Bende sonra dan gördüm evet aman dikkat edin M Maviiiiiiii de sende moda gibi bu leke gelme olayı ne olur dikkat edin rabbim korusun ve yavrularımızıCanım memlekete gidicem 12 saatlik yol annemleri çok özledim normalde gitmeyecektim ama çok ozledim yolculuk tehlikeli olurmu acaba dedim de ondan bahsediyoduk
Doktor tehlike yok dedi o bebek tutunmak isterse her türlü tutunur dedi öyle sallanmaya yolculukla kolay kolay düşebilcek bisey deil dedi dusugun sebebi sağlıksız gebelik yada iste kalitesiz sperm yada yumurta olmasi dedi canım ama ben tekrar sorucam3 ay dolmadan çok ciddi bir saat yolculuk için kesinlikle doktorunuza danışmanız da fayda var
Yaklasik 1 haftadir basim donuyo oructan diye dusunuyorum ama 2 gubdur devam ediyoHerkeste olmaz ki brnde 2 sindede hiç olmadı mesela
Amin canım insallahBende sonra dan gördüm evet aman dikkat edin M Maviiiiiiii de sende moda gibi bu leke gelme olayı ne olur dikkat edin rabbim korusun ve yavrularımızı
Benim kide görünce kıyamet koparıyor ama gizli kaçak bazen yapmak zorunda kalıyorum malesef oğlum elinde sürekli bisiler yer çünkü heryer mafoluyorBendee eşimle yapıyorum o yapıyor sağolsun
Amannn canım zaten bı doktorun dediğini bir diğeri onaylasa dişimi kırarım hepsi ayrı teldenDoktor tehlike yok dedi o bebek tutunmak isterse her türlü tutunur dedi öyle sallanmaya yolculukla kolay kolay düşebilcek bisey deil dedi dusugun sebebi sağlıksız gebelik yada iste kalitesiz sperm yada yumurta olmasi dedi canım ama ben tekrar sorucam
Amannn canım zaten bı doktorun dediğini bir diğeri onaylasa dişimi kırarım hepsi ayrı teldenalllahin izni ile bişi olmaz inşallah
Canım 12 saati bilemiyorum ama ben 2 saati sordum doktora tabi normal rahat bir motorla gitme dedi sıkıntı olabilir çok önemli bir işimiz vardı şehir dışında ve araç bulamadık bir tek motor buldu eşim sabah 5 çıktık trafiğe kalmadan yavaş yavaş 3,4 kez durarak gittik akşam üzeri de geri dönüş yaptık yani toplam 4 saat motorla gittim geldim çok şükür bişey olmadı 6 haftaydı arife günü kalp atışını da duydum çok şükür bişey olmadı ama bende leke falan da olmadı çok şükür herkeste aynı olmaz tabi ama Allah koruduktan sonra ne yapsan bişey olmaz şimdi aklıma geldi bak tanıdık bir ablama annesi hamile kaldığında kocasından dolayı istememiş bebek evde çıkıp çıkıp yüksek yataktan dolaptan aşağıya atlatmış ona rağmen hiçbirşey olmamış neleri var yani rabbim büyük o ol dedikten sonra her türlü oluyor temizliği de bayram öncesi yaptım koltuk falan ittim tekli baza bile kaldırdım şükür olmadı bişey kız zaten 12 kilo hep üstümdeDoktor tehlike yok dedi o bebek tutunmak isterse her türlü tutunur dedi öyle sallanmaya yolculukla kolay kolay düşebilcek bisey deil dedi dusugun sebebi sağlıksız gebelik yada iste kalitesiz sperm yada yumurta olmasi dedi canım ama ben tekrar sorucam
Canım baş dönmesi sürekli olması bir sıkıntı olmasın Allah korusun hamilelikte tansiyon yada şeker düşüklüğünden olur bildiğim kadarıyla öyle bir anda yataktan kalkınca toplasan 2 kere olmuştur bende ani hareketlerde falan bir dra gözlük istersenYaklasik 1 haftadir basim donuyo oructan diye dusunuyorum ama 2 gubdur devam ediyo
Aynen canim düşeceği vara düşüyor ama dusmeyeceksede ne yapsan yap düşmüyor rabbimin taktiri işte. Allahım korusun inşallah yavrularımızı her türlü kazadan beladan❤❤Canım 12 saati bilemiyorum ama ben 2 saati sordum doktora tabi normal rahat bir motorla gitme dedi sıkıntı olabilir çok önemli bir işimiz vardı şehir dışında ve araç bulamadık bir tek motor buldu eşim sabah 5 çıktık trafiğe kalmadan yavaş yavaş 3,4 kez durarak gittik akşam üzeri de geri dönüş yaptık yani toplam 4 saat motorla gittim geldim çok şükür bişey olmadı 6 haftaydı arife günü kalp atışını da duydum çok şükür bişey olmadı ama bende leke falan da olmadı çok şükür herkeste aynı olmaz tabi ama Allah koruduktan sonra ne yapsan bişey olmaz şimdi aklıma geldi bak tanıdık bir ablama annesi hamile kaldığında kocasından dolayı istememiş bebek evde çıkıp çıkıp yüksek yataktan dolaptan aşağıya atlatmış ona rağmen hiçbirşey olmamış neleri var yani rabbim büyük o ol dedikten sonra her türlü oluyor temizliği de bayram öncesi yaptım koltuk falan ittim tekli baza bile kaldırdım şükür olmadı bişey kız zaten 12 kilo hep üstümde
