ben de anlayamadım canım ya.. hiç boş gün bırakmasaydın belki daha iyi anlaşılırdı pik olup olmadığı. ama ben senin yerinde olsam artık test mest yapmayıp regl beklerdim. sonra da yeni çalışmalara başlardım..3 mayisla 6 mayis arasinda yunurtlama olmus olabilirmi acaba tekrar ben en son 3 mayista test yapmistim baya koyu cikmisti bu gun tekrar yaptim silik cikti hala regl olmadim olabilirmi acaba
Ahhh canımm valla giriyorum ama ben konularda sizleri bulamıyorum... bide sağolsun çok midem bulanıyor pekte girdigim soylenemezz hanıii. Çok şükür iyiyiz 9 haftalik olduk@eddagokhan
eymentaa
S Sevme26
@Zenna
kızlar gebe kaldınız.. grubu unuttunuz
haberdar edin bizi inşallah her şey yolundadır?
Bence deben de anlayamadım canım ya.. hiç boş gün bırakmasaydın belki daha iyi anlaşılırdı pik olup olmadığı. ama ben senin yerinde olsam artık test mest yapmayıp regl beklerdim. sonra da yeni çalışmalara başlardım..
bırak işi.. markete pazara falan da gitmeyeli baya oluyorHe wala yaaaa ben işi bırakalı 1.5 2 sene oldutam bı ise giricektim korona patladı vazgeçtim girmedim oylecede kaldı resmen iş hayatım bitti... eşimde 1 yilldir evden çalışıyordu son bir kaç aydır başladılar ofise gitmeye onda da korku hep bizimle işte
Koyuluk devam ediyormu diye baktim ben aslinda bu gun ama aklima dustu gerci yunurtlama olduyss da olmaduyssds degerlendirmedik zaten pekte onemi yokben de anlayamadım canım ya.. hiç boş gün bırakmasaydın belki daha iyi anlaşılırdı pik olup olmadığı. ama ben senin yerinde olsam artık test mest yapmayıp regl beklerdim. sonra da yeni çalışmalara başlardım..
biz hep buradayız canım :) ay maşallah grubun ilk gebelerindendinAhhh canımm valla giriyorum ama ben konularda sizleri bulamıyorum... bide sağolsun çok midem bulanıyor pekte girdigim soylenemezz hanıii. Çok şükür iyiyiz 9 haftalik oldukbüyüyoruz. 7+4 de kalp atışlarını dinledik .. 12.ci haftada kontrolümüz var
Evet canım nereden nereye gerçekten cook heyecanlıyım sağ salim kucağima almayı nasip etsin rabbim .. hepimizeeee inşallahbiz hep buradayız canım :) ay maşallah grubun ilk gebelerindendinnereden nereye geldik çok şükür.. :) her şey yolunda yani ne güzel sevindim..
amin canım inşallah.Evet canım nereden nereye gerçekten cook heyecanlıyım sağ salim kucağima almayı nasip etsin rabbim .. hepimizeeee inşallah
4.buçuk yaşında oğlum var.amin canım inşallah.
ilk bebek miydi senin?
Allah oğluna ve karnındakine hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah canım..4.buçuk yaşında oğlum var.
doğurup baktigim oğlum 8 ayllikken vefat etti
3 aylık düşük yaptım
Amin canımm çok teşekkür ederimmmmmAllah oğluna ve karnındakine hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah canım..
Aralık analarinda takiliyorum@eddagokhan
eymentaa
S Sevme26
@Zenna
kızlar gebe kaldınız.. grubu unuttunuz
haberdar edin bizi inşallah her şey yolundadır?
Sorma tabiki bizler atlatirizda tam parkta bahçede oynama yaşında bu derece eve kapanmalarina aşırı üzülüyorum bende. Biz kapı önüne bile cikarmiyoruz çünkü aşırı kalabalık oluyor sokak biz bı markete gidiyoruz 3 güne bir flan oda Max hızla girip çıkıyoruz çocuğun gördüğü rahmet bu kafarbırak işi.. markete pazara falan da gitmeyeli baya oluyor
günde bir defa evin önüne iniyoruz.. biraz oynuyor.. bisiklet falan biniyor öyle.. başka da dış dünyayla pek etkileşimimiz yok.
bizi geçtim de çocuklar için inanılmaz üzülüyorum..
Amin canım benim insallah❤❤
Aymaz mı çart çurtt off pufff oldum sancım varr çoookGözün aydın kuzumm
Napayim canım adetimi bekliyorum ben de
Oh hadi gözün aydınAymaz mı çart çurtt off pufff oldum sancım varr çoookama bunu da özlemek varmış
Kız burayada uğra ben hem burda hem ordayımAralık analarinda takiliyorumcok şükür yolunda iğnelerle devam inşallah. Bugün 8 haftalık olduk