Çalışmıyorum canım kızım doğduğundan beriSen çalışıyor musun canım?
Ben de sınavlar başlayacak onlara çalışıyorm bu aralar.
Anladım canım olsun biz evde yine iyiyiz ya çalışan anneler napsın onlara ayrı yardım etsinÇalışmıyorum canım kızım doğduğundan beri
Eşim evden çalışıyor e kızın canı sıkılıyor ev işi oyun sonra spor yapayım akşam kendime vakit ayirayim derken bakıyorum uyumuşum ☺
Aynen canım çalışırken çok zor oluyo öyle nerdeee 2 günde bir ilişki. Eve gelip yemek yap çocuk oyala varsa ufak tefek işleri hallet falan derken zaten o yatağa pert giriyosunAnladım canım olsun biz evde yine iyiyiz ya çalışan anneler napsın onlara ayrı yardım etsinkaç yaşında fındık kurdu
Ama olsun güzel oldu senin için yoksam ben çalışırken eşime hiçbir hissiyatım yoktu resmenAynen canım çalışırken çok zor oluyo öyle nerdeee 2 günde bir ilişki. Eve gelip yemek yap çocuk oyala varsa ufak tefek işleri hallet falan derken zaten o yatağa pert giriyosunFark ettim de ben hep tatillerde gebe kalmışım
Var gibi kuzum hemen kan vermelisin sen hiç adet olmadın dimi dahaSizde goruyomusunuz
Yok olmadimVar gibi kuzum hemen kan vermelisin sen hiç adet olmadın dimi daha
Belirtilerin oldu mu kuzum bide elinde başka testler varsa onları da yap ya da ovulasyon la da yap bakalım bende adetim gecikti ama testler negatif çıktıYok olmadim
Goguslerim ağrıyordu bide bu gun adet oldum sandim karin ağrısından biraz onxe agda yaparken alt karın bolgemde sislik hissettim ordan düştü aklima test yapmak yaptim boyle cikti ama 5 gun once yani son yunurtlamamin 8. Gunu kan vermistim negatifti sonuc degisirmi o konuda supheliyimBelirtilerin oldu mu kuzum bide elinde başka testler varsa onları da yap ya da ovulasyon la da yap bakalım bende adetim gecikti ama testler negatif çıktı
8.gün erken zaten kuzum kanda bile hadi bakalım sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah gebeliğinGoguslerim ağrıyordu bide bu gun adet oldum sandim karin ağrısından biraz onxe agda yaparken alt karın bolgemde sislik hissettim ordan düştü aklima test yapmak yaptim boyle cikti ama 5 gun once yani son yunurtlamamin 8. Gunu kan vermistim negatifti sonuc degisirmi o konuda supheliyim
2 ay sonra tam 3 yaşında canımAnladım canım olsun biz evde yine iyiyiz ya çalışan anneler napsın onlara ayrı yardım etsinkaç yaşında fındık kurdu
Evet kafa dağıtmak konusunda çalışmak çok iyi. Keşke ben de şu an çalışıyor olsaydım diyorum evde kala kala hasta gibi oldum sanki gebe değil de hastayım.Ama olsun güzel oldu senin için yoksam ben çalışırken eşime hiçbir hissiyatım yoktu resmenistemiyorm demek istyrm sürekli hale getirmek istemedim. Ama bende tam tersi çalışırken hamile kaldım çalışmam lazım benimde.
Gördüm canım kaç gün geçti son yumurtlamandan?Sizde goruyomusunuz
Yumurtlamanin 13. Catlamanin 10. GunuGördüm canım kaç gün geçti son yumurtlamandan?
Kan ver bakalım hadi bu son kan vermen olsun inşallahYumurtlamanin 13. Catlamanin 10. Gunu
Kan ver bakalım hadi bu son kan vermen olsun inşallah
Teste geçtiyse idrara yani kana zaten geçmiştir. Yerleştikten sonra başlar hcg salgılanmaya. O da çatladıktan en erken 5-6 gün sonra.İnsallah insallah peki gebelik kana ne zmaan gever ben 8. Gun kan verdim negatifti hcg ne zaman salgilsnmaya baslsr
Yani 5 gunde soncu degisirmi onu merk ediyorum aslindaTeste geçtiyse idrara yani kana zaten geçmiştir. Yerleştikten sonra başlar hcg salgılanmaya. O da çatladıktan en erken 5-6 gün sonra.