Canım burada biizm geç pik erken mi ne olduğunun önemi yok şaşan adet var bizde.
Biizim gibi olan bir arkadaşımız burada ilaçla hasta olmuştu onun hiç geçilmez biizm gibi oldu. Daha sonra düzelmiş. Neyse o geçen ay test yaparken testleri hep pik çıkardı doktora gitti doktor sıvı var yumrtlaman çatlamş demiş o da tamam dedi adeti beklerken arkadaşın yine günü geçti baya bi bu seferde doktora tekrar gitti doktor yumurtluyorsun dedi
o değerlendirdi. Şimdi bizde hiç bir sorun yokken adet gelmediği sırada yumrtlama olduysa adetimiz ondan geçikmiş olblr düşüncesi geldi. Ve ben ilaçla adet olmadım farkındaysan ilacı kullanırken oldum.
Sen gününü adetin artmasına göre ayarlama ilacı ne zaman bıraktın adet olduysan o günden itibaren say yumrtlaman ona göre olacak.
Benim iki şekilde saymam adetim gelmişken ben adetimi ilaçla ileri atmaamdann. Ben ilk adet günüme göre sayıyorum adetimi yinede sonuçta kanamam oldu o gün. Yani sen 4 gün daha devam et baktın yok sal zaten adetimiz geldi sayılır ki şahsen benim hafta pazartesi olmam lazım. inşallah gelir hayırlısıyla artık geçtim yumrtlama takibi de. Ama yok yurmtlama gördüm ona göre 5 haziran adet günüm