Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh şükürler olsun kuzum ben de duydum bugün kalp atışını minik minik atıyordu 6+1 dedi doktora sata göre 6+3 olması gerekiyordu ama o sorun değildir herhalde iç rahatladı ya ikimiz de bir haftadır diken üstündeydik canım çok şükür 🙏😍
Aynen öle kuzum Allah'a şükür bugün çok rahatladım ya seninde gözün aydın olsun inş balım bademim 2 günden birşey olmaz eminim seninkide haftaya düzelmiş olur kuzum sağlıkla alalım bebişlerimizi İnşallah Allah'ım güzel günler göstersin inşallah💞💞🥰🥰

Aynen öle kuzum Allah'a şükür bugün çok rahatladım ya seninde gözün aydın olsun inş balım bademim 2 günden birşey olmaz eminim seninkide haftaya düzelmiş olur kuzum sağlıkla alalım bebişlerimizi İnşallah Allah'ım güzel günler göstersin inşallah💞💞🥰🥰
Amin kuzumm hepimizin gözü aydın valla😍 Hepimiz sağlıkla alalım bi sıkıntı olmadan inşallah canım benimm🌸

Yaa canımm içimi rahatlattınız ☺️ Çook saolun insan ister istemez korkuyor. Seninde güzel haberlerini bekliyorum takipteyim seni 🥰😍 Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallahhhh
Kuzu. Geçen hafta da Balbadem13 Balbadem13 biz öyle olduk hiç sıkma canını değişiyor merak etme gönlünü ferah tut💞💞🥰🥰

Kuzu. Geçen hafta da Balbadem13 Balbadem13 biz öyle olduk hiç sıkma canını değişiyor merak etme gönlünü ferah tut💞💞🥰🥰
Saol canımm benim kaçırmışım sizin o durumları ☺️ Darısı başıma benimde inşallahhhh 🥰 artık ferah tutuyorum. Çook tuvalete gidiyorum ben sizde de oluyor mu bu?

Saol canımm benim kaçırmışım sizin o durumları ☺️ Darısı başıma benimde inşallahhhh 🥰 artık ferah tutuyorum. Çook tuvalete gidiyorum ben sizde de oluyor mu bu?
İnşallah canım inşallah küçük çiş içinmi canım bende yok çok suiçince geliyor

X