Yaa daha dün regl olamıyodun sen ne ara yumurtlamaya geçtin..Ben ilaç kullanırken adet oldum ya o günü hesap edersek yarın yurmtlama ama ilaç bıraktıktan sonra adetimi hesap edersem salı günü olması lazımbir yandan ovulasyon yapıyorm birde gün aşırı ilişki bir gayretle olduğu kadar yapıp karşıya geçiyorum
Ben gebeliği bahane ediyorum hiç ellemiyorum temizlik maddeleriniBende çok şaşırdım temizlik yy apiodum suya sikmamla kokusunu almamla annammm varya çıkarmaktan helak oldum şuan elime alasim yok kokusuz çamaşır suyuna demicem bingonun ama oda içime sinmiyor
Tamam işte el vermişsinGöstermediki kucağımdaydı aldı kucağımdanYusra-61
Çok hızlı geçiyor zaman adetim uzun sürmüyor pek 4 günde temizlendim.Yaa daha dün regl olamıyodun sen ne ara yumurtlamaya geçtin..
maşallah maşallah hamile haberini alacağımız zaman da hemen gelsin inşallah
Biraz daha iyiyim canım kusmalarım azaldı çok şükür sen nasılsın senin nasıl gidiyorNasılsın canımmm
Aynen eşimde kendini yırtıyor ben yapım die biraz manyaklik var bende içime dinlemioBen gebeliği bahane ediyorum hiç ellemiyorum temizlik maddelerini
Solumak falan da zararlı ya ne bilim eşim temizliyor banyoyu falan.
Olabiliyo canım ya hiç olmadık şeylerden tiksinip hiç olmadık şeyler canın isteyebiliyomuş. Herkes derdi de ben de bu gebelikte tecrübe ettim bunu. Ben de bulguru düşününce midem kalkıyo halaAynen eşimde kendini yırtıyor ben yapım die biraz manyaklik var bende içime dinlemiomasumlar apart. Safiye oldum çıktım iyice ama daha istesem de elleyemem o zikkimi yaa bak resmen düşününce bulanio ilk kez böyle bişi yaşıyorum
İkisi de olabilir. Ya sökülecek regl olacak ya da yerleşme kanaması. Test yapsanız çıkabilir aslında yarın falan.18 Mayıs BAT günüm. Fakat bugün , 3 gün varken , sabah kahverengi akıntım oldu . Bir iki damla . Akşama kadar da sildikçe geldi. Şuan hiç lekelenme yok . Hiç erkenden adet olmazdım . Bu adet habercisi mi yoksa gebelikle bağlantısı var mıdır ? Test de yapmadım henüz
Hayırlısı olsun canımÇok hızlı geçiyor zaman adetim uzun sürmüyor pek 4 günde temizlendim.Ovulasyon yapıyorm bu ne yaptığı karışık bu ay napar bilemiyorum bakalım
Aynen aynen wala ben oğlumda hiç bişi yaşamadım böyle çok garipsiyorum şuan daOlabiliyo canım ya hiç olmadık şeylerden tiksinip hiç olmadık şeyler canın isteyebiliyomuş. Herkes derdi de ben de bu gebelikte tecrübe ettim bunu. Ben de bulguru düşününce midem kalkıyo hala
Hadi inşallah tutsun bu seferBen ilaç kullanırken adet oldum ya o günü hesap edersek yarın yurmtlama ama ilaç bıraktıktan sonra adetimi hesap edersem salı günü olması lazımbir yandan ovulasyon yapıyorm birde gün aşırı ilişki bir gayretle olduğu kadar yapıp karşıya geçiyorum
Ben de öyleyim canım. Kahvaltıyı yapabiliyorum zar zor ama akşama doğru başlıyor benim bulantılar. Hergün de aynı saatte başlıyor fark ettim akşam 4 civarı. Sonra sıfır iştah. Erik ve elmadan başka meyve de yiyemiyorum benAynen aynen wala ben oğlumda hiç bişi yaşamadım böyle çok garipsiyorum şuan dadimi bulgur ne alaka
Ben yemek yiyesim zerre yok hala zorla kahvaltı yapiorum azıcık gerisi full meyve
Göstermediki kucağımdaydı aldı kucağımdanYusra-61
Corona var corona al çocuğunuBeni psikolojik düşündün mü ne ettin canım ya3 yıl sonra çocuk yapmışım alırım tabi ki
Yok benim meyvede sorun yok ne çıkarsa bağrıma yiyebiliyorum Allah'tanBen de öyleyim canım. Kahvaltıyı yapabiliyorum zar zor ama akşama doğru başlıyor benim bulantılar. Hergün de aynı saatte başlıyor fark ettim akşam 4 civarı. Sonra sıfır iştah. Erik ve elmadan başka meyve de yiyemiyorum ben
Bingo oksijen tavsiye ederim kokmuyor ve gayet temizliyor geçen sefer hamile kaldığımdan beri kullanıyorum canımAy bugün ben neyden tiksindimçamaşır suyu aklıma gelince midem bulanio
Her ikisi de olabilir bir test yapmanı öneririm18 Mayıs BAT günüm. Fakat bugün , 3 gün varken , sabah kahverengi akıntım oldu . Bir iki damla . Akşama kadar da sildikçe geldi. Şuan hiç lekelenme yok . Hiç erkenden adet olmazdım . Bu adet habercisi mi yoksa gebelikle bağlantısı var mıdır ? Test de yapmadım henüz
Aynen canim doğru diosun gerekirse otobüsün içinde koridorda bile turlarım hareketsiz kalmamak icin☺2 saatte bir inip bi 10 dk yürüyüp binersin canım uzun süre oturmaman iyi olur
Zaten idrara sıkışırsın muhtemelen
Hayırlısıyla geçirelim şu mide bulantısı evrelerini