- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
Gözün aydın canım çok sevindimmCanlar ben çıktım doktordan masallah keseyi de bebişide gördük yolk kesesini dualarım sizinle iki hafta sonra kalp atışını duyacağım inşallah ve adet tarihime gore 5+0 di ama doktor 5+5 dediArsoney sen ne yaptın kuzum Rapunzel90 inşallah çabucak geçer yaaa ama merak etme sen vitaminini alıyorsun yediklerinden yinede canımm
Ohh ne güzel gözün aydın canımmKızlar ben de gördüm keseyi çok şükür, kalp atımı için bayramdan sonra gel dedi.
Kuzum bende de öyledi ya 1 hafta geriydi şimdi tam haftandasın dedi doktor sende öyle olursun eminim sıkma canını olurmu minnoşumİnşallahhh kuzucummm..1 hafta geride dedi 6+2 olmam gerekirken 5+1 çıktı benim. Olabilir böyle şeyler dedi
Kız Allah'ın gücüne gitmesin de valla keşke bulantım olsa da kabızlık olması çok zor valla aman sendede olmasın çok zor çünkü çokAllahtan o yok bende o da olsa yandık iyice
Geçmiş olsun canim tekrardan6 haftada başladı canım şu an 7+3 üm. İyice şiddetli oldu
Ay inşallahh yaaKuzum bende de öyledi ya 1 hafta geriydi şimdi tam haftandasın dedi doktor sende öyle olursun eminim sıkma canını olurmu minnoşum
Hiç sıkma bak ben geçen hafta nasıl morelim bozuldu bu hafta tam günü söyledi içini ferah tut bebişi görene kadar öyle diyorlar bebişi görünce düzeliyor dualrım sizinle sağlıkla gelsinler inşallahAy inşallahh yaavalla hayırlısı diyorum sıkmıyorum artıkkk
Aynen artık bende o kanıdayım yaşayınca anlaşılıyor herşey rabbim korusun tohumlarımzi inşallahKızlar hafta olaylarına hiç takılmayın. Bunlar gebeliğin son haftalarında önemli. O da 3-4 hafta gerilik olursa öyle ciddi bi şeyler düşündürüyor.
Bende yok bulantı çok fazla herkese farklı şeyler oluyor kuzumGeçmiş olsun canim tekrardanben 4+0 Ken gittim doktor 1 2 hafta sonra bulantıların baslar falan dedi korkuyorum bende tam 6. haftaya denk geliyor yani benim doktorumunda dediğine göre
İyi yapmışsın canım benim de geçen hafta keseyi gördük karından 9 mm idi kese yolk falan da gözükmedi hatta bir hafta araştırdım burada korktum bugün randevum vardı tam bir hafta sonra kalbini duydum 6+2de şükürler olsun çok güzel bi duygu senin de bayramdan sonra baya güzel duyulur daha çok küçük olduğu için pıt pıt atıyordu doktor 8 haftada gümbür gümbür olur anca dediBenim de görünmedi yolk canım. Karından baktı doktor çünkü kese 9 milimmiş henüz. Karından yolk görünebilmesi için kese en az 20 mm olması gerek dedi.
İstersen vajinal bakalım ama öyle de görünmeyebilir bence bekleyelim 2 hafta sonra kalp atışı için gelirsin dedi.
Ohh şükürler olsun kuzum ben de duydum bugün kalp atışını minik minik atıyordu 6+1 dedi doktora sata göre 6+3 olması gerekiyordu ama o sorun değildir herhalde iç rahatladı ya ikimiz de bir haftadır diken üstündeydik canım çok şükürGeldim bende şimdi hastaneden çok şükür bir sıkıntı yok bebekde sata göre gidiyor çok şükür 7 haftalık dedi 6 değilmi dedim değil dedi leke içinde iğne vurdurduğun çok iyi olmuş dedi kalbide duyduk çok şükür bayramdan sonra kontorol dedi bu sefer sevdim doktoru leke yada başka bişey muaynede olmak istersen gel bayaramda 1.gün 3.gün aciledeyim dedi rabbim hepinize kalp atışında duyursun inş bebişi olmayanlarada bebiş nasip etsin inşallah tez zamandan iptime yusrama inşallah @Maviiiiiiii
Bulantı daha zor valla şu anda en zor gelen bu ev lokanta gibi kokuyo geliyo hepKız Allah'ın gücüne gitmesin de valla keşke bulantım olsa da kabızlık olması çok zor valla aman sendede olmasın çok zor çünkü çok
Öyleymiş galiba kuzucum inşallah böyle devam ederBende yok bulantı çok fazla herkese farklı şeyler oluyor kuzum
O öyle 50 kere değişir kuzum 3 haftadan fazla gerilik olmadıkça takmaİnşallahhh kuzucummm..1 hafta geride dedi 6+2 olmam gerekirken 5+1 çıktı benim. Olabilir böyle şeyler dedi
Ayyy canım benim kim ne yaşıyorsa o zor rabbim tez zamanda geçirtsin inşBulantı daha zor valla şu anda en zor gelen bu ev lokanta gibi kokuyo geliyo hep
Yaa canımm içimi rahatlattınızO öyle 50 kere değişir kuzum 3 haftadan fazla gerilik olmadıkça takma
İnşallah canımYaa canımm içimi rahatlattınızÇook saolun insan ister istemez korkuyor. Seninde güzel haberlerini bekliyorum takipteyim seni Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallahhhh