Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahha hayatınızdaki en zor şey nedir deseler günaşiri derimHahshssjhashshhshshsjshs yine koptum
Aynen öle kuzum Allah'a şükür bugün çok rahatladım ya seninde gözün aydın olsun inş balım bademim 2 günden birşey olmaz eminim seninkide haftaya düzelmiş olur kuzum sağlıkla alalım bebişlerimizi İnşallah Allah'ım güzel günler göstersin inşallahOhh şükürler olsun kuzum ben de duydum bugün kalp atışını minik minik atıyordu 6+1 dedi doktora sata göre 6+3 olması gerekiyordu ama o sorun değildir herhalde iç rahatladı ya ikimiz de bir haftadır diken üstündeydik canım çok şükür
Amin kuzumm hepimizin gözü aydın valla Hepimiz sağlıkla alalım bi sıkıntı olmadan inşallah canım benimmAynen öle kuzum Allah'a şükür bugün çok rahatladım ya seninde gözün aydın olsun inş balım bademim 2 günden birşey olmaz eminim seninkide haftaya düzelmiş olur kuzum sağlıkla alalım bebişlerimizi İnşallah Allah'ım güzel günler göstersin inşallah
Kuzu. Geçen hafta da Balbadem13 biz öyle olduk hiç sıkma canını değişiyor merak etme gönlünü ferah tutYaa canımm içimi rahatlattınız Çook saolun insan ister istemez korkuyor. Seninde güzel haberlerini bekliyorum takipteyim seni Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallahhhh
İnşallah balım inşallahAmin kuzumm hepimizin gözü aydın valla Hepimiz sağlıkla alalım bi sıkıntı olmadan inşallah canım benimm
Kız bizde o amelelerdeniz şimdi tarla sahibi olduk hadi sıra sendeBu kadar tarlada çalışsan o da sana bir ürün verir elbet tövbe tevbe
Ne bu yatma işi mesai sonrasınıYine bir gün yatıyorumdur
Saol canımm benim kaçırmışım sizin o durumları Darısı başıma benimde inşallahhhh artık ferah tutuyorum. Çook tuvalete gidiyorum ben sizde de oluyor mu bu?Kuzu. Geçen hafta da Balbadem13 biz öyle olduk hiç sıkma canını değişiyor merak etme gönlünü ferah tut
İnşallah canım inşallah küçük çiş içinmi canım bende yok çok suiçince geliyorSaol canımm benim kaçırmışım sizin o durumları Darısı başıma benimde inşallahhhh artık ferah tutuyorum. Çook tuvalete gidiyorum ben sizde de oluyor mu bu?
Aynen oyleNe bu yatma işi mesai sonrasını
Allah mi söyletti değilimki hiç olmadim=(Ya sen hamile değil miydin ben neden öyle hatırladım
Evet küçük tuvalete gitmeye bıktım artık.İnşallah canım inşallah küçük çiş içinmi canım bende yok çok suiçince geliyor
Kız Allah seniiii nediyim çift kale maç yaptınız yanı hadi bakalım bol gol olsun inşallahAynen oyle
Diyorum ya herkesede farklı bir belirti böbrekler iyi çalışıyor demekki yinede bol su iç canım susuz bırak vücudunuEvet küçük tuvalete gitmeye bıktım artık.
Valla ben öyle yanlış hatırladım inşallah hamile kalırsın bu ay hayırlısıyla o zamanAllah mi söyletti değilimki hiç olmadim=(