Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canım çok sevindimm sıra kalp atışında Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

İnşallahhh kuzucummm..1 hafta geride dedi 6+2 olmam gerekirken 5+1 çıktı benim. Olabilir böyle şeyler dedi
Kuzum bende de öyledi ya 1 hafta geriydi şimdi tam haftandasın dedi doktor sende öyle olursun eminim sıkma canını olurmu minnoşum

6 haftada başladı canım şu an 7+3 üm. İyice şiddetli oldu
Geçmiş olsun canim tekrardan ben 4+0 Ken gittim doktor 1 2 hafta sonra bulantıların baslar falan dedi korkuyorum bende tam 6. haftaya denk geliyor yani benim doktorumunda dediğine göre

Ay inşallahh yaa valla hayırlısı diyorum sıkmıyorum artıkkk
Hiç sıkma bak ben geçen hafta nasıl morelim bozuldu bu hafta tam günü söyledi içini ferah tut bebişi görene kadar öyle diyorlar bebişi görünce düzeliyor dualrım sizinle sağlıkla gelsinler inşallah

İyi yapmışsın canım benim de geçen hafta keseyi gördük karından 9 mm idi kese yolk falan da gözükmedi hatta bir hafta araştırdım burada korktum bugün randevum vardı tam bir hafta sonra kalbini duydum 6+2de şükürler olsun çok güzel bi duygu senin de bayramdan sonra baya güzel duyulur daha çok küçük olduğu için pıt pıt atıyordu doktor 8 haftada gümbür gümbür olur anca dedi

Ohh şükürler olsun kuzum ben de duydum bugün kalp atışını minik minik atıyordu 6+1 dedi doktora sata göre 6+3 olması gerekiyordu ama o sorun değildir herhalde iç rahatladı ya ikimiz de bir haftadır diken üstündeydik canım çok şükür

İnşallahhh kuzucummm..1 hafta geride dedi 6+2 olmam gerekirken 5+1 çıktı benim. Olabilir böyle şeyler dedi
O öyle 50 kere değişir kuzum 3 haftadan fazla gerilik olmadıkça takma

O öyle 50 kere değişir kuzum 3 haftadan fazla gerilik olmadıkça takma
Yaa canımm içimi rahatlattınız Çook saolun insan ister istemez korkuyor. Seninde güzel haberlerini bekliyorum takipteyim seni Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallahhhh

Yaa canımm içimi rahatlattınız Çook saolun insan ister istemez korkuyor. Seninde güzel haberlerini bekliyorum takipteyim seni Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallahhhh
İnşallah canım
İlk hamilelikte her şey ilk olduğu için tedirgin olman çok doğal tabi ki :)

Çok teşekkür ederim İnşallah en hayırlı zamanda ben de güzel haberler veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…