Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çook güzel bir rüyaymış eşime okuttum okurken ağızlar kulaklarımızda benim yüzümü gördün mü peki? Allahım bir rüyaya kapılabilirim bu ayy arzum yaa inşallah çıkar rüyanda hamiş olurum ne güzel görmüşsün birde Trabzonda

Ben seni kapalı böyle minnak minyon tipli bıcır bıcır olarak hayal ediyorum o şekilde gördüm kuzum inş hamiş haberlerini alırız inşallah canım Benim inş malum olmuştur ama tüm kızlar vardı ipti tülperde herkes ya

Yok kiz 18 i mi ne bat bugün yaptım negatif=/
Çünkü bugün henüz 15i
Sen ayın 25inde hala negatif çıkıyorsa o da kanda anca o zaman emin ol kuzu
Geç döllenme diye bir şey var

Göstermemiş yüzünü nazar değmesin
Ay hayır olsun inşallah inşallah

Allah Allah hakkımda hayırlısı ya hamiş kadın olarak rüyanda görmüş olman ne güzel valla doğru hayal etmişsin beni de

Çünkü bugün henüz 15i
Sen ayın 25inde hala negatif çıkıyorsa o da kanda anca o zaman emin ol kuzu
Geç döllenme diye bir şey var
Sali günü adet oldum derim artk hiç inancım yok=)) milletin bi hafta once belli oluyor bakalm gönül ister oyle olsun sag oalsin canim=)

Kuzum bende yakında 12 saatlik yolculuk yapıcam tereddutteyim sen zorlanionmu Mide bulantisi falan yaptımi bide uzun süre hareketsizlik iyi deil diolar bebise bişey olur diye korkuyorum bende

Kuzum bende yakında 12 saatlik yolculuk yapıcam tereddutteyim sen zorlanionmu Mide bulantisi falan yaptımi bide uzun süre hareketsizlik iyi deil diolar bebise bişey olur diye korkuyorum bende
2 saatte bir inip bi 10 dk yürüyüp binersin canım uzun süre oturmaman iyi olur
Zaten idrara sıkışırsın muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…