Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım daha bebek ortada :) sadece kese var o da karından ultrasonla görünemeyecek kadar küçük erken gebelik olduğu için henüz bebeği göremedik. Kısmetse 2 hafta sonra görebileceğiz :)
Wvet o bebek olustuktan sonra karindan uktrasonla gorulebilecek olduktan sonrasi icin gecerli

muhtemelen yerleşme kanamasıydı. bitti dün zaten:) bugün beta ölçtürdüm 3 katı yükselmiş maşallah. cumartesi doktora gideriz artık umarım kese görünür.

Var gibi ben gördüm ikincincizgiyii hayirli olsun

Gözün aydın canım 17 mayısmı

Komik olmuş cidden pek inanmam böyle şeylere ama yine de merak işte erkenden öğrenme hevesi Bir oğlum var iki yaşında

İnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun bundan sonra inşllah benimki azcuk azcuk geliyor taksit taksit. İlaca ne zaman başlıyorsun?
Dün gece sonucu görür görmez aldım ilacı
Bugün de adet masajina başladım
Yarın falan da şu testten sipariş ederim
Muhimmatlarimiz hazır olsun bi dahaki aya
I ipti bak gel burada ne deniliyor senle biz bu ay hamileyiz diyorlar ki geçikmeler tahmin gebeliğe hazırlığıymış ponciğim yaa

Dün gece sonucu görür görmez aldım ilacı
Bugün de adet masajina başladım
Yarın falan da şu testten sipariş ederim
Muhimmatlarimiz hazır olsun bi dahaki aya
Uçacağız hazırız tek ihtiyacımız olan şey adet olsun bitsin sana ne dediysem bazen tuttu bazen tutmadı mesela bayramda çalışma yapacaktın bayramı da yicez biran önce olursun da kalmaz inşllah bayramımız
Şubatı birisi açarda seninle oraya cirit atmaya gideriz gel bakayım düş peşime mayısa gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…