Kız trabzon bana çok uzak adanada buluşalımKızlar bugün rüyamda Trabzon'da bi cafede hepimiz buluşuyoruz oturuyoruz ama hepiniz varsınızYusra-61 da var kucağında bebiş var doğum yapmış ama kız bizden önce doğurmuşsun diyorum evet diyor ama bebişin yüzünü göremedim hayır diyelim hayır olsun
Adetin geciktim kuzumIste test yaptım bugün negatf hayrlisi olmuyor 4 aydır bakal8m ne zaman olacak=/
Banada uzak ama neden öle oldu anlamadımKız trabzon bana çok uzak adanada buluşalım
Yok salı günü falan olurum heraldeAdetin geciktim kuzum
Kızlar bugün rüyamda Trabzon'da bi cafede hepimiz buluşuyoruz oturuyoruz ama hepiniz varsınızYusra-61 da var kucağında bebiş var doğum yapmış ama kız bizden önce doğurmuşsun diyorum evet diyor ama bebişin yüzünü göremedim hayır diyelim hayır olsun
Banane bana da uzak rüyayı bozmayın nerdeyse orada olsun ben doğurmuşum birak hamileliğiKız trabzon bana çok uzak adanada buluşalım
Ben seni kapalı böyle minnak minyon tipli bıcır bıcır olarak hayal ediyorum o şekilde gördüm kuzum inş hamiş haberlerini alırız inşallah canım Benim inş malum olmuştur ama tüm kızlar vardı ipti tülperde herkes yaÇook güzel bir rüyaymış eşime okuttum okurken ağızlar kulaklarımızdabenim yüzümü gördün mü peki? Allahım bir rüyaya kapılabilirim bu ayy arzum yaa inşallah çıkar rüyanda hamiş olurum ne güzel görmüşsün birde Trabzonda
İnş hamişsindir inşallah rabbim gönlüne göre versin kuzumYok salı günü falan olurum heralde
Çünkü bugün henüz 15iYok kiz 18 i mi ne bat bugün yaptım negatif=/
Göstermemiş yüzünü nazar değmesinKızlar bugün rüyamda Trabzon'da bi cafede hepimiz buluşuyoruz oturuyoruz ama hepiniz varsınızYusra-61 da var kucağında bebiş var doğum yapmış ama kız bizden önce doğurmuşsun diyorum evet diyor ama bebişin yüzünü göremedim hayır diyelim hayır olsun
Ben seni kapalı böyle minnak minyon tipli bıcır bıcır olarak hayal ediyorum o şekilde gördüm kuzum inş hamiş haberlerini alırız inşallah canım Benim inş malum olmuştur ama tüm kızlar vardı ipti tülperde herkes ya
Bebek kizmiydi erkek miydi pekiBen seni kapalı böyle minnak minyon tipli bıcır bıcır olarak hayal ediyorum o şekilde gördüm kuzum inş hamiş haberlerini alırız inşallah canım Benim inş malum olmuştur ama tüm kızlar vardı ipti tülperde herkes ya
Sali günü adet oldum derim artk hiç inancım yok=)) milletin bi hafta once belli oluyor bakalm gönül ister oyle olsun sag oalsin canim=)Çünkü bugün henüz 15i
Sen ayın 25inde hala negatif çıkıyorsa o da kanda anca o zaman emin ol kuzu
Geç döllenme diye bir şey var
Doğru sen yeni doğurmuşsun o kadar yolu gelemezsin bebekleBanane bana da uzak rüyayı bozmayın nerdeyse orada olsun ben doğurmuşum birak hamileliği
Doğru sen yeni doğurmuşsun o kadar yolu gelemezsin bebekle
Olabilir neden olmasın eltilerin savaşını izledin miAynen sizden önce doğurmam için bu ay hamile olmam yeterli mi gülüm ya
Kuzum bende yakında 12 saatlik yolculuk yapıcam tereddutteyim sen zorlanionmu Mide bulantisi falan yaptımi bide uzun süre hareketsizlik iyi deil diolar bebise bişey olur diye korkuyorum bende=968901]@Arsoney[/USER] Arzumm ne oldu sana ben yeni okudum hepsini çok geçmiş olsunn inşallah birşey olmayacak bebisimize sen içini rahat tut dinlen dua et güzel beslen hemen toparlanacakben aile rahatsızlığı sebebiyle 9 saat gidiş 9 saat geliş yolculuk yaptım bugün dönüyorum evime korktum birşey olacak bebeğe diye inşallah sağlıkla doğarlar Suanlik iyiyim salı günü de kalp atışına gideceğim inşallah birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim
Aman lütfen onlardan önce dogurmaAynen sizden önce doğurmam için bu ay hamile olmam yeterli mi gülüm ya
2 saatte bir inip bi 10 dk yürüyüp binersin canım uzun süre oturmaman iyi olurKuzum bende yakında 12 saatlik yolculuk yapıcam tereddutteyim sen zorlanionmu Mide bulantisi falan yaptımi bide uzun süre hareketsizlik iyi deil diolar bebise bişey olur diye korkuyorum bende