamış dediği gün yumurtlama günü oluyor.
Belki 2 kez yumurtlama oldu geçen ay bilmiyorum ya da geçen ay yumurtlama gecikti
Aynen 4 gün daha yapayım daha da çıkmazsa bırakırım.
Ebru Hanıma da yazdım bugün görür inşallah
Bu ay da geç regl olursam doktora gidip baştan tetkikleri falan yaptırayım diyorum
Kocaamm yok kocaaamYa bence şu yumurtlama test olayını bırakin. Adet bitiminden adet başlangıcına kadar geçen temiz sürede 2 güne bir degerlendirin ve ayaklarınızı yukarı dikip min 15 dk yatın.... Muhakakk herhangi bir sorun yoksa tutuyor. Test yapıyorsunuz mesela pik ama o gün istekli değilsiniz ve resmen insan gergin oluyor tutcakmi tytmicak mi vs deli sorular rahata bağlayın ve sadece anı yaşayın derim....
Bakalım Bakalım canım bu ay zaten çok kafamda değil gün zor yetiyorGit daha iyi doktor kontrolunde olmak benim doktorum özelde olsa giderim ben çok fırsat bulamıyorum yorucu oluyor araştırma yoğunluk aşırı.Ama ilaç kullanan çoğu kişi erken adet görmüş bakalım bize ne zaman gelcek?
Sen çalışıyor musun canım?Bakalım Bakalım canım bu ay zaten çok kafamda değil gün zor yetiyor