Canım ikinciden bildiriyorum, ilkindeki aynı tedirginlikler oluyormuşİnşallah canım
İlk hamilelikte her şey ilk olduğu için tedirgin olman çok doğal tabi ki :)
Çok teşekkür ederim İnşallah en hayırlı zamanda ben de güzel haberler veririm
Ben ilkinde de tedirgin değildim de sürekli arastiriyordumCanım ikinciden bildiriyorum, ilkindeki aynı tedirginlikler oluyormuş
Her şeyi bilmeme ve tecrübeme rağmen; bugün doktor bana kanaman falan olursa gel dedi. Sen misin bunu diyen
Çıkışta eşimi bi sıkıştırıyorum panikle.. neden böyle dedi doktor, ultrasonda bi şey mi gördü falan
Eşim de benden tecrübeli bi edayla diyo ki; genel bir şey o, her hastaya söylüyorlardır rutin diyo.
Baya bi sakinleşince hak verdim.
İnşallah canım.. ne güzel..Ben ilkinde de tedirgin değildim de sürekli arastiriyordum
Bende biraz genişlik mevcut hayata karşı inşallah hamile kalabilirsem majör bir sorun da olmazsa 2.de rahat olurum gibi geliyor
Tesekkur ederim insallah=)Valla ben öyle yanlış hatırladım inşallah hamile kalırsın bu ay hayırlısıyla o zaman
Bende son 2 hafta sıkıntı başlamıştı odemden çok sismistimİnşallah canım.. ne güzel..
Keşke öyle olabilsek.. bana o rahatlık son bir iki hafta anca gelmişti.. o da doğum geciktiğinden..
Canım çok giremedim. Aklım buralarda ama hastalık çok yordu. Sonrası işe başladım filan. Doktor kontrollerine gittim.tahlillerde hafif kansızlık harici olumsuz birşey yok dedi doktor. Çalışmalara hemen devam dediBende sebi merak ediyordum ne yapti acaba diye. Gecmis olsun canim
GunaydinHer hıdrellez sabahı annem oklavayla ayaklarımız vurarak uyandırırdı biziuçtuuuu uçtuuuu uçtuuuuuuuuu maksat boyumuz uzun olsun kalk denmez hıdrellezde kalpazan olursun ondan uçtuu denir derdi ama ana kısa baba kısa anca bu kadar uzadık bende şimdi balkonumda bu senenin hıdrellez sabahında çiçek açan ağaçlara bakıp kuş seslerini dinliyorum alıcam oklavamı benimkileri uyandırmaya gidicem birazdan çünkü hıdrellez sabahı erken kalkılır biz böyle büyüdük rabbim bu güzel bahar ayında mübarek ramazanın son günlerinde hiç birinize hastalık yüzü göstermesin dermansız dert vermesin gebeler sağlıkla kavuşsun bebeklerine gebbe olmayanlar hemen olsunlar hayırla sağlıkla hepimizin evi hıdır aleyhisselamın bereketiyle dolsun paramız bereketli olsun her işimiz kolaylıkla çözülsün inşallah son bir hafta kaldı benim için arife günü büyük gün pıt pıt kalp sesini duymak nasip olsun buradaki her bacıma inşallah günaydın kızçeler öpüyorum hepinizi
Canım senden de Allah razı olsunGunaydinher sabah ne guzel messjlsrla karsiliyosun bizi Allah razi olsun
Günaydın canımmmmHer hıdrellez sabahı annem oklavayla ayaklarımız vurarak uyandırırdı biziuçtuuuu uçtuuuu uçtuuuuuuuuu maksat boyumuz uzun olsun kalk denmez hıdrellezde kalpazan olursun ondan uçtuu denir derdi ama ana kısa baba kısa anca bu kadar uzadık bende şimdi balkonumda bu senenin hıdrellez sabahında çiçek açan ağaçlara bakıp kuş seslerini dinliyorum alıcam oklavamı benimkileri uyandırmaya gidicem birazdan çünkü hıdrellez sabahı erken kalkılır biz böyle büyüdük rabbim bu güzel bahar ayında mübarek ramazanın son günlerinde hiç birinize hastalık yüzü göstermesin dermansız dert vermesin gebeler sağlıkla kavuşsun bebeklerine gebbe olmayanlar hemen olsunlar hayırla sağlıkla hepimizin evi hıdır aleyhisselamın bereketiyle dolsun paramız bereketli olsun her işimiz kolaylıkla çözülsün inşallah son bir hafta kaldı benim için arife günü büyük gün pıt pıt kalp sesini duymak nasip olsun buradaki her bacıma inşallah günaydın kızçeler öpüyorum hepinizi
