- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Canımm inşallah yoktur öyle birşey negatif çıkarTam dünde rüya gormustum kovit olup bebeği kaybediyorduk oğlum için karnındaki den vszgecmek zorunda kalıyordum ya ben ya bebektiüzerine bu akşam böyle olunca allak bullak oldu pskolojim
Qy çok teşekkür ederim 17mayis =)Bat ne zaman canım?
Güzel haberi en çok beklediklerimden biri de sensin
Ne mutlu bana kuzumGünaydın canımmmm
Günaydın mesajlarının müptelası olduk
Dualarım hepimize canımSabahın 7 sinde bu kadar enerjik olmakta
Güzel dileklerin için teşekkür ederiz valla bizede böyle dua edin bol boll sizinkiler kabul olur
Teşekkür ederim kuzummmm Hadi gözün aydın canjm benim aman oda bişey oldunda kurtuldun valla kolay gelsin canım yap temizliği hamiş olunca yapamazsın hazır fırsatAminn inşallahhepimize güzel şeyler nasip olsun...
Bu arada adet oldumbunu buraya yazayım dedim darısı diğer kuzum @ipti yee İpticim nasılsın canım benim beni sorarsanız çok iyiyim temizlik yapıyorum adetim mutluluğuyla
İnşallah inşallah şimdi mavişim o günleri de görelim hayırlısı ile
Psikolojik dır korkma inş negatifdi dır herkese geçmiyor canım korkma dualarım seninle haber etGünaydın kizlar. Ben gece acildeydimesimin iş yerinde 4 tane birden korona çıktı patron acil herkes teste dedi apar topar gittik oğlum dahil test verdik bugun 3 ten sonra sonuç çıkacak akşam hayat eve sığar uygulamasından bı baktık esime izolasyon verdi ve riskliye aldı sistem ama bana uygulamadı sistem bunu temiz gorunuyordum hemen yatak odasından eşyaları boşalttım giyecekleri onu odaya kapadım çıkardığım eşyalardan Hole küçük bir dağ yaptım ( saat çok geç ve uykudan bayılmak uzereydim düzenleyemedim ) bu dağınıklık biter bitmez sistem pozitif durumu negatife çevirdi anlamadık küçük dagimla nerden neyi toplasam die sadece düşünüyorum şuan tabi hastaneye gitmisken kadın doğuma da girdim makinasi eskiymis goremeyebiliriz daha küçük dedi neyse bakti sadece oluşmaya başlamış ama kese vs göremem dedi bir küçük bosluk var bak burda oluşacak işte dedi gördüm bende haftaya gel bakalım tekrar dedi ama içime sinemedi. İnşallah sonuclarimiz negatif çıkar dua edin ne olur boğazım yanıyor ve dizilerinden aşağıda resmen kas ağrım var umarım psikolojiktir
Harika insan sın gerçekten tüm dua ve dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim kabul etsin aynı dilek ve duaları bende senin için dliyorım canımHer hıdrellez sabahı annem oklavayla ayaklarımız vurarak uyandırırdı biziuçtuuuu uçtuuuu uçtuuuuuuuuu maksat boyumuz uzun olsun kalk denmez hıdrellezde kalpazan olursun ondan uçtuu denir derdi ama ana kısa baba kısa anca bu kadar uzadık bende şimdi balkonumda bu senenin hıdrellez sabahında çiçek açan ağaçlara bakıp kuş seslerini dinliyorum alıcam oklavamı benimkileri uyandırmaya gidicem birazdan çünkü hıdrellez sabahı erken kalkılır biz böyle büyüdük rabbim bu güzel bahar ayında mübarek ramazanın son günlerinde hiç birinize hastalık yüzü göstermesin dermansız dert vermesin gebeler sağlıkla kavuşsun bebeklerine gebbe olmayanlar hemen olsunlar hayırla sağlıkla hepimizin evi hıdır aleyhisselamın bereketiyle dolsun paramız bereketli olsun her işimiz kolaylıkla çözülsün inşallah son bir hafta kaldı benim için arife günü büyük gün pıt pıt kalp sesini duymak nasip olsun buradaki her bacıma inşallah günaydın kızçeler öpüyorum hepinizi
Allah razı olsun canım . Çıktı sonuç hamdolsun 3 umuzunde negatif ama korkum bana yetti evde bayram havası var resmenPsikolojik dır korkma inş negatifdi dır herkese geçmiyor canım korkma dualarım seninle haber et
