Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım memlekete gidicem 12 saatlik yol annemleri çok özledim normalde gitmeyecektim ama çok ozledim yolculuk tehlikeli olurmu acaba dedim de ondan bahsediyoduk
Bende sonra dan gördüm evet aman dikkat edin M Maviiiiiiii de sende moda gibi bu leke gelme olayı ne olur dikkat edin rabbim korusun ve yavrularımızı

3 ay dolmadan çok ciddi bir saat yolculuk için kesinlikle doktorunuza danışmanız da fayda var
Doktor tehlike yok dedi o bebek tutunmak isterse her türlü tutunur dedi öyle sallanmaya yolculukla kolay kolay düşebilcek bisey deil dedi dusugun sebebi sağlıksız gebelik yada iste kalitesiz sperm yada yumurta olmasi dedi canım ama ben tekrar sorucam

Amannn canım zaten bı doktorun dediğini bir diğeri onaylasa dişimi kırarım hepsi ayrı telden alllahin izni ile bişi olmaz inşallah

Canım 12 saati bilemiyorum ama ben 2 saati sordum doktora tabi normal rahat bir motorla gitme dedi sıkıntı olabilir çok önemli bir işimiz vardı şehir dışında ve araç bulamadık bir tek motor buldu eşim sabah 5 çıktık trafiğe kalmadan yavaş yavaş 3,4 kez durarak gittik akşam üzeri de geri dönüş yaptık yani toplam 4 saat motorla gittim geldim çok şükür bişey olmadı 6 haftaydı arife günü kalp atışını da duydum çok şükür bişey olmadı ama bende leke falan da olmadı çok şükür herkeste aynı olmaz tabi ama Allah koruduktan sonra ne yapsan bişey olmaz şimdi aklıma geldi bak tanıdık bir ablama annesi hamile kaldığında kocasından dolayı istememiş bebek evde çıkıp çıkıp yüksek yataktan dolaptan aşağıya atlatmış ona rağmen hiçbirşey olmamış neleri var yani rabbim büyük o ol dedikten sonra her türlü oluyor temizliği de bayram öncesi yaptım koltuk falan ittim tekli baza bile kaldırdım şükür olmadı bişey kız zaten 12 kilo hep üstümde
Yaklasik 1 haftadir basim donuyo oructan diye dusunuyorum ama 2 gubdur devam ediyo
Canım baş dönmesi sürekli olması bir sıkıntı olmasın Allah korusun hamilelikte tansiyon yada şeker düşüklüğünden olur bildiğim kadarıyla öyle bir anda yataktan kalkınca toplasan 2 kere olmuştur bende ani hareketlerde falan bir dra gözlük istersen

Aynen canim düşeceği vara düşüyor ama dusmeyeceksede ne yapsan yap düşmüyor rabbimin taktiri işte. Allahım korusun inşallah yavrularımızı her türlü kazadan beladan❤❤

Canım eğer mümkünse 2. Trimesterda git aslında
Hem bulantı vs her şeyin bitmiş ağrıların kalmamış hem de pek kilo almamış olursun rahat geçer

Allah rahmet eylesin canım
Rabbim size hayırlı uzun ömür versin

Yumurtlama 3 gun surebilirmin

Eklentiler

• IMG_20210516_122916_6.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20210516_122903_5.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 20
Tebrik ederim canım.
Babacığının da mekanı cennet olsun.

Aynen canim düşeceği vara düşüyor ama dusmeyeceksede ne yapsan yap düşmüyor rabbimin taktiri işte. Allahım korusun inşallah yavrularımızı her türlü kazadan beladan❤❤
Amin canım inşallah
Allah rahmet eylesin canım
Rabbim size hayırlı uzun ömür versin
Amin canım cümle ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin
Tebrik ederim canım.
Babacığının da mekanı cennet olsun.
Amin canım inşallah cümle ölmüşlerimiz peygamber komşusu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…