Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 mayisla 6 mayis arasinda yunurtlama olmus olabilirmi acaba tekrar ben en son 3 mayista test yapmistim baya koyu cikmisti bu gun tekrar yaptim silik cikti hala regl olmadim olabilirmi acaba
ben de anlayamadım canım ya.. hiç boş gün bırakmasaydın belki daha iyi anlaşılırdı pik olup olmadığı. ama ben senin yerinde olsam artık test mest yapmayıp regl beklerdim. sonra da yeni çalışmalara başlardım..

@eddagokhan
eymentaa
S Sevme26
@Zenna
kızlar gebe kaldınız.. grubu unuttunuz
haberdar edin bizi inşallah her şey yolundadır?
Ahhh canımm valla giriyorum ama ben konularda sizleri bulamıyorum... bide sağolsun çok midem bulanıyor pekte girdigim soylenemezz hanıii. Çok şükür iyiyiz 9 haftalik olduk büyüyoruz. 7+4 de kalp atışlarını dinledik .. 12.ci haftada kontrolümüz var

Bence de Haso18 testi bırak direk 2 güne bir degerlendir her gün yapmayın ama spermin n sağlığı açısından uzmanlar gün aşırı öneriyor

bırak işi.. markete pazara falan da gitmeyeli baya oluyor
günde bir defa evin önüne iniyoruz.. biraz oynuyor.. bisiklet falan biniyor öyle.. başka da dış dünyayla pek etkileşimimiz yok.
bizi geçtim de çocuklar için inanılmaz üzülüyorum..

Koyuluk devam ediyormu diye baktim ben aslinda bu gun ama aklima dustu gerci yunurtlama olduyss da olmaduyssds degerlendirmedik zaten pekte onemi yok

biz hep buradayız canım :) ay maşallah grubun ilk gebelerindendin nereden nereye geldik çok şükür.. :) her şey yolunda yani ne güzel sevindim..

Sorma tabiki bizler atlatirizda tam parkta bahçede oynama yaşında bu derece eve kapanmalarina aşırı üzülüyorum bende. Biz kapı önüne bile cikarmiyoruz çünkü aşırı kalabalık oluyor sokak biz bı markete gidiyoruz 3 güne bir flan oda Max hızla girip çıkıyoruz çocuğun gördüğü rahmet bu kafar

Gözün aydın kuzumm

Napayim canım adetimi bekliyorum ben de darısı başıma inşallah satlarimizin arası gene 1 hafta falan olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…