Çok şükür gözün aydın canım benim yinede dikkat etmek lazım canımAllah razı olsun canım . Çıktı sonuç hamdolsun 3 umuzunde negatif ama korkum bana yetti evde bayram havası var resmen
Canımmm Allah şifa versinn inşallah.Günaydın kizlar. Ben gece acildeydimesimin iş yerinde 4 tane birden korona çıktı patron acil herkes teste dedi apar topar gittik oğlum dahil test verdik bugun 3 ten sonra sonuç çıkacak akşam hayat eve sığar uygulamasından bı baktık esime izolasyon verdi ve riskliye aldı sistem ama bana uygulamadı sistem bunu temiz gorunuyordum hemen yatak odasından eşyaları boşalttım giyecekleri onu odaya kapadım çıkardığım eşyalardan Hole küçük bir dağ yaptım ( saat çok geç ve uykudan bayılmak uzereydim düzenleyemedim ) bu dağınıklık biter bitmez sistem pozitif durumu negatife çevirdi anlamadık küçük dagimla nerden neyi toplasam die sadece düşünüyorum şuan tabi hastaneye gitmisken kadın doğuma da girdim makinasi eskiymis goremeyebiliriz daha küçük dedi neyse bakti sadece oluşmaya başlamış ama kese vs göremem dedi bir küçük bosluk var bak burda oluşacak işte dedi gördüm bende haftaya gel bakalım tekrar dedi ama içime sinemedi. İnşallah sonuclarimiz negatif çıkar dua edin ne olur boğazım yanıyor ve dizilerinden aşağıda resmen kas ağrım var umarım psikolojiktir
Aaaa çoook şükürrrrrAllah razı olsun canım . Çıktı sonuç hamdolsun 3 umuzunde negatif ama korkum bana yetti evde bayram havası var resmen
Zaten aşırı dikkatliyiz biz resmen eşim ise gitmio olsa bildiğin karantinada yaşıyoruz o dereceÇok şükür gözün aydın canım benim yinede dikkat etmek lazım canım
geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar.Günaydın kizlar. Ben gece acildeydimesimin iş yerinde 4 tane birden korona çıktı patron acil herkes teste dedi apar topar gittik oğlum dahil test verdik bugun 3 ten sonra sonuç çıkacak akşam hayat eve sığar uygulamasından bı baktık esime izolasyon verdi ve riskliye aldı sistem ama bana uygulamadı sistem bunu temiz gorunuyordum hemen yatak odasından eşyaları boşalttım giyecekleri onu odaya kapadım çıkardığım eşyalardan Hole küçük bir dağ yaptım ( saat çok geç ve uykudan bayılmak uzereydim düzenleyemedim ) bu dağınıklık biter bitmez sistem pozitif durumu negatife çevirdi anlamadık küçük dagimla nerden neyi toplasam die sadece düşünüyorum şuan tabi hastaneye gitmisken kadın doğuma da girdim makinasi eskiymis goremeyebiliriz daha küçük dedi neyse bakti sadece oluşmaya başlamış ama kese vs göremem dedi bir küçük bosluk var bak burda oluşacak işte dedi gördüm bende haftaya gel bakalım tekrar dedi ama içime sinemedi. İnşallah sonuclarimiz negatif çıkar dua edin ne olur boğazım yanıyor ve dizilerinden aşağıda resmen kas ağrım var umarım psikolojiktir
oh çok şükür.Allah razı olsun canım . Çıktı sonuç hamdolsun 3 umuzunde negatif ama korkum bana yetti evde bayram havası var resmen
Aman oda kötü yaaa tühhZaten aşırı dikkatliyiz biz resmen eşim ise gitmio olsa bildiğin karantinada yaşıyoruz o derece
Ben bu ovulasyon testinden hiç anlamıyorum wala anlasam keşke yardımcı olabilirdim3 mayisla 6 mayis arasinda yunurtlama olmus olabilirmi acaba tekrar ben en son 3 mayista test yapmistim baya koyu cikmisti bu gun tekrar yaptim silik cikti hala regl olmadim olabilirmi acaba
biz de öyleyiz..Zaten aşırı dikkatliyiz biz resmen eşim ise gitmio olsa bildiğin karantinada yaşıyoruz o derece
He wala yaaaa ben işi bırakalı 1.5 2 sene oldubiz de öyleyiz..
ben de artık evden çalışıyorum..
eşime de diyorum açıkça, dikkat et diye korona morona olursak senin yüzündendir