Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen çalışıyor musun canım?
Ben de sınavlar başlayacak onlara çalışıyorm bu aralar. 😜
Çalışmıyorum canım kızım doğduğundan beri
Eşim evden çalışıyor e kızın canı sıkılıyor ev işi oyun sonra spor yapayım akşam kendime vakit ayirayim derken bakıyorum uyumuşum ☺

Çalışmıyorum canım kızım doğduğundan beri
Eşim evden çalışıyor e kızın canı sıkılıyor ev işi oyun sonra spor yapayım akşam kendime vakit ayirayim derken bakıyorum uyumuşum ☺
Anladım canım olsun biz evde yine iyiyiz ya çalışan anneler napsın onlara ayrı yardım etsin🙈 kaç yaşında fındık kurdu 😍

Anladım canım olsun biz evde yine iyiyiz ya çalışan anneler napsın onlara ayrı yardım etsin🙈 kaç yaşında fındık kurdu 😍
Aynen canım çalışırken çok zor oluyo öyle nerdeee 2 günde bir ilişki. Eve gelip yemek yap çocuk oyala varsa ufak tefek işleri hallet falan derken zaten o yatağa pert giriyosun 🤣 Fark ettim de ben hep tatillerde gebe kalmışım 🤣

Aynen canım çalışırken çok zor oluyo öyle nerdeee 2 günde bir ilişki. Eve gelip yemek yap çocuk oyala varsa ufak tefek işleri hallet falan derken zaten o yatağa pert giriyosun 🤣 Fark ettim de ben hep tatillerde gebe kalmışım 🤣
Ama olsun güzel oldu senin için yoksam ben çalışırken eşime hiçbir hissiyatım yoktu resmen 🤣istemiyorm demek istyrm sürekli hale getirmek istemedim. Ama bende tam tersi çalışırken hamile kaldım 🤣🤣çalışmam lazım benimde.

Sizde goruyomusunuz 🤔🤔

Eklentiler

• IMG_20210527_195507_6.jpg
    IMG_20210527_195507_6.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 39
Belirtilerin oldu mu kuzum bide elinde başka testler varsa onları da yap ya da ovulasyon la da yap bakalım bende adetim gecikti ama testler negatif çıktı 😇
Goguslerim ağrıyordu bide bu gun adet oldum sandim karin ağrısından biraz onxe agda yaparken alt karın bolgemde sislik hissettim ordan düştü aklima test yapmak yaptim boyle cikti ama 5 gun once yani son yunurtlamamin 8. Gunu kan vermistim negatifti sonuc degisirmi o konuda supheliyim

Goguslerim ağrıyordu bide bu gun adet oldum sandim karin ağrısından biraz onxe agda yaparken alt karın bolgemde sislik hissettim ordan düştü aklima test yapmak yaptim boyle cikti ama 5 gun once yani son yunurtlamamin 8. Gunu kan vermistim negatifti sonuc degisirmi o konuda supheliyim
8.gün erken zaten kuzum kanda bile hadi bakalım sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah gebeliğin 🙏😇💕🤰

2 ay sonra tam 3 yaşında canım
Allah çalışan annelere yardım etsin ben düşünemiyorum o yüzden çalışmam gerekmeyecek zamana kadar çocuk yapmadım 🤭

Ama olsun güzel oldu senin için yoksam ben çalışırken eşime hiçbir hissiyatım yoktu resmen 🤣istemiyorm demek istyrm sürekli hale getirmek istemedim. Ama bende tam tersi çalışırken hamile kaldım 🤣🤣çalışmam lazım benimde.
Evet kafa dağıtmak konusunda çalışmak çok iyi. Keşke ben de şu an çalışıyor olsaydım diyorum evde kala kala hasta gibi oldum sanki gebe değil de hastayım.

X