Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine içimiz ışıl ışıl
Var ol kuzu
Gün aaaayyy dııın

Anam masallahhhh enerjinizeeeee ben sürünerek kalkıyorum bildiğiniz

Heh bak unuttum bile günaydın demeyi
GU NAYYYY DİNNNN

Günaydın güzel Anna aminnn aminnnn çok güzel du etmişsin ALLAHrazı olsun inşallah canım benim

Anam masallahhhh enerjinizeeeee ben sürünerek kalkıyorum bildiğiniz
Ben de
benim kız 6 da başlıyor tepeme binmeye anne kalk acıktım, anne kahvaltı hazırla, anne çişim geldi.
Güne 6 da başlayınca şu an akşam olması gerekiyo ama saat daha 10
Sağlıklı olsunlar da sürünerek kalkalım napalım
Günaydın herkese

Oyyy anammmm sukredeyim bide uyumuyor benimki diorum
Hahahaha benimkide baktı kaldiramiyor anneeee çok acıktım bennnnn dio o zaman firliyorum işte bunu bı keşfetti şimdi direk anne çok acıktım ben dio çakal Allah canlarını sağ etsin kimse uykusuzluktan ölmüyor

Selamünaleyküm kızlar. Bişey danışıcaktım. Biz 9 aydır deniyoruzda. Geçen ay ilk kez 4 gün geçiktim ama gebe değildim. Annemde geçikmeler başlarsa bir iki aya hamile kalırsın dedi. Adetime 5 gün var daha. Sabırsızlık ettim . Ama testime bi bakıverseniz ben mi hayal görüyorum diye. Elimde bir tanede erken gebelik testi var ama beklicem. Çünkü eşim dün Covid pozitif çıktı eczaneye gidemem daha . Hayal mi gerçek mi yoksa daha erken diye yanılma mı anlamadım

Eklentiler

• image.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 37
  • image.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 36
Ben goruyorum cizgiyi bence erken gebeligi yap daha belirgin çıkar

Çizgi var madem dışarı çıkman zor erken gebeliği yarın yap derim hayırlı olsun da
Annenizin sözüne takıldım gecikmeler başlarsa gebe mi kalınıyormuş sonraki aylar?

Çizgi var madem dışarı çıkman zor erken gebeliği yarın yap derim hayırlı olsun da
Annenizin sözüne takıldım gecikmeler başlarsa gebe mi kalınıyormuş sonraki aylar?
Evet oyleymis ade tgecikmeye baslamasi rshmim kendini gebelige hazirlamasi demekmis bunu banada doktor demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…