Amin amin canımmm hadi bakalım Allah ım sağlıkla kucağımıza alıp bu günleri anımsayarak bebisimize bakıp gülümsemeyi nasip etsinÇok rahatladı kuzum Allah'a şükür olsun yani huzursuzdum Allah razı olsun canım benim mavişim sağlıkla huzurlar alalım bebişlerimizi inşallah iyiki varsın
GünaydınnnnGünaydın canımmmm
Günaydın mesajlarının müptelası olduk
İnan çok üzüldüm ama herşeyin hayır tarafından bakalım inşallah Allah hemen sağlıkla bir Bebek verir unutturur bütün üzüntünü canım benimÇok sağolun kızlar inşallah çok zarar almadan atlatırım yarın randevum yine haber veririm Allah'a emanet olun
Sabahın 7 sinde bu kadar enerjik olmaktaHer hıdrellez sabahı annem oklavayla ayaklarımız vurarak uyandırırdı biziuçtuuuu uçtuuuu uçtuuuuuuuuu maksat boyumuz uzun olsun kalk denmez hıdrellezde kalpazan olursun ondan uçtuu denir derdi ama ana kısa baba kısa anca bu kadar uzadık bende şimdi balkonumda bu senenin hıdrellez sabahında çiçek açan ağaçlara bakıp kuş seslerini dinliyorum alıcam oklavamı benimkileri uyandırmaya gidicem birazdan çünkü hıdrellez sabahı erken kalkılır biz böyle büyüdük rabbim bu güzel bahar ayında mübarek ramazanın son günlerinde hiç birinize hastalık yüzü göstermesin dermansız dert vermesin gebeler sağlıkla kavuşsun bebeklerine gebbe olmayanlar hemen olsunlar hayırla sağlıkla hepimizin evi hıdır aleyhisselamın bereketiyle dolsun paramız bereketli olsun her işimiz kolaylıkla çözülsün inşallah son bir hafta kaldı benim için arife günü büyük gün pıt pıt kalp sesini duymak nasip olsun buradaki her bacıma inşallah günaydın kızçeler öpüyorum hepinizi
Tam dünde rüya gormustum kovit olup bebeği kaybediyorduk oğlum için karnındaki den vszgecmek zorunda kalıyordum ya ben ya bebektiGünaydın kizlar. Ben gece acildeydimesimin iş yerinde 4 tane birden korona çıktı patron acil herkes teste dedi apar topar gittik oğlum dahil test verdik bugun 3 ten sonra sonuç çıkacak akşam hayat eve sığar uygulamasından bı baktık esime izolasyon verdi ve riskliye aldı sistem ama bana uygulamadı sistem bunu temiz gorunuyordum hemen yatak odasından eşyaları boşalttım giyecekleri onu odaya kapadım çıkardığım eşyalardan Hole küçük bir dağ yaptım ( saat çok geç ve uykudan bayılmak uzereydim düzenleyemedim ) bu dağınıklık biter bitmez sistem pozitif durumu negatife çevirdi anlamadık küçük dagimla nerden neyi toplasam die sadece düşünüyorum şuan tabi hastaneye gitmisken kadın doğuma da girdim makinasi eskiymis goremeyebiliriz daha küçük dedi neyse bakti sadece oluşmaya başlamış ama kese vs göremem dedi bir küçük bosluk var bak burda oluşacak işte dedi gördüm bende haftaya gel bakalım tekrar dedi ama içime sinemedi. İnşallah sonuclarimiz negatif çıkar dua edin ne olur boğazım yanıyor ve dizilerinden aşağıda resmen kas ağrım var umarım psikolojiktir
Aminn inşallahGeldim bende şimdi hastaneden çok şükür bir sıkıntı yok bebekde sata göre gidiyor çok şükür 7 haftalık dedi 6 değilmi dedim değil dedi leke içinde iğne vurdurduğun çok iyi olmuş dedi kalbide duyduk çok şükür bayramdan sonra kontorol dedi bu sefer sevdim doktoru leke yada başka bişey muaynede olmak istersen gel bayaramda 1.gün 3.gün aciledeyim dedi rabbim hepinize kalp atışında duyursun inş bebişi olmayanlarada bebiş nasip etsin inşallah tez zamandan iptime yusrama inşallah M Maviiiiiiii