Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah bakalm ama sanmıyorum ovulasyon testini falan sepete attim adet gunu alayimDur bakalım canım günün falan geçsin bi.
İki üç saatte bi mola verip hareket edersen hiçbir sıkıntı olmaz canım ama yine de doktora da bi danış derim.Kuzum bende yakında 12 saatlik yolculuk yapıcam tereddutteyim sen zorlanionmu Mide bulantisi falan yaptımi bide uzun süre hareketsizlik iyi deil diolar bebise bişey olur diye korkuyorum bende
Canım valla ben şükür geldim birşey olmadan ama özel araçla gittik hep durdum lavoba için o yetti galiba ayaklarımı uzattım bazen yani bulantim hafif oldu kraker yetti sen dua et çık birşey olmaz Allah'ın izniyle çok uzun süre hareketsiz kalmamaya çalışKuzum bende yakında 12 saatlik yolculuk yapıcam tereddutteyim sen zorlanionmu Mide bulantisi falan yaptımi bide uzun süre hareketsizlik iyi deil diolar bebise bişey olur diye korkuyorum bende
Demi birde olayın o tarafı var nasıl olursa olsun Allah hayırlısı ile versin insana doğurmayı da öyle ayy geçende de kendimi doğururken gördüm ben karnımda çocuk bir hareket ediyordu doğuracaktım uyandımAman lütfen onlardan önce dogurma
Yani hepsi 42de dogurur da sen 37de dogurursan tamam da diğer türlüsü olmasın amin
Evet izledim canım herkes zamanında doğursun yaa sankim hamile gibi iyi konuştumOlabilir neden olmasın eltilerin savaşını izledin mi
Sonradan hamile kalıyo ama aynı gün doğuruyo iki elti..
Yok yok vaktinde doğsunlar inşallah
Sen daha çok gezebilmek icin 42de doğurmuşsunİki üç saatte bi mola verip hareket edersen hiçbir sıkıntı olmaz canım ama yine de doktora da bi danış derim.
Ben de 12 saat yolculuk yapmıştım hem de otobüsle ve tabi doktorumun izniyle
Koridor yanı aldım özellikle birkaç saatte bir otobüsün içinde yürüyordum
Halbuki tehlikeli ama napim kan dolaşımı için hareketsiz kalmaman lazım.
Arabayla gideceksen daha rahat. Biz hamileliğim boyunca çok gezmiştik doğurunca gezemeyiz diye. Herkes yolda doğurcan diyip duruyodu
Rabbim 9 ay sonra gerçeğini nasip etsin hayırlısıylaDemi birde olayın o tarafı var nasıl olursa olsun Allah hayırlısı ile versin insana doğurmayı da öyle ayy geçende de kendimi doğururken gördüm ben karnımda çocuk bir hareket ediyordu doğuracaktım uyandım
Ben ilaç kullanırken adet oldum ya o günü hesap edersek yarın yurmtlama ama ilaç bıraktıktan sonra adetimi hesap edersem salı günü olması lazım bir yandan ovulasyon yapıyorm birde gün aşırı ilişki bir gayretle olduğu kadar yapıp karşıya geçiyorumRabbim 9 ay sonra gerçeğini nasip etsin hayırlısıyla
Ayy senin şimdi haftaya yumurtlaman olacak inşallah
İnş rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin kuzum ama herkesi merak ediyorumAllah Allah hakkımda hayırlısı ya hamiş kadın olarak rüyanda görmüş olman ne güzel valla doğru hayal etmişsin beni de
Çok umutlanma ama umudunada kaybetme kuzumSali günü adet oldum derim artk hiç inancım yok=)) milletin bi hafta once belli oluyor bakalm gönül ister oyle olsun sag oalsin canim=)
Beni psikolojik düşündün mü ne ettin canım ya 3 yıl sonra çocuk yapmışım alırım tabi kiGöstermediki kucağımdaydı aldı kucağımdan Yusra-61
O zaman bu ay gelio ona da bebiş demedi demeyin hayırlısı ile insGöstermediki kucağımdaydı aldı kucağımdan Yusra-61
İnş inş ayy valla hayırlısı ile Rabbim nasip etsin Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinnO zaman bu ay gelio ona da bebiş demedi demeyin hayırlısı ile ins
Hayırlısıyla geçirelim şu mide bulantısı evreleriniCanım bende henüz öyle kusma derecesinde deil ama yemeklerden tiksinme var sanırım yavaş yavaş olacak bendede senin haftan biraz daha ileri ya ondan böle kasmalarini oluyo canım bide kusmanın azalması kötü bişey deil merak etme bi gun bulanıp 1 hafta boyunca bulanmayadabilr miden anormal bi duruma işaret etmez çok gebede duydum bunu bi gün bulanıp bi gün bulanmiyor dyeni
Eee tabi hep burayla yaşıyoz kuzum gazımız sıkışsa buraya yazıyoz bişey mi var diye kuzum rabbım bu ay müjdelesin seni inşBeni psikolojik düşündün mü ne ettin canım ya 3 yıl sonra çocuk yapmışım alırım tabi ki
Anam o ne alaka kızzzAy bugün ben neyden tiksindim çamaşır suyu aklıma gelince midem bulanio
Nasılsın canımmmHayırlısıyla geçirelim şu mide bulantısı evrelerini
Bende çok şaşırdım temizlik yy apiodum suya sikmamla kokusunu almamla annammm varya çıkarmaktan helak oldum şuan elime alasim yok kokusuz çamaşır suyuna demicem bingonun ama oda içime sinmiyorAnam o ne alaka kızzz