Zaabaaa kadarBen geçen hafta pek giremedim vizelerden çok kaçırdım muhabbetleri
Zabaa kadar burdayız
Siz önden bi girin bakalım suya su soğuk mu
Benim kocam zaten 2.2.22de doğur dedi onu mu kiracaktim kafamı kırarım
hali neden yatıyon dinleniyonmu bende 2.80 im şuanYine birgün yatiyorumdur
Canım oluyor hala da oluyor kendinş yorma dinlen dikkat et kendine5. Hafta içinde olup ara ara adetimsi az şekilde ağrı yaşayan var mı gene başladı benimkontrolüm cuma günü. Sanki sağ ve sol boşluklarımda adet olacakmisim gibi genelde akşam vuran sızlar şekilde ağrım oluo
Çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm. Allah sabır versin sana da eşine deKızlar beni listeden cikarirmisiz dün bebeğimi aldılar kalbi durmuş 8. Haftamda
Hayir ayakları diktimhali neden yatıyon dinleniyonmu bende 2.80 im şuan
Ayyy çok geçmiş olsun allahim sabır versin=((Kızlar beni listeden cikarirmisiz dün bebeğimi aldılar kalbi durmuş 8. Haftamda
Aminnn allahım kimseye taşıyamayacağı yükü vermesinAyyy çok geçmiş olsun allahim sabır versin=((
Amin insallah iyi misin nasılsın ne desem bilemedim insallah sagliklica güzelce çocukların olurAminnn allahım kimseye taşıyamayacağı yükü vermesin
Dünyam başıma yıkıldı desem yeridir 3 kaybim vardı onlar canlanmamıştı ölü gebelikti bu canlandı kalbini duydum çok şükür dedim ama oda bni bırakıp gitti isyan etmek istemiyorm ama o kadar çok insan var ki istemeyip de birsuru olan bn yalvarıyorum veriyor ama kursamda birakiyor hevesiAmin insallah iyi misin nasılsın ne desem bilemedim insallah sagliklica güzelce çocukların olur
Canım üzüldüm ama Allah verdi Allah aldı yapılacak da üzülecek de bişey olmuyor seni çok iyi anlıyorum benim de ilk bebeğim öyle oldu. Taşıdığın minik bir candı yine başım sağolsunKızlar beni listeden cikarirmisiz dün bebeğimi aldılar kalbi durmuş 8. Haftamda
Ayyy canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa demekki sağlıklı değildi inş rabbim sağlıklı sıhhat hayırlı evlat nasip etsin tezzamanda inşallahKızlar beni listeden cikarirmisiz dün bebeğimi aldılar kalbi durmuş 8. Haftamda
İsyan etme canım bu mübarek günde Allah kararlar benim arkadaşımın 6 gebeliği canlanmadı sonraki sağlıkla doğdu bir başka arkadaşım 8 kere gebe kaldı hep düştü sonrakine yine sağlıkla doğurdu Allah sağlık sıhhat versin inşallah yine olur çok şükür bu günümüze boynuz olsa taşırız rabbim verdikten sonraDünyam başıma yıkıldı desem yeridir 3 kaybim vardı onlar canlanmamıştı ölü gebelikti bu canlandı kalbini duydum çok şükür dedim ama oda bni bırakıp gitti isyan etmek istemiyorm ama o kadar çok insan var ki istemeyip de birsuru olan bn yalvarıyorum veriyor ama kursamda birakiyor hevesi
Görümcemde de oldu 2,3 hafta önce buraya yazmıştım hep oluyor herkeste oluyor artık yediğimiz içtiğimiz mi yapıyor bilinmez ama sağlıklı olsa emin ol rabbimin izniyle olurdu vücut sağlıksız gebeliği kendi sonlandırıyor canını sıkma lütfen üzme kendini en doğru zamanda allahın izniyle olur inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahDünyam başıma yıkıldı desem yeridir 3 kaybim vardı onlar canlanmamıştı ölü gebelikti bu canlandı kalbini duydum çok şükür dedim ama oda bni bırakıp gitti isyan etmek istemiyorm ama o kadar çok insan var ki istemeyip de birsuru olan bn yalvarıyorum veriyor ama kursamda birakiyor hevesi
Evet bebegimin gelişimi güzeldi ama şekil bozukluğu oluşmuş bebek öźürlüymüsGörümcemde de oldu 2,3 hafta önce buraya yazmıştım hep oluyor herkeste oluyor artık yediğimiz içtiğimiz mi yapıyor bilinmez ama sağlıklı olsa emin ol rabbimin izniyle olurdu vücut sağlıksız gebeliği kendi sonlandırıyor canını sıkma lütfen üzme kendini en doğru zamanda allahın izniyle olur inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Çok çok geçmiş olsun inşallahKızlar beni listeden cikarirmisiz dün bebeğimi aldılar kalbi durmuş 8. Haftamda