Wvet o bebek olustuktan sonra karindan uktrasonla gorulebilecek olduktan sonrasi icin gecerliYok canım daha bebek ortada :) sadece kese var o da karından ultrasonla görünemeyecek kadar küçük erken gebelik olduğu için henüz bebeği göremedik. Kısmetse 2 hafta sonra görebileceğiz :)
İnşallah görürüz bebişlerimizi yakında :)Wvet o bebek olustuktan sonra karindan uktrasonla gorulebilecek olduktan sonrasi icin gecerli
muhtemelen yerleşme kanamasıydı. bitti dün zaten:) bugün beta ölçtürdüm 3 katı yükselmiş maşallah. cumartesi doktora gideriz artık umarım kese görünür.Canım çok geçmiş olsun doktora git belkide yerleşme kanaması falandır daha cok yeni çünkü 4 haftalikmis sen yinede bi en kısa zamanda doktora görün hatta acile git canım korkma hemen düşüugee yorma ayaklarını uzat uzan dinlen iş yapma canim
Insallah 16 yildir evliyim 3 aydir gecikme yasiyorum ilk defa normalde hep 1 hafta erken olirum yakinda gelecek bebeklerEvet oyleymis ade tgecikmeye baslamasi rshmim kendini gebelige hazirlamasi demekmis bunu banada doktor demisti
İlk cocukmuInsallah 16 yildir evliyim 3 aydir gecikme yasiyorum ilk defa normalde hep 1 hafta erken olirum yakinda gelecek bebekler
Var gibi ben gördüm ikincincizgiyii hayirli olsunSelamünaleyküm kızlar. Bişey danışıcaktım. Biz 9 aydır deniyoruzda. Geçen ay ilk kez 4 gün geçiktim ama gebe değildim. Annemde geçikmeler başlarsa bir iki aya hamile kalırsın dedi. Adetime 5 gün var daha. Sabırsızlık ettim. Ama testime bi bakıverseniz ben mi hayal görüyorum diye. Elimde bir tanede erken gebelik testi var ama beklicem. Çünkü eşim dün Covid pozitif çıktı eczaneye gidemem daha . Hayal mi gerçek mi yoksa daha erken diye yanılma mı anlamadım
Yok umid ediyorummm hala bekliyorumİlk cocukmu
Hayorli olsunKızlar dayanmadımerken gebeliğide yaptım Eki Görüntüle 2841184
Rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin insallahYok umid ediyorummm hala bekliyorum
Yengem 12 yıl sonra hamile kaldı ki haberleri yoktu mucize bebek deriz halaYok umid ediyorummm hala bekliyorum
Gözün aydın canım 17 mayısmıSelamlarr, Geçen hafta keseyi görebildik, gerçi karından göremedi doktor küçük olduğu için. Vajinal ultrasonla gördük. Kalp atışını duymayı bekliyoruz bakalım. 17 Nisan'a kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum
Teşekkür ederim :) evet ya 17 Mayıs. Nisan yazmışım yanlışlıkla :)Gözün aydın canım 17 mayısmı
Diyorum acaba eski yazılanlarımı okuyorum diye sağlık olsun bebiş olsunTeşekkür ederim :) evet ya 17 Mayıs. Nisan yazmışım yanlışlıkla :)
Öyle dalgın ki kafam. Bir yandan evden çalışmaya devam ediyorum. Diğer yandan 20 aylık kızım var. Koca ev derken adımı bile iyi biliyorum diyorum bazen :):)Diyorum acaba eski yazılanlarımı okuyorum diye sağlık olsun bebiş olsun
Komik olmuş ciddenGeçen denk gelip bir yerde okudum usg fotosuna göre kesenin sağda veya solda olmasına göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş neler duyuyoruzhiç anlamam benim kıza Dr bile 4 ay erkek bu dedi sonra kız diye çevirdi bide sormadık ona rağmen söyleyim cinsiyetini dedi tabi benimki her yere naklen yayın yaptı sonra Bi ton iş erkek değilmiş diye çevirdik karnımda aksine bir basketbol topu yutmuş gibi sipsivriydi her gören erkek mi diye soruyordu ama Çin takvimi bende doğru çıktı Allah bilir ya 4 ay olmadan dra bile güvenmiyorum artık
Çok şükür gözün aydınmuhtemelen yerleşme kanamasıydı. bitti dün zaten:) bugün beta ölçtürdüm 3 katı yükselmiş maşallah. cumartesi doktora gideriz artık umarım kese görünür.
Hahahaha biz hamileyiz o zaman ac bebisim şubat anneleriAklıma direk senle ipti geldi zaten
Dün gece sonucu görür görmez aldım ilacıİnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun bundan sonra inşllahbenimki azcuk azcuk geliyor taksit taksit. İlaca ne zaman başlıyorsun?
Uçacağız hazırız tek ihtiyacımız olan şey adet olsun bitsinDün gece sonucu görür görmez aldım ilacı
Bugün de adet masajina başladım
Yarın falan da şu testten sipariş ederim
Muhimmatlarimiz hazır olsun bi dahaki aya
Aaa benimde eşim Çorumlu ben ankaralıyımHaa Çorum köfte deyince bende çorumluyum eşim Ankaralı