Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım daha bebek ortada :) sadece kese var o da karından ultrasonla görünemeyecek kadar küçük erken gebelik olduğu için henüz bebeği göremedik. Kısmetse 2 hafta sonra görebileceğiz :)
Wvet o bebek olustuktan sonra karindan uktrasonla gorulebilecek olduktan sonrasi icin gecerli

Canım çok geçmiş olsun doktora git belkide yerleşme kanaması falandır daha cok yeni çünkü 4 haftalikmis sen yinede bi en kısa zamanda doktora görün hatta acile git canım korkma hemen düşüugee yorma ayaklarını uzat uzan dinlen iş yapma canim
muhtemelen yerleşme kanamasıydı. bitti dün zaten:) bugün beta ölçtürdüm 3 katı yükselmiş maşallah. cumartesi doktora gideriz artık umarım kese görünür.

Selamünaleyküm kızlar. Bişey danışıcaktım. Biz 9 aydır deniyoruzda. Geçen ay ilk kez 4 gün geçiktim ama gebe değildim. Annemde geçikmeler başlarsa bir iki aya hamile kalırsın dedi. Adetime 5 gün var daha. Sabırsızlık ettim 😅. Ama testime bi bakıverseniz ben mi hayal görüyorum diye. Elimde bir tanede erken gebelik testi var ama beklicem. Çünkü eşim dün Covid pozitif çıktı eczaneye gidemem daha 😂. Hayal mi gerçek mi yoksa daha erken diye yanılma mı anlamadım 🤷🏻‍♀️
Var gibi ben gördüm ikincincizgiyii hayirli olsun

Selamlarr, Geçen hafta keseyi görebildik, gerçi karından göremedi doktor küçük olduğu için. Vajinal ultrasonla gördük. Kalp atışını duymayı bekliyoruz bakalım. 17 Nisan'a kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum :KK33:
Gözün aydın canım 17 mayısmı

Geçen denk gelip bir yerde okudum usg fotosuna göre kesenin sağda veya solda olmasına göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş neler duyuyoruz 😂 hiç anlamam benim kıza Dr bile 4 ay erkek bu dedi sonra kız diye çevirdi bide sormadık ona rağmen söyleyim cinsiyetini dedi tabi benimki her yere naklen yayın yaptı sonra Bi ton iş erkek değilmiş diye çevirdik karnımda aksine bir basketbol topu yutmuş gibi sipsivriydi her gören erkek mi diye soruyordu ama Çin takvimi bende doğru çıktı Allah bilir ya 4 ay olmadan dra bile güvenmiyorum artık 😂😂😂
Komik olmuş cidden 😂 pek inanmam böyle şeylere ama yine de merak işte 🤭 erkenden öğrenme hevesi 🥰 Bir oğlum var iki yaşında🥰🥰

İnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun bundan sonra inşllah 🤗 benimki azcuk azcuk geliyor taksit taksit. İlaca ne zaman başlıyorsun?
Dün gece sonucu görür görmez aldım ilacı
Bugün de adet masajina başladım
Yarın falan da şu testten sipariş ederim
Muhimmatlarimiz hazır olsun bi dahaki aya🤣🤣
I ipti bak gel burada ne deniliyor senle biz bu ay hamileyiz 🤣🤣diyorlar ki geçikmeler tahmin gebeliğe hazırlığıymış ponciğim yaa 😝😝

Dün gece sonucu görür görmez aldım ilacı
Bugün de adet masajina başladım
Yarın falan da şu testten sipariş ederim
Muhimmatlarimiz hazır olsun bi dahaki aya🤣🤣
Uçacağız hazırız tek ihtiyacımız olan şey adet olsun bitsin 😂sana ne dediysem bazen tuttu bazen tutmadı mesela bayramda çalışma yapacaktın bayramı da yicez biran önce olursun da kalmaz inşllah bayramımız 😍
Şubatı birisi açarda seninle oraya cirit atmaya gideriz gel bakayım düş peşime mayısa gidiyorum 🤣🤣🤣🤣

X