Filmlerdeki gibi yani şoför bey ben doğuruyorumm galibaİki üç saatte bi mola verip hareket edersen hiçbir sıkıntı olmaz canım ama yine de doktora da bi danış derim.
Ben de 12 saat yolculuk yapmıştım hem de otobüsle ve tabi doktorumun izniyle
Koridor yanı aldım özellikle birkaç saatte bir otobüsün içinde yürüyordum
Halbuki tehlikeli ama napim kan dolaşımı için hareketsiz kalmaman lazım.
Arabayla gideceksen daha rahat. Biz hamileliğim boyunca çok gezmiştik doğurunca gezemeyiz diye. Herkes yolda doğurcan diyip duruyodu
ACanım valla ben şükür geldim birşey olmadan ama özel araçla gittik hep durdum lavoba için o yetti galiba ayaklarımı uzattım bazen yani bulantim hafif oldu kraker yetti sen dua et çık birşey olmaz Allah'ın izniyle çok uzun süre hareketsiz kalmamaya çalış
İnş canım inş el değil kolda veririm ben onaTamam işte el vermişsin
Hadi bakalım hayırlısıyla çıksın inşallah rüyan güzelmiş
Ne oldu canımİnşallah kuzum rabbim ne dilerse o olur tevekkül edip çıkıcam artık herşey rabbimden❤❤
Bişey olmaz olduğu kadar boşver dikkat et kendineBende çok şaşırdım temizlik yy apiodum suya sikmamla kokusunu almamla annammm varya çıkarmaktan helak oldum şuan elime alasim yok kokusuz çamaşır suyuna demicem bingonun ama oda içime sinmiyor
Kız ne 42 si patlarız o haftaya kadar herşey zamanında güzelAman lütfen onlardan önce dogurma
Yani hepsi 42de dogurur da sen 37de dogurursan tamam da diğer türlüsü olmasın amin
Maşallah maşallah ben 38 de doğurduydum bu minnak bakalım ne şekle sokacak buseferben 42'den aşağı doğurmuyom zaten
hayırlısı ile bebiş haberi gelsin inşallahÇok hızlı geçiyor zaman adetim uzun sürmüyor pek 4 günde temizlendim.Ovulasyon yapıyorm bu ne yaptığı karışık bu ay napar bilemiyorum bakalım
Aminn kuzum aminnn bir fenerbahçeli olarak tebrik ediyorum BeşiktaşıŞampiyon BEŞİKTAŞkızlar ben Beşiktaşlıyım eşim Fenerbahçeli. Tanıştığımız günden beri beni bir fenerli yapma çabası içinde bugün diyorum senle 5 buçuk senede 2 şampiyonluk gördük daha da niceleri olur inşallah ama bizim takımımız baba yadigarı eskiden şimdiki gibi kehribar kolyeler yok babam bana siyah beyaz Beşiktaşlı kolye yapmıştı kendisi de Beşiktaşlıydı16 yıl oldu kaybedeli ama babamın emaneti Beşiktaşım hep içinde bana bir nebze babamdan hatıra bugün de takımımla gurur duydum bir nebze olsun babamı yanımda hissettim. Öyle fanatik değilim maç denk gelirse eşimle izlerim hangisi varsa özelikle bu sene Beşiktaşın hiç maçını izlememişim ve son maça denk gelip izledim. Biraz sevindim kazandık tabi, biraz üzüldüm babamı hatırladım. Hamileliğin sevmediğim tek yanı bu fazla duygusallığı. Birde bugün annemin doğum günü yasaktan yanında olamadım. Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın inşallah hepimizin ailesine uzun sağlıklı ömürler versin
Aynen kuzum aynen yapcak bişi yok hiç olmamasından da az olması iyidirBişey olmaz olduğu kadar boşver dikkat et kendine
Herkeste olmaz ki brnde 2 sindede hiç olmadı meselaBas donmesi ne zaman basladi hamisler
Aman okadar emek verdik bebek için isterse bok görürsün elbet temizlenir yorma kendini hiç bişey bizden önemli değil Allah canımıza sağlık versin inşAynen kuzum aynen yapcak bişi yok hiç olmamasından da az olması iyidir
Bende bitek o olmadı çok şükürBas donmesi ne zaman basladi hamisler
Kız yok eskisi kadar yapamıyorum zaten ama hala bacagimla 3 lu koltuğu itiyorum altını silmek için çok ağır değil Allah'tan koltuklarımAman okadar emek verdik bebek için isterse bok görürsün elbet temizlenir yorma kendini hiç bişey bizden önemli değil Allah canımıza sağlık versin inş
Canım memlekete gidicem 12 saatlik yol annemleri çok özledim normalde gitmeyecektim ama çok ozledim yolculuk tehlikeli olurmu acaba dedim de ondan bahsediyodukNe oldu canım
3 ay dolmadan çok ciddi bir saat yolculuk için kesinlikle doktorunuza danışmanız da fayda varCanım memlekete gidicem 12 saatlik yol annemleri çok özledim normalde gitmeyecektim ama çok ozledim yolculuk tehlikeli olurmu acaba dedim de ondan bahsediyoduk
Bendee eşimle yapıyorum o yapıyor sağolsunKız yok eskisi kadar yapamıyorum zaten ama hala bacagimla 3 lu koltuğu itiyorum altını silmek için çok ağır değil Allah'tan koltuklarım