Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bende yakında 12 saatlik yolculuk yapıcam tereddutteyim sen zorlanionmu Mide bulantisi falan yaptımi bide uzun süre hareketsizlik iyi deil diolar bebise bişey olur diye korkuyorum bende
İki üç saatte bi mola verip hareket edersen hiçbir sıkıntı olmaz canım ama yine de doktora da bi danış derim.
Ben de 12 saat yolculuk yapmıştım hem de otobüsle ve tabi doktorumun izniyle
Koridor yanı aldım özellikle birkaç saatte bir otobüsün içinde yürüyordum
Halbuki tehlikeli ama napim kan dolaşımı için hareketsiz kalmaman lazım.
Arabayla gideceksen daha rahat. Biz hamileliğim boyunca çok gezmiştik doğurunca gezemeyiz diye. Herkes yolda doğurcan diyip duruyodu

Kuzum bende yakında 12 saatlik yolculuk yapıcam tereddutteyim sen zorlanionmu Mide bulantisi falan yaptımi bide uzun süre hareketsizlik iyi deil diolar bebise bişey olur diye korkuyorum bende
Canım valla ben şükür geldim birşey olmadan ama özel araçla gittik hep durdum lavoba için o yetti galiba ayaklarımı uzattım bazen yani bulantim hafif oldu kraker yetti sen dua et çık birşey olmaz Allah'ın izniyle çok uzun süre hareketsiz kalmamaya çalış

Aman lütfen onlardan önce dogurma
Yani hepsi 42de dogurur da sen 37de dogurursan tamam da diğer türlüsü olmasın amin
Demi birde olayın o tarafı var nasıl olursa olsun Allah hayırlısı ile versin insana doğurmayı da öyle ayy geçende de kendimi doğururken gördüm ben karnımda çocuk bir hareket ediyordu doğuracaktım uyandım

Sen daha çok gezebilmek icin 42de doğurmuşsun
Rabbim 9 ay sonra gerçeğini nasip etsin hayırlısıyla

Ayy senin şimdi haftaya yumurtlaman olacak inşallah

Rabbim 9 ay sonra gerçeğini nasip etsin hayırlısıyla

Ayy senin şimdi haftaya yumurtlaman olacak inşallah
Ben ilaç kullanırken adet oldum ya o günü hesap edersek yarın yurmtlama ama ilaç bıraktıktan sonra adetimi hesap edersem salı günü olması lazım bir yandan ovulasyon yapıyorm birde gün aşırı ilişki bir gayretle olduğu kadar yapıp karşıya geçiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210515-210522.png
    74,7 KB · Görüntüleme: 13
Hayırlısıyla geçirelim şu mide bulantısı evrelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…