Aha hemşerim benim ben Çorum Sungurluluyum eşimde bağlumluAaa benimde eşim Çorumlu ben ankaralıyım
Yaaa hayırrrrr gidemezsinizUçacağız hazırız tek ihtiyacımız olan şey adet olsun bitsinsana ne dediysem bazen tuttu bazen tutmadı mesela bayramda çalışma yapacaktın bayramı da yicez biran önce olursun da kalmaz inşllah bayramımız
Şubatı birisi açarda seninle oraya cirit atmaya gideriz gel bakayım düş peşime mayısa gidiyorum
Haklısın canım valla hep öyleyizÖyle dalgın ki kafam. Bir yandan evden çalışmaya devam ediyorum. Diğer yandan 20 aylık kızım var. Koca ev derken adımı bile iyi biliyorum diyorum bazen :):)
Eşim Mecitözü ben şereflikoçhisarAha hemşerim benim ben Çorum Sungurluluyum eşimde bağlumlu
Tabiii canım sen nediyon valla nasıl mutlu oldum sen nerde yaşıyosun canım biz ankaradayızEşim Mecitözü ben şereflikoçhisaray insan nasıl seviniyor böyle şeyler olunca
Sende gel tulperde hamile kadın bizimle burada 9 ay uğraşamazYaaa hayırrrrr gidemezsiniz
Ben izmirdeyim keşke bizde ankarada yaşasakTabiii canım sen nediyon valla nasıl mutlu oldum sen nerde yaşıyosun canım biz ankaradayız
Aşk olsun uğraşırım hepinizle deSende gel tulperde hamile kadın bizimle burada 9 ay uğraşamaz
Hayır aynı düzen burdayız yaaaSende gel tulperde hamile kadın bizimle burada 9 ay uğraşamaz
uzakmışız ama olsun gönüllerimiz bir bak hepimiz ne güzel anlaşıyoruzBen izmirdeyim keşke bizde ankarada yaşasakburda kimseyi tanımıyorum çok bunalıyorum o yüzden zor geliyor
Kız ne mayısı biz mayısta ogrenemeyiz benceUçacağız hazırız tek ihtiyacımız olan şey adet olsun bitsinsana ne dediysem bazen tuttu bazen tutmadı mesela bayramda çalışma yapacaktın bayramı da yicez biran önce olursun da kalmaz inşllah bayramımız
Şubatı birisi açarda seninle oraya cirit atmaya gideriz gel bakayım düş peşime mayısa gidiyorum
Bizim daha ayımız belli değil zaten nereye gideceukYaaa hayırrrrr gidemezsiniz
Sen kal burda o başkan zaten o gelir gider burayaKız ne mayısı biz mayısta ogrenemeyiz bence
Bizim daha ayımız belli değil zaten nereye gideceuk
Yaww ben haziranda adet olsam mayıstan devam edecemKız ne mayısı biz mayısta ogrenemeyiz bence
Bizim daha ayımız belli değil zaten nereye gideceuk
Ben arada giriyorum burayaHayır aynı düzen burdayız yaaa
Ayy üzülmeyin tamam hamile hamile arada gelirim buralardaAşk olsun uğraşırım hepinizle de
Evet çok şüküruzakmışız ama olsun gönüllerimiz bir bak hepimiz ne güzel anlaşıyoruz
Maşallah mayıs nasıl yoğun öyle nasıl takip edip uğraşıyorsun valla helal olsun.Ben arada giriyorum burayaburası da iyi de mayıs da minnoşlarım var yoğun oluyor bazen giremiyorum
Sorma canım ya birde haziran için listeye beni ekle diyorlar bende kıramıyorumMaşallah mayıs nasıl yoğun öyle nasıl takip edip uğraşıyorsun valla helal olsun.
Herkes tam kapanmayı fırsat bilelim demiş sanırım
Aa lütfen ama haziranSorma canım ya birde haziran için listeye beni ekle diyorlar bende kıramıyorumiçimdeki insanlık tamam al diyor çoook tatlı onlarda ama mayıs da hiç benim gibi bebeği olmayan hamiş kalanım oldu çok uzun süre hamiş olmayan var bu grupta hiç bebeği olmayan çok dilerim benimle Allah güler onlara buradan gelip hamiş kalanda var şuan o kadar mutlu oluyorum ki bu grup yönetiicisi olup haberi almak başja mutluluk veriyor ya
Yapma şunu bana yaaaAa lütfen ama haziranHaso18 in
Aynen canım bi de grup uğur getirdi falan diyor kimisi ya insan sanki vesile olmuş gibi düşünüyor ayrıca mutlu oluyor
Senin grubun da hamişlerle dolsun taşsın inşallah