Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki üç saatte bi mola verip hareket edersen hiçbir sıkıntı olmaz canım ama yine de doktora da bi danış derim.
Ben de 12 saat yolculuk yapmıştım hem de otobüsle ve tabi doktorumun izniyle 😲
Koridor yanı aldım özellikle birkaç saatte bir otobüsün içinde yürüyordum 🤣🤣
Halbuki tehlikeli ama napim kan dolaşımı için hareketsiz kalmaman lazım.
Arabayla gideceksen daha rahat. Biz hamileliğim boyunca çok gezmiştik doğurunca gezemeyiz diye. Herkes yolda doğurcan diyip duruyodu 🤣🤣
Filmlerdeki gibi yani şoför bey ben doğuruyorumm galiba 😂 kuzum işte memlekete gitmek istiyorum 6 aydır annemleri görmedim şimdi görmesem bidaha belki karnım büyüyünce hiç gidemicem bebek doğuncada gidemem o yüzden önlemini alarak gitmeyi plannliyorum😍😙

Şampiyon BEŞİKTAŞ 😂🙏🧿 kızlar ben Beşiktaşlıyım eşim Fenerbahçeli. Tanıştığımız günden beri beni bir fenerli yapma çabası içinde bugün diyorum senle 5 buçuk senede 2 şampiyonluk gördük daha da niceleri olur inşallah 😂😂 ama bizim takımımız baba yadigarı🧿 eskiden şimdiki gibi kehribar kolyeler yok babam bana siyah beyaz Beşiktaşlı kolye yapmıştı😪 kendisi de Beşiktaşlıydı16 yıl oldu kaybedeli ama babamın emaneti Beşiktaşım hep içinde bana bir nebze babamdan hatıra 😪 bugün de takımımla gurur duydum bir nebze olsun babamı yanımda hissettim. Öyle fanatik değilim maç denk gelirse eşimle izlerim hangisi varsa özelikle bu sene Beşiktaşın hiç maçını izlememişim ve son maça denk gelip izledim. Biraz sevindim kazandık tabi, biraz üzüldüm babamı hatırladım. Hamileliğin sevmediğim tek yanı bu fazla duygusallığı. Birde bugün annemin doğum günü yasaktan yanında olamadım. Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın inşallah hepimizin ailesine uzun sağlıklı ömürler versin 🙏🙏🙏

İnşallah kuzum rabbim ne dilerse o olur tevekkül edip çıkıcam artık herşey rabbimden❤❤
ACanım valla ben şükür geldim birşey olmadan ama özel araçla gittik hep durdum lavoba için o yetti galiba ayaklarımı uzattım bazen yani bulantim hafif oldu kraker yetti sen dua et çık birşey olmaz Allah'ın izniyle çok uzun süre hareketsiz kalmamaya çalış

Şampiyon BEŞİKTAŞ 😂🙏🧿 kızlar ben Beşiktaşlıyım eşim Fenerbahçeli. Tanıştığımız günden beri beni bir fenerli yapma çabası içinde bugün diyorum senle 5 buçuk senede 2 şampiyonluk gördük daha da niceleri olur inşallah 😂😂 ama bizim takımımız baba yadigarı🧿 eskiden şimdiki gibi kehribar kolyeler yok babam bana siyah beyaz Beşiktaşlı kolye yapmıştı😪 kendisi de Beşiktaşlıydı16 yıl oldu kaybedeli ama babamın emaneti Beşiktaşım hep içinde bana bir nebze babamdan hatıra 😪 bugün de takımımla gurur duydum bir nebze olsun babamı yanımda hissettim. Öyle fanatik değilim maç denk gelirse eşimle izlerim hangisi varsa özelikle bu sene Beşiktaşın hiç maçını izlememişim ve son maça denk gelip izledim. Biraz sevindim kazandık tabi, biraz üzüldüm babamı hatırladım. Hamileliğin sevmediğim tek yanı bu fazla duygusallığı. Birde bugün annemin doğum günü yasaktan yanında olamadım. Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın inşallah hepimizin ailesine uzun sağlıklı ömürler versin 🙏🙏🙏
Aminn kuzum aminnn bir fenerbahçeli olarak tebrik ediyorum Beşiktaşı

Aman okadar emek verdik bebek için isterse bok görürsün elbet temizlenir yorma kendini hiç bişey bizden önemli değil Allah canımıza sağlık versin inş
Kız yok eskisi kadar yapamıyorum zaten ama hala bacagimla 3 lu koltuğu itiyorum altını silmek için çok ağır değil Allah'tan koltuklarım 😂🤦

X