Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öle kuzum Allah'a şükür bugün çok rahatladım ya seninde gözün aydın olsun inş balım bademim 2 günden birşey olmaz eminim seninkide haftaya düzelmiş olur kuzum sağlıkla alalım bebişlerimizi İnşallah Allah'ım güzel günler göstersin inşallah

Amin kuzumm hepimizin gözü aydın valla Hepimiz sağlıkla alalım bi sıkıntı olmadan inşallah canım benimm

Yaa canımm içimi rahatlattınız Çook saolun insan ister istemez korkuyor. Seninde güzel haberlerini bekliyorum takipteyim seni Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallahhhh
Kuzu. Geçen hafta da Balbadem13 biz öyle olduk hiç sıkma canını değişiyor merak etme gönlünü ferah tut

Kuzu. Geçen hafta da Balbadem13 biz öyle olduk hiç sıkma canını değişiyor merak etme gönlünü ferah tut
Saol canımm benim kaçırmışım sizin o durumları Darısı başıma benimde inşallahhhh artık ferah tutuyorum. Çook tuvalete gidiyorum ben sizde de oluyor mu bu?

Saol canımm benim kaçırmışım sizin o durumları Darısı başıma benimde inşallahhhh artık ferah tutuyorum. Çook tuvalete gidiyorum ben sizde de oluyor mu bu?
İnşallah canım inşallah küçük çiş içinmi canım bende yok çok suiçince geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…