Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim kuzummmm Hadi gözün aydın canjm benim aman oda bişey oldunda kurtuldun valla kolay gelsin canım yap temizliği hamiş olunca yapamazsın hazır fırsat

Psikolojik dır korkma inş negatifdi dır herkese geçmiyor canım korkma dualarım seninle haber et

Harika insan sın gerçekten tüm dua ve dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim kabul etsin aynı dilek ve duaları bende senin için dliyorım canım

Canımmm Allah şifa versinn inşallah.

geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar.

3 mayisla 6 mayis arasinda yunurtlama olmus olabilirmi acaba tekrar ben en son 3 mayista test yapmistim baya koyu cikmisti bu gun tekrar yaptim silik cikti hala regl olmadim olabilirmi acaba

Eklentiler

• IMG_20210506_140918_7.jpg
    170,8 KB · Görüntüleme: 36
3 mayisla 6 mayis arasinda yunurtlama olmus olabilirmi acaba tekrar ben en son 3 mayista test yapmistim baya koyu cikmisti bu gun tekrar yaptim silik cikti hala regl olmadim olabilirmi acaba
Ben bu ovulasyon testinden hiç anlamıyorum wala anlasam keşke yardımcı olabilirdim

biz de öyleyiz..
ben de artık evden çalışıyorum..
eşime de diyorum açıkça, dikkat et diye korona morona olursak senin yüzündendir
He wala yaaaa ben işi bırakalı 1.5 2 sene oldu tam bı ise giricektim korona patladı vazgeçtim girmedim oylecede kaldı resmen iş hayatım bitti... eşimde 1 yilldir evden çalışıyordu son bir kaç aydır başladılar ofise gitmeye onda da korku hep bizimle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…