Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O bende de oluyor bazen biliyor musun iyi bari birşey olmadığına sevindimmm büyüyor minikkk

Oturma ayaklarını uzatıp yat oturma olsa bana istiraat vermezdi oturduğum yerde çalışıyorum dedim yok yatacan dedi biraz sık dişini
Sende haklısın ya ne dicem Arzum devlete de gitmiştim ben burdaki korkup geçen hafta oda iki hafta sonra gel demişti sence gideyim mi yine onada çok usg iyi değil diyorlar ya ne yapayım

Sende haklısın ya ne dicem Arzum devlete de gitmiştim ben burdaki korkup geçen hafta oda iki hafta sonra gel demişti sence gideyim mi yine onada çok usg iyi değil diyorlar ya ne yapayım
Evet kuzum iyi değil diyorlar ama bende her hafta gittim valla Allah'a emanet napalım kendin bilirsin için rahat değilse git ama şuan kendini hastanelerle çok yorma bu hafta güzelce dinlen hafta git bence

Kızlar canım aşırı derecede kola gazoz vs gazlı içecekler istiyor. Neyse intten araştırıp bi doktor dahi içebilirsiniz dediyse bakiyim de içim rahat içeyim derken youtube'dan kağan kocatepe diye bi doktoru keşfettim. Videolarını izledim birkaç ve birçok doktordan farklı şeyler söylüyor. Örneğin doktorların çoğu kolaya asla derken bu doktor günde bir bardak hiçbir zararı olmaz diyor. Siz bu konuda ne düşünüyosunuz?

Kızlar ya teste bakın yok dimi çizgi felan iki nokta arasında

Eklentiler

• IMG_20210527_133321.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 24
Aaaaa kagan hoca muhteşem hep onu takip ediyorum zaten bebeğin haftalık takiplerini ondan dinliyorum harika bir doktor kgan hocaya göre en tehlikeli ve zararlı şey telefon onu uzak tutun diyor herşeyin fazlası zarar kuzum aynen hergün değil 3 günde felan iç sonuçd can bu illaki kaçamaklar olacak

Maşallah bebişine maşallah

Valla ben içtim canım çekti hiç de korkmadım aklım onda kalsaydı daha çok korkardım iç birşey olmaz canım benim düşüncem

Wala bende kola bağımlısıyım resmen. Canım cektikce abartmadan içiyorum vala. İlk oğlum da da aynı yolu izledim hamdolsun bı skinti çıkmadı

Çok güzel anlatmışsınız ağzınıza sağlık yaptırmaya kara verdim dua etmekten başka elimden gelen bir şey yok inşallah sağlıklıdır bebişim hepimizin sağlıklı olsun inşallah

Konuyla ilgili benimde kafamda soru işareti vardı okumadan sormusum biraz önce tekrar tekrar ikili testi hakkaten ağzınıza sağlık insan önce oturup karar vermeli benimde 2 arkadaşımın başına geldi yüzde 100 down sendromu dendi ve bebekler sağlıklı doğdu zor bir karar ve surec

İkili testle yüzde 100 down sendromu diyebilen doktor kim acaba
Kesin sonuç veren bi test değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…