Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5. Hafta içinde olup ara ara adetimsi az şekilde ağrı yaşayan var mı gene başladı benim kontrolüm cuma günü. Sanki sağ ve sol boşluklarımda adet olacakmisim gibi genelde akşam vuran sızlar şekilde ağrım oluo

Canım oluyor hala da oluyor kendinş yorma dinlen dikkat et kendine

Amin insallah iyi misin nasılsın ne desem bilemedim insallah sagliklica güzelce çocukların olur
Dünyam başıma yıkıldı desem yeridir 3 kaybim vardı onlar canlanmamıştı ölü gebelikti bu canlandı kalbini duydum çok şükür dedim ama oda bni bırakıp gitti isyan etmek istemiyorm ama o kadar çok insan var ki istemeyip de birsuru olan bn yalvarıyorum veriyor ama kursamda birakiyor hevesi

Kızlar beni listeden cikarirmisiz dün bebeğimi aldılar kalbi durmuş 8. Haftamda
Canım üzüldüm ama Allah verdi Allah aldı yapılacak da üzülecek de bişey olmuyor seni çok iyi anlıyorum benim de ilk bebeğim öyle oldu. Taşıdığın minik bir candı yine başım sağolsun Allah sana sağlık sıhhat versin yine olur en kısa zamanda annemin bir lafı var düşüğün ayağı içerde olur yine kalınır diye. Sebebini biliyor musun, kan sulandırıcıda kullanıyor muydun acaba

İsyan etme canım bu mübarek günde Allah kararlar benim arkadaşımın 6 gebeliği canlanmadı sonraki sağlıkla doğdu bir başka arkadaşım 8 kere gebe kaldı hep düştü sonrakine yine sağlıkla doğurdu Allah sağlık sıhhat versin inşallah yine olur çok şükür bu günümüze boynuz olsa taşırız rabbim verdikten sonra

Görümcemde de oldu 2,3 hafta önce buraya yazmıştım hep oluyor herkeste oluyor artık yediğimiz içtiğimiz mi yapıyor bilinmez ama sağlıklı olsa emin ol rabbimin izniyle olurdu vücut sağlıksız gebeliği kendi sonlandırıyor canını sıkma lütfen üzme kendini en doğru zamanda allahın izniyle olur inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Evet bebegimin gelişimi güzeldi ama şekil bozukluğu oluşmuş bebek öźürlüymüs

Teşekkür ederim rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermesin 4 bebeğimi kaybettim ama cennette bni bekliyorlar bebeğim özürlü olduğu için kalbi durmuş insan şeklini almıştı geçen hafta az da olsa dün resmen topacik olmuş şekli değişmiş büyümüş gelirmiş ama şekil bozukluğu olmuş bebekte ve kalbi durmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…