Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen çalışıyor musun canım?
Ben de sınavlar başlayacak onlara çalışıyorm bu aralar.
Çalışmıyorum canım kızım doğduğundan beri
Eşim evden çalışıyor e kızın canı sıkılıyor ev işi oyun sonra spor yapayım akşam kendime vakit ayirayim derken bakıyorum uyumuşum ☺

Anladım canım olsun biz evde yine iyiyiz ya çalışan anneler napsın onlara ayrı yardım etsin kaç yaşında fındık kurdu

Anladım canım olsun biz evde yine iyiyiz ya çalışan anneler napsın onlara ayrı yardım etsin kaç yaşında fındık kurdu
Aynen canım çalışırken çok zor oluyo öyle nerdeee 2 günde bir ilişki. Eve gelip yemek yap çocuk oyala varsa ufak tefek işleri hallet falan derken zaten o yatağa pert giriyosun Fark ettim de ben hep tatillerde gebe kalmışım

Ama olsun güzel oldu senin için yoksam ben çalışırken eşime hiçbir hissiyatım yoktu resmen istemiyorm demek istyrm sürekli hale getirmek istemedim. Ama bende tam tersi çalışırken hamile kaldım çalışmam lazım benimde.

Belirtilerin oldu mu kuzum bide elinde başka testler varsa onları da yap ya da ovulasyon la da yap bakalım bende adetim gecikti ama testler negatif çıktı
Goguslerim ağrıyordu bide bu gun adet oldum sandim karin ağrısından biraz onxe agda yaparken alt karın bolgemde sislik hissettim ordan düştü aklima test yapmak yaptim boyle cikti ama 5 gun once yani son yunurtlamamin 8. Gunu kan vermistim negatifti sonuc degisirmi o konuda supheliyim

8.gün erken zaten kuzum kanda bile hadi bakalım sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah gebeliğin

2 ay sonra tam 3 yaşında canım
Allah çalışan annelere yardım etsin ben düşünemiyorum o yüzden çalışmam gerekmeyecek zamana kadar çocuk yapmadım

Evet kafa dağıtmak konusunda çalışmak çok iyi. Keşke ben de şu an çalışıyor olsaydım diyorum evde kala kala hasta gibi oldum sanki gebe değil de hastayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…