Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapma şunu bana yaaa 😁 😁 giden gitsin dedim ben herkese 😂😂hamile demicem seni döverim bak 🤣🤣🤣🙈
Aynen oysaki Allah veriyor oluyor bizde orada birbirimize destek oluyoruz.
İnşallah onların o güzel dualarına denk gelirim bende hamiş kalırım 🤗 ❤️🌸
😂😂
Amin canım inşallah 🤲
Önce bi adet ol da hayırlısıyla 😂

😂😂
Amin canım inşallah 🤲
Önce bi adet ol da hayırlısıyla 😂
Eeehh işte canım az dün akşam azcık bu akşam geldi böyle böyle çoğalıp olacağım 🤣🤣bir kere ağzun iyi aç senden iyice korkuyorm zaten 🤣🤣🤣🤣🤣kim dedi olmuyorum diye 😂 😂 😂 ama çok pisss başım ağrıyor ponciiik yaaa 😰😰😰hırsımdan cirit atıyorum buralarda 😡😡😡

Eeehh işte canım az dün akşam azcık bu akşam geldi böyle böyle çoğalıp olacağım 🤣🤣bir kere ağzun iyi aç senden iyice korkuyorm zaten 🤣🤣🤣🤣🤣kim dedi olmuyorum diye 😂 😂 😂 ama çok pisss başım ağrıyor ponciiik yaaa 😰😰😰hırsımdan cirit atıyorum buralarda 😡😡😡
Baş ağrıs desen var, sinir desen var beni dövecekmişsin 😂😂
Demek ki geliyor gelmekte olan 😂😂
Olursun canım ya o kadar gelmiş ya sökülür artık bugün yarın.

Baş ağrıs desen var, sinir desen var beni dövecekmişsin 😂😂
Demek ki geliyor gelmekte olan 😂😂
Olursun canım ya o kadar gelmiş ya sökülür artık bugün yarın.
Geldi geliyor iki gözümün çiçeği diyor ki ben varım artık geçti o kanamasız günler diyor 🤣🤗🤣bana acıyı tatlıyı bir arada yaşatan şey bu 😰😡tanıyorum bunun adı regli 😂😂

Geldi geliyor iki gözümün çiçeği diyor ki ben varım artık geçti o kanamasız günler diyor 🤣🤗🤣bana acıyı tatlıyı bir arada yaşatan şey bu 😰😡tanıyorum bunun adı regli 😂😂
Son reglin olsun inşallah, rahmin güzelce temizlensin, minik embriyoya hazırlansın inşallah 🤲 sağlıklı yumurtacıklar olgunlaşıp en sağlıklı spermle döllensin inşallah. 😂
Biyoloji dersi gibi dua ettim bak.
😂
Yani gebe kal da bi da regl olma demek istedim.. bi da bu kadar geç gelsin diye değil.. açıkliyim iyice de dövme beni sonra😂😂

Son reglin olsun inşallah, rahmin güzelce temizlensin, minik embriyoya hazırlansın inşallah 🤲 sağlıklı yumurtacıklar olgunlaşıp en sağlıklı spermle döllensin inşallah. 😂
😂
Yani gebe kal da bi da regl olma demek istedim.. bi da bu kadar geç gelsin diye değil.. açıkliyim iyice de dövme beni sonra😂😂

Sen ne güzel dua ediyorsun yaa ❤️ inşallah bak ne ohhh ne güzel yanında olsam senden hamilelik bulaşsın diyede birde sarılırdım tamamdı bu iş Allah razı olsun canım şaka bir yana kafam dağılıyor gibi oluyor böylede iyiki varsın ve varsınız 🌸🤗

Sen ne güzel dua ediyorsun yaa ❤️ inşallah bak ne ohhh ne güzel yanında olsam senden hamilelik bulaşsın diyede birde sarılırdım tamamdı bu iş Allah razı olsun canım şaka bir yana kafam dağılıyor gibi oluyor böylede iyiki varsın ve varsınız 🌸🤗
Aynen canım insanın burda kafası dağılıyor ve zaman geçiyor amaç da bu zaten. Reelde belki en yakın ardaşımla bile kocamla ilişki günlerini ve pozisyonlarını konuşamazdım mesela 😂😂
İyi ki varsınız.. burda hiç tanımadığımız insanların desteğini ve duasını almak çok güzel bir duygu 😍

Öyle dalgın ki kafam. Bir yandan evden çalışmaya devam ediyorum. Diğer yandan 20 aylık kızım var. Koca ev derken adımı bile iyi biliyorum diyorum bazen :):)

Komik olmuş cidden 😂 pek inanmam böyle şeylere ama yine de merak işte 🤭 erkenden öğrenme hevesi 🥰 Bir oğlum var iki yaşında🥰🥰
Benim kız da 20 aylık 🥰

Aynen canım insanın burda kafası dağılıyor ve zaman geçiyor amaç da bu zaten. Reelde belki en yakın ardaşımla bile kocamla ilişki günlerini ve pozisyonlarını konuşamazdım mesela 😂😂
İyi ki varsınız.. burda hiç tanımadığımız insanların desteğini ve duasını almak çok güzel bir duygu 😍
Ay heralde 🤣 ben yumurtlama günümü konuşuyordum en yakın arkadaşımla geçen

O günleri değerlendirdik diyemedim🤣

😂
Aynı duadan alırım bi dal 😍🤗😂

Yoo geçen konuştuk ya aynen devam topiğe diye burdayız hepimiz kuzucum
Ben geçen hafta pek giremedim vizelerden çok kaçırdım muhabbetleri

Zabaa kadar burdayız 🤗
Siz önden bi girin bakalım suya su soğuk mu😂

Benim kocam zaten 2.2.22de doğur dedi onu mu kiracaktim kafamı kırarım 🤣

Sorma canım ya birde haziran için listeye beni ekle diyorlar bende kıramıyorum 🤗içimdeki insanlık tamam al diyor 😊 çoook tatlı onlarda ama mayıs da hiç benim gibi bebeği olmayan hamiş kalanım oldu 😍çok uzun süre hamiş olmayan var bu grupta hiç bebeği olmayan çok dilerim benimle Allah güler onlara 🙏🏼🌸buradan gelip hamiş kalanda var şuan o kadar mutlu oluyorum ki bu grup yönetiicisi olup haberi almak başja mutluluk veriyor ya ❤️❤️
Rabbim dileyen isteyen isteyen herkese nasip eylesin tez zamanda tez vakitde canım özellikle sana kuzum inşallah 🙏🙏💞💞💞

Zabaa kadar burdayız 🤗

Tamam sen kaçırdın ozaman evet bir ara kaybolmuşdun ozaman konuştuk topik kalsın ayrılmalım dedik hepimzi burdayız

Zabaa kadar burdayız 🤗

Su gayet güzel biraz taşlı ama havada güzel ya eğlenceli geçiyor 1 ay sonra çok daha güzel bencede 🤭🤭🤭

X