- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Bu çok net hamişsin gözün aydınnnnnKızlar dayanmadımerken gebeliğide yaptım Eki Görüntüle 2841184
Allah'ım bununda bilmediği yok yarabbimEvet bebek sagdaysa erkek soldaysa koz falan gibi biseydi galiba
Genel kültür 100Allah'ım bununda bilmediği yok yarabbim
Get böle genel kültürün batsın eski saçma sapan adetler git yemek yap hadi ne pişiriyon akşamaGenel kültür 100dua et aksams misafirim gelcek ugrasma benmlen be kadin
Barbunya mercimek corba pirinc pilav manti salata corum koftesi tavukGet böle genel kültürün batsın eski saçma sapan adetler git yemek yap hadi ne pişiriyon akşama
Ohhh daha ne olsun ellerine sağlık Çorumlu musun yoksaBarbunya mercimek corba pirinc pilav manti salata corum koftesi tavukeyimi
Ohhh daha ne olsun ellerine sağlık Çorumlu mu
Haa Çorum köfte deyince bende çorumluyum eşim AnkaralıCankiriliyim yani babam ve esim cankirili annem kastamonulu
Cok severim corum kofte sut annem corumlu o ogrettiHaa Çorum köfte deyince bende çorumluyum eşim Ankaralı
Afiyet olsun canım ben bilmem ama sevmemdeCok severim corum kofte sut annem corumlu o ogretti
gerçek mi bu yaaEvet bebek sagdaysa erkek soldaysa koz falan gibi biseydi galiba
Wallahi kız ilk 12 h likti erkek dedi özel de doktor sonra hep erkek dendi sonra 17 h lik bisiler oldu uzatmiyim riskli gebelik fie veni üniv Hastanesi'ne postaladilarHaha daha neler
Vajinal ultrasonla keseye degilde bebege bakmis olmasi lazim eger bebeye baktiyss kizdirgerçek mi bu yaavajinal ultrasonla baktı doktor bana nasıl bileceğim şimdi nerede olduğunu
Hayırlı olsun insallahhh kaç haftalık bebek goremedi karından ? En heyecanlı bekleyişler sağlıkla al kucağına insSelamlarr, Geçen hafta keseyi görebildik, gerçi karından göremedi doktor küçük olduğu için. Vajinal ultrasonla gördük. Kalp atışını duymayı bekliyoruz bakalım. 17 Nisan'a kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum
Yok canım daha bebek ortada :) sadece kese var o da karından ultrasonla görünemeyecek kadar küçük erken gebelik olduğu için henüz bebeği göremedik. Kısmetse 2 hafta sonra görebileceğiz :)Vajinal ultrasonla keseye degilde bebege bakmis olmasi lazim eger bebeye baktiyss kizdir
Yani daha haftalık bile diyemiyorum, ultasondan 2 gün önce kan vermiştim 600 küsürdü bHCG. 2 gün sonra keseyi görmem lazım deyip çağırdı doktorum ama karından göremedi. Vajinal ultrasonda gözüktü ama çok küçüktü. Bende kalp atışını duymadan emin olamıyorumHayırlı olsun insallahhh kaç haftalık bebek goremedi karından ? En heyecanlı bekleyişler sağlıkla al kucağına ins