Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım inş rabbim korktuğuna uğratmasjn

Hamilesin demistik days comfort galiba test onda bile cikmis
Çok mutluyum yaa 9 aydır denedik denedik olmadı neyse dedim artık Rabbim bir tane vermiş ikincininde zamanı değil demek ama devam denedik tabi çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin İkinci üçüncü fark etmiyor demek ki heyecan aynı.
Evet days comfort ilk gebeliğimde adetim geçtiği halde testlerde çıkmamıştı. Karantinayı atlatalım hayırlısıyla kanda veririm

İnsallah bizede nasip olur 4 ay oldu bizimde hadi hayirlisi baklm benmde esim covid ben negatif ciktigim icin dun kan verdim

teşekkür ederim Ramzi teorisini bilen var mı?
Geçen denk gelip bir yerde okudum usg fotosuna göre kesenin sağda veya solda olmasına göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş neler duyuyoruz hiç anlamam benim kıza Dr bile 4 ay erkek bu dedi sonra kız diye çevirdi bide sormadık ona rağmen söyleyim cinsiyetini dedi tabi benimki her yere naklen yayın yaptı sonra Bi ton iş erkek değilmiş diye çevirdik karnımda aksine bir basketbol topu yutmuş gibi sipsivriydi her gören erkek mi diye soruyordu ama Çin takvimi bende doğru çıktı Allah bilir ya 4 ay olmadan dra bile güvenmiyorum artık

ben de o kadarını biliyorum. Ama bir de yok vajinalse şu, karından ultrasonsa bu diyorlar hiç anlamadım
Annem derki hep solumda hissederdim doktorda sol kasigimdan bulurdu yani bilemiyorum ki iliski soneasi saga yatarsan erkek sola yatarsan kiz olurmuş vs gibi seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…