Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlarr, Geçen hafta keseyi görebildik, gerçi karından göremedi doktor küçük olduğu için. Vajinal ultrasonla gördük. Kalp atışını duymayı bekliyoruz bakalım. 17 Nisan'a kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum

Wallahi kız ilk 12 h likti erkek dedi özel de doktor sonra hep erkek dendi sonra 17 h lik bisiler oldu uzatmiyim riskli gebelik fie veni üniv Hastanesi'ne postaladilar orda da erkek dendi sonra gel zaman git zaman 7 aylık kontrolde cinsiyet sorasim tuttuu normalde solemio devlet olduğu için ama kız bu bebek demesin mi ben şok eminmisiniz diorum evet dio ayyy neyse çocuk doğdu ilk sorduğum erkek mi erkek mi oldu hatta doktorlarda erkek istediğimizi dusundu hani tipik erkek isteyen aileler vardır ya onlar gibi oysa ilgisi yok

Hayırlı olsun insallahhh kaç haftalık bebek goremedi karından ? En heyecanlı bekleyişler sağlıkla al kucağına ins

Vajinal ultrasonla keseye degilde bebege bakmis olmasi lazim eger bebeye baktiyss kizdir
Yok canım daha bebek ortada :) sadece kese var o da karından ultrasonla görünemeyecek kadar küçük erken gebelik olduğu için henüz bebeği göremedik. Kısmetse 2 hafta sonra görebileceğiz :)

Hayırlı olsun insallahhh kaç haftalık bebek goremedi karından ? En heyecanlı bekleyişler sağlıkla al kucağına ins
Yani daha haftalık bile diyemiyorum, ultasondan 2 gün önce kan vermiştim 600 küsürdü bHCG. 2 gün sonra keseyi görmem lazım deyip çağırdı doktorum ama karından göremedi. Vajinal ultrasonda gözüktü ama çok küçüktü. Bende kalp atışını duymadan emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…