İnşallah canım inş rabbim korktuğuna uğratmasjnBende geçen ay mesela 4 gün geciktim evde idrar testim çok silik çıktı sonra doktora gittim kan aldı önce 0.2 iken 2 gün sonra 7 ye çıktı doktor şaibeli dedi 2 gün sonra adet oldum doktor kimyasal dedibu ay hamdolsun henüz doktora gitmedim ama inşallah aksilik yoktur
Hepiniz gördünüz ben göremedim yaaa uykudan gözümü açamıyom galiba ondaAleyküm selam canım ben çizgi gördüm inşallah bebişin seninledir hayırlısı olsun
Olabilir canım az aç kendini tekrar bak bakalım görcen miHepiniz gördünüz ben göremedim yaaa uykudan gözümü açamıyom galiba onda
Hamilesin demistik days comfort galiba test onda bile cikmisKızlar dayanmadımerken gebeliğide yaptım Eki Görüntüle 2841184
Çok mutluyum yaa 9 aydır denedik denedik olmadı neyse dedim artık Rabbim bir tane vermiş ikincininde zamanı değil demek ama devam denedik tabiHamilesin demistik days comfort galiba test onda bile cikmis
İnsallah bizede nasip olur 4 ay oldu bizimde hadi hayirlisi baklm benmde esim covid ben negatif ciktigim icin dun kan verdimÇok mutluyum yaa 9 aydır denedik denedik olmadı neyse dedim artık Rabbim bir tane vermiş ikincininde zamanı değil demek ama devam denedik tabiçok şükür. Rabbim isteyen herkese versin İkinci üçüncü fark etmiyor demek ki heyecan aynı.
Evet days comfortilk gebeliğimde adetim geçtiği halde testlerde çıkmamıştı. Karantinayı atlatalım hayırlısıyla kanda veririm
Hoş geldin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına inşallah
Canım ben ovulasyon işlerinden anlamıyorum yoksa yardım ederdim amaYardım edin lutfen =(
TeşekkürlerHoşgeldin sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Hayırlı olsunnnn sağlıcakla büyüsün inşallah bebissKızlar dayanmadımerken gebeliğide yaptım Eki Görüntüle 2841184
Hayır nedir oteşekkür ederim Ramzi teorisini bilen var mı?
Evet bebek sagdaysa erkek soldaysa koz falan gibi biseydi galibateşekkür ederim Ramzi teorisini bilen var mı?
Evet bebek sagdaysa erkek soldaysa koz falan gibi biseydi galiba
Geçen denk gelip bir yerde okudum usg fotosuna göre kesenin sağda veya solda olmasına göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş neler duyuyoruzteşekkür ederim Ramzi teorisini bilen var mı?
Annem derki hep solumda hissederdim doktorda sol kasigimdan bulurduben de o kadarını biliyorum. Ama bir de yok vajinalse şu, karından ultrasonsa bu diyorlar hiç anlamadım
Oğluma 7 aylıkken kız dendi