Canım baş dönmesi sürekli olması bir sıkıntı olmasın Allah korusun hamilelikte tansiyon yada şeker düşüklüğünden olur bildiğim kadarıyla öyle bir anda yataktan kalkınca toplasan 2 kere olmuştur bende ani hareketlerde falan bir dra gözlük istersen
Yusra hamile degilmisin sen ruya gercektir anne olacaksin Allahin izniyleAllah Allah hakkımda hayırlısı ya hamiş kadın olarak rüyanda görmüş olman ne güzelvalla doğru hayal etmişsin beni de
Ahhh böyle deyince bir mutluluk sarıyor canım yaa inşallahYusra hamile degilmisin sen ruya gercektir anne olacaksin Allahin izniyle
Canım eğer mümkünse 2. Trimesterda git aslındaFilmlerdeki gibi yani şoför bey ben doğuruyorumm galibakuzum işte memlekete gitmek istiyorum 6 aydır annemleri görmedim şimdi görmesem bidaha belki karnım büyüyünce hiç gidemicem bebek doğuncada gidemem o yüzden önlemini alarak gitmeyi plannliyorum
Allah rahmet eylesin canımŞampiyon BEŞİKTAŞkızlar ben Beşiktaşlıyım eşim Fenerbahçeli. Tanıştığımız günden beri beni bir fenerli yapma çabası içinde bugün diyorum senle 5 buçuk senede 2 şampiyonluk gördük daha da niceleri olur inşallah ama bizim takımımız baba yadigarı eskiden şimdiki gibi kehribar kolyeler yok babam bana siyah beyaz Beşiktaşlı kolye yapmıştı kendisi de Beşiktaşlıydı16 yıl oldu kaybedeli ama babamın emaneti Beşiktaşım hep içinde bana bir nebze babamdan hatıra bugün de takımımla gurur duydum bir nebze olsun babamı yanımda hissettim. Öyle fanatik değilim maç denk gelirse eşimle izlerim hangisi varsa özelikle bu sene Beşiktaşın hiç maçını izlememişim ve son maça denk gelip izledim. Biraz sevindim kazandık tabi, biraz üzüldüm babamı hatırladım. Hamileliğin sevmediğim tek yanı bu fazla duygusallığı. Birde bugün annemin doğum günü yasaktan yanında olamadım. Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın inşallah hepimizin ailesine uzun sağlıklı ömürler versin
Yumurtlama 3 gun surebilirmin
Tebrik ederim canım.Şampiyon BEŞİKTAŞkızlar ben Beşiktaşlıyım eşim Fenerbahçeli. Tanıştığımız günden beri beni bir fenerli yapma çabası içinde bugün diyorum senle 5 buçuk senede 2 şampiyonluk gördük daha da niceleri olur inşallah ama bizim takımımız baba yadigarı eskiden şimdiki gibi kehribar kolyeler yok babam bana siyah beyaz Beşiktaşlı kolye yapmıştı kendisi de Beşiktaşlıydı16 yıl oldu kaybedeli ama babamın emaneti Beşiktaşım hep içinde bana bir nebze babamdan hatıra bugün de takımımla gurur duydum bir nebze olsun babamı yanımda hissettim. Öyle fanatik değilim maç denk gelirse eşimle izlerim hangisi varsa özelikle bu sene Beşiktaşın hiç maçını izlememişim ve son maça denk gelip izledim. Biraz sevindim kazandık tabi, biraz üzüldüm babamı hatırladım. Hamileliğin sevmediğim tek yanı bu fazla duygusallığı. Birde bugün annemin doğum günü yasaktan yanında olamadım. Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın inşallah hepimizin ailesine uzun sağlıklı ömürler versin
Yazmis dun ilk koyu cikana yumurtlama canm 3 gunu degerlendir diye sonrasina yazmadi
Ah ebru hanım ah... yazmadı mı kız daha?
Ama sen tüm ayrıntılarıyla anlattın mı adetinin geçtiğini falan?Yazmis dun ilk koyu cikana yumurtlama canm 3 gunu degerlendir diye sonrasina yazmadi
Anlattim dun ama daha gormedi onuAma sen tüm ayrıntılarıyla anlattın mı adetinin geçtiğini falan?
Amin canım inşallahAynen canim düşeceği vara düşüyor ama dusmeyeceksede ne yapsan yap düşmüyor rabbimin taktiri işte. Allahım korusun inşallah yavrularımızı her türlü kazadan beladan❤❤
Amin canım cümle ölmüşlerimize Allah rahmet eylesinAllah rahmet eylesin canım
Rabbim size hayırlı uzun ömür versin
Amin canım inşallah cümle ölmüşlerimiz peygamber komşusu olsun inşallahTebrik ederim canım.
Babacığının da mekanı cennet olsun.