Kız 5 günde neler olur nelerYani 5 gunde soncu degisirmi onu merk ediyorum aslinda
İşin şakası bı yana canım elinde test varsa yarın sabah ilk ıdrarla testi tekrarla suanki testte biraz dağılma var ve kan ver inşallah gebesindir ayy aglicam her akıntının kıvamına kadar takip ettik sonuçta o bebede hepimizin hakkı var rsmenKandada goruyumde sonra kutlayalim hevesim kursagimda kalmasin
Adet olmadın dimi hala sen ?Kandada goruyumde sonra kutlayalim hevesim kursagimda kalmasin
Ahahahahaha kan vermeye geldik simdi dua edin akitimin kivami onemli ama lutfenİşin şakası bı yana canım elinde test varsa yarın sabah ilk ıdrarla testi tekrarla suanki testte biraz dağılma var ve kan ver inşallah gebesindir ayy aglicam her akıntının kıvamına kadar takip ettik sonuçta o bebede hepimizin hakkı var rsmengüzel haberle gel inşallah
Yok olmadimAdet olmadın dimi hala sen ?
Kız ne çabukAhahahahaha kan vermeye geldik simdi dua edin akitimin kivami onemli ama lutfen
Hadi bakalım özelde veriyorsan 2 saate çıkar hatta bazen 45 dk ya veriyor. Ekibi topluyorum çayda çıra oynicazAhahahahaha kan vermeye geldik simdi dua edin akitimin kivami onemli ama lutfen
Kız ilk heyecan beklenir mi bende olsam giderdimKız ne çabuk
Yarın da tekrarlayıp öyle gitseydin keşke.
Ozelde vermedim acilse verdim 1 bucuk saat dediler hadi baklmKız ilk heyecan beklenir mi bende olsam giderdim
Çalışırken daha çok oluyordu bizimAynen canım çalışırken çok zor oluyo öyle nerdeee 2 günde bir ilişki. Eve gelip yemek yap çocuk oyala varsa ufak tefek işleri hallet falan derken zaten o yatağa pert giriyosunFark ettim de ben hep tatillerde gebe kalmışım
Sizde goruyomusunuz
Aman Allahım seni de şuradan telli duvaklı ay pardon embriyolu zigotlu gönderelim hadi bakalımİnsallah insallah peki gebelik kana ne zmaan gever ben 8. Gun kan verdim negatifti hcg ne zaman salgilsnmaya baslsr
Aman Allahım seni de şuradan telli duvaklı ay pardon embriyolu zigotlu gönderelim hadi bakalım
Çıkar çıkmaz yaz bizeee
Bebektir o bebektirTamam yazicam ama ben adet olucam diye bklyrm karnim belim nasil agriyor
Umarim oyledir cok ağrım varBebektir o bebektirbende de adet ağrısı gibi ve kasıkta batma vs vardı hadi bakalım
Her sonuca kendini alıştır ve yıkılma vücut kendini resmen hazırlıyorUmarim oyledir cok ağrım var
Umarim oyledir insallahHer sonuca kendini alıştır ve yıkılma vücut kendini resmen hazırlıyorbu ay olmasa önümüzdeki ay inşallah ama inşallah vardır beee
Hala daha akıntım oluyor mesela ayyy diorum adet gibi kanamami var WC ye koşuyorum düşünUmarim oyledir cok ağrım var
Ahahahahahah olur tabi ya alismak zorHala daha akıntım oluyor mesela ayyy diorum adet gibi kanamami var WC ye koşuyorum düşün
Kaçta çıkması planlanıyor şuan sonucun heyecan yaptım bende hahahahahahAhahahahahah olur tabi ya alismak zor