Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Magnezyum kullanmami söylemişti doktor bana canım bu ağrılar için. Geçmiş olsun

Çok güzel anlatmışsınız ağzınıza sağlık yaptırmaya kara verdim dua etmekten başka elimden gelen bir şey yok inşallah sağlıklıdır bebişim hepimizin sağlıklı olsun inşallah
Aminnn inşallah
Aynen öyle zor bir karar. Benim arkadaşım sorun çıkarsa aldiracakti nifty yaptırdı ve bu testin hata oranı %0.01 ve hatalı çıktı. Arkadaşım kıyamadı vazgeçti aldırmaktan ve 8 ayı kabus gibi geçti. Sonuç sağlıklı bir çocuğu var.
Ki down sendromlu olacaksa çocuğunuz onu doguracaksaniz da yine önünüzdeki 6 ay boyunca 46 kromozomlu bir çocuğu beklemekten farklı yapilabilecek bir şey yok ki. Burada fark ancak doğurup dogurmama kararını etkileyecek olması.

Aslında sorun ne biliyormusun bence hiç bir anne kıyamaz icindeki evladına ancak özel bakıma muhtaç bir çocuk ya bana ondan önce bişi olsa yavruma kim bakar nasıl olur dusuncesi yok mu hakkaten kabus gibi benim tek dusuncem bu.... Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasib etsin

Yumurtlayamıyordu Yusra-61 senin kaçıncı günde oldu pik yaa
Eki Görüntüle 2858704
İlaç bıraktıktan sonra adetim söküldü 17. ve 18.gün pik oldu ama ilk kanamama göre 21. ve 22.gün oldu yani saçma sapan işler oldu . Ben anlamadım açıkcası senin kaçıncı gün? Neden hiç yumrtlama yokmuş gibi silik bunlar ki tövbe laa

Sanki su alımına dikkat etseymiş o gün pik görünecekmiş gibi geldi bana bilmiyorum ama belki dikkat ediyodur geçen yazmışsınız sanki sıvı almakla ilgili.
Yok bence etmiştir belki çok büyümeden çatladı test algılamadı bilemiyorum testler antin kuntin işler peşinde. Ya da daha var yumrtlamaya benimde dalgalanmalarım oluyor ama hep silinmemesi lazım bana göre merak ettim cvp gelsin kaçıncı günü bakalım.

22 sinde yumurtlamış olmayasın

Sanki su alımına dikkat etseymiş o gün pik görünecekmiş gibi geldi bana bilmiyorum ama belki dikkat ediyodur geçen yazmışsınız sanki sıvı almakla ilgili.
22 sindeki flaştan öyle gözüküyor kızlar. İşin komiği il disindaydik ya sadece de o gün beraber olduk ama testi henüz yapmamıştım yani 22sinde ve 24ünde beraberlik oldu o aralar ama çıplak gözle o gün pik gözükmüyor fakat dediğin gibi sıvı alımına dikkat etmemistim çünkü 1 saat yeterli sanıyordum. Dur bakalım neler olacak
Bugün reglmin lekelenmesine göre 16. Gün ama tam sökülmeye göre 14. Gün yani 22sinde pik olduysa fazla erken olmuş olması gerek ama bilmiyorum eğer salıya kadar pik görmezsem testi bu ay için birakicam zaten yine gecikecek diye.

Çıplak gözle böyle gozukuyor. Arkası pembe bi de diğerlerinin beyaz. Acaba pik mi olmus ay bilemedim

Ya bence şu yumurtlama test olayını bırakin. Adet bitiminden adet başlangıcına kadar geçen temiz sürede 2 güne bir degerlendirin ve ayaklarınızı yukarı dikip min 15 dk yatın.... Muhakakk herhangi bir sorun yoksa tutuyor. Test yapıyorsunuz mesela pik ama o gün istekli değilsiniz ve resmen insan gergin oluyor tutcakmi tytmicak mi vs deli sorular rahata bağlayın ve sadece anı yaşayın derim....

Canım burada biizm geç pik erken mi ne olduğunun önemi yok şaşan adet var bizde. Biizim gibi olan bir arkadaşımız burada ilaçla hasta olmuştu onun hiç geçilmez biizm gibi oldu. Daha sonra düzelmiş. Neyse o geçen ay test yaparken testleri hep pik çıkardı doktora gitti doktor sıvı var yumrtlaman çatlamş demiş o da tamam dedi adeti beklerken arkadaşın yine günü geçti baya bi bu seferde doktora tekrar gitti doktor yumurtluyorsun dedi o değerlendirdi. Şimdi bizde hiç bir sorun yokken adet gelmediği sırada yumrtlama olduysa adetimiz ondan geçikmiş olblr düşüncesi geldi. Ve ben ilaçla adet olmadım farkındaysan ilacı kullanırken oldum. Sen gününü adetin artmasına göre ayarlama ilacı ne zaman bıraktın adet olduysan o günden itibaren say yumrtlaman ona göre olacak. Benim iki şekilde saymam adetim gelmişken ben adetimi ilaçla ileri atmaamdann. Ben ilk adet günüme göre sayıyorum adetimi yinede sonuçta kanamam oldu o gün. Yani sen 4 gün daha devam et baktın yok sal zaten adetimiz geldi sayılır ki şahsen benim hafta pazartesi olmam lazım. inşallah gelir hayırlısıyla artık geçtim yumrtlama takibi de. Ama yok yurmtlama gördüm ona göre 5 haziran adet günüm

Ben hamile kalmak için yapmıyorum testi zaten bizim haftada max 2 gün boş geçer şükür

Geçen ay regl olamadım bu ay normal düzeni yakalayabilecek mi bünyem onu kontrol etmek için bakıyorum
Çünkü Geçen ay reglm 20 gün gecikti insan da hamile sanıyor kendini o hevese kapilmamak için yapıyorum

Ben de ilacı kullanırken lekelenme başladı 2 gün sonra kanama tam olarak geldi
O güne bakınca aslında benim neden regl olmuyorum diye doktora gidip ultrasona girdiğim ve doktorun yumurtan çatlamış dediği gün yumurtlama günü oluyor.
Belki 2 kez yumurtlama oldu geçen ay bilmiyorum ya da geçen ay yumurtlama gecikti
Aynen 4 gün daha yapayım daha da çıkmazsa bırakırım.
Ebru Hanıma da yazdım bugün görür inşallah
Bu ay da geç regl olursam doktora gidip baştan tetkikleri falan yaptırayım diyorum

Heee şimdi oldu haklisin o zaman. Hani bende kötü niyetle söylemedim takdir edersin ki... Doktorlar bile söyler çünkü hani çok takınca kafaya gerginlikten olmaz diye vs vs en kısa zamanda hamile haberlerini alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…