Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlginçmiş.. daha neler duyacağız acaba.. insan vücudu gerçekten bir muamma çözmek zor
Kıızz senin de gecikti bu ay hadi hayırlısı
Evet benmde gecikti bu ay Allah biliyorya ben tee nissnliykenden haziranda hamile kalmayi planliyodum esimin dogum gunu haziranda nasip tabi ama belkide o zamanlar cok icten dua ettim Allah kabul etti nasip artii hepimiz icin hayirlisi olsun insallsh

Aleyküm selam.. İnşallah bal annen doğru diyordur dediğini bende bir kere arkadaşımdan duymuştum ama ciddiye almamıştım. İnşllah doğrudur ve sende inşallah hamişsinidirr canım keşke erken gebelik testini şimdi yapsaydın ama olsun yarın ilk idrarla yap bakalım çizgiler çıkacak mı?bence net olmamakla çizgi var hamile olblrsin

Çizgi var madem dışarı çıkman zor erken gebeliği yarın yap derim hayırlı olsun da
Annenizin sözüne takıldım gecikmeler başlarsa gebe mi kalınıyormuş sonraki aylar?
Ya annemin doktoru bana hamile kalmadan önce öyle demiş. Sen geç yumurtluyorsun yumurtalıklarında o yüzden adetini geçiktiriyor demiş. Tbi ne kadar doğru bilmem. Erken olurdum geç olmazdım hiç. Komşumda 3 ay geçikmeler yaşadı sonra gebe oldu. Hurafede olabilir tabi

Ben göremedim canım biraz bekle derim inş bebiş seninledir

Hadi hayırlısı inşallah bende de mart ayında 5 gün gecikme oldu Nisan ayında 3 gün gecikmeyle gebe olduğumu öğrendim. Gecikme olunca rahmin kendini hazırladığını bende duymuştum bilmiyorum benim ki tesadüf mü ama aynı durum oldu. Çizgiyi görüyorum bende erken gebelikte daha net görürsün canım

Hayırlı olsun erken gebeliği yerinde olsam 1 dk durmaz yapardım hem evde kovit hastası var 2 kat dikkat et aman çok geçmiş olsun bu arada. Çizgiyi bende gördüm adet gecikmeleri başladığında ki durumu bende biliyorum evet vücut kendini hazırlıyor derler doktor bunun cougunu kimyasal gebelik olarak isimlendiririz biz çoğu kadın bunu farkezmez bu ay 5 gün 10 gün gecikti derler dedi.

Yaa bak şimdi herkes söyleyince hatırladım benim de ocakta bir hafta gecikti ama ben eşime küsmüştüm onun stresiyle mi olmuştu dediydim ama şimdi taşlar yerine oturdu
Neyse sonra ben barıştım.. barışmanın şerefine şubatta hamile kaldım
Ama kimyasal oldu.
Hurafe gibi geldi bana ama örnekler varmış demek ben de dahil.

Ben hurafe olarak bakmıyorum şöyle diyeyim ben hep 28 günde bir adet oluyorum ama ilk bebeğim geç döllenme ile oldu ondan önce geçikmelerim olurdu arkadaşım annenin dediğini derdi bu adet geçikmelerin güzele işaret içine umut sokmuş olmim ama dedi ben ondan sonra hamile kalmıştım. Olay geç döllenmenin verdiği geçikmeden kaynaklı adeti oynatıyor sonra bakmışsın hamile olabiliyorsun. Düzenli de ymumrltma olsa geç döllenme hamile kalan çok böyle

Duanı ayrıntılı yapmamışsın canım bu haziran deseymişsin keşke. şaka tabii.
Allah en doğru zamanda verir canım şüphen olmasın hadi hayırlısı

Bende geçen ay mesela 4 gün geciktim evde idrar testim çok silik çıktı sonra doktora gittim kan aldı önce 0.2 iken 2 gün sonra 7 ye çıktı doktor şaibeli dedi 2 gün sonra adet oldum doktor kimyasal dedi bu ay hamdolsun henüz doktora gitmedim ama inşallah aksilik yoktur

Aleyküm selam canım ben çizgi gördüm inşallah bebişin seninledir hayırlısı olsun

Kızlar dun ovu testim böyle bişidi bugün sipsilik dun ya da bugün yumurtlama günüm akintim dun başladı sizce catlamis mıdır piki göremedim ama ben? Başka da ovulasyon testim yok

Eklentiler

• Screenshot_20210504-132812_Chrome.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…