Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlginçmiş.. daha neler duyacağız acaba.. insan vücudu gerçekten bir muamma çözmek zorEvet oyleymis ade tgecikmeye baslamasi rshmim kendini gebelige hazirlamasi demekmis bunu banada doktor demisti
Evet benmde gecikti bu ay Allah biliyorya ben tee nissnliykenden haziranda hamile kalmayi planliyodum esimin dogum gunu haziranda nasip tabi ama belkide o zamanlar cok icten dua ettim Allah kabul etti nasip artii hepimiz icin hayirlisi olsun insallshİlginçmiş.. daha neler duyacağız acaba.. insan vücudu gerçekten bir muamma çözmek zor
Kıızz senin de gecikti bu ay hadi hayırlısı
Selamünaleyküm kızlar. Bişey danışıcaktım. Biz 9 aydır deniyoruzda. Geçen ay ilk kez 4 gün geçiktim ama gebe değildim. Annemde geçikmeler başlarsa bir iki aya hamile kalırsın dedi. Adetime 5 gün var daha. Sabırsızlık ettim . Ama testime bi bakıverseniz ben mi hayal görüyorum diye. Elimde bir tanede erken gebelik testi var ama beklicem. Çünkü eşim dün Covid pozitif çıktı eczaneye gidemem daha . Hayal mi gerçek mi yoksa daha erken diye yanılma mı anlamadım
Ya annemin doktoru bana hamile kalmadan önce öyle demiş. Sen geç yumurtluyorsun yumurtalıklarında o yüzden adetini geçiktiriyor demiş. Tbi ne kadar doğru bilmem. Erken olurdum geç olmazdım hiç. Komşumda 3 ay geçikmeler yaşadı sonra gebe oldu. Hurafede olabilir tabiÇizgi var madem dışarı çıkman zor erken gebeliği yarın yap derim hayırlı olsun da
Annenizin sözüne takıldım gecikmeler başlarsa gebe mi kalınıyormuş sonraki aylar?
Ben göremedim canım biraz bekle derim inş bebiş seninledirSelamünaleyküm kızlar. Bişey danışıcaktım. Biz 9 aydır deniyoruzda. Geçen ay ilk kez 4 gün geçiktim ama gebe değildim. Annemde geçikmeler başlarsa bir iki aya hamile kalırsın dedi. Adetime 5 gün var daha. Sabırsızlık ettim . Ama testime bi bakıverseniz ben mi hayal görüyorum diye. Elimde bir tanede erken gebelik testi var ama beklicem. Çünkü eşim dün Covid pozitif çıktı eczaneye gidemem daha . Hayal mi gerçek mi yoksa daha erken diye yanılma mı anlamadım
Hadi hayırlısı inşallah bende de mart ayında 5 gün gecikme oldu Nisan ayında 3 gün gecikmeyle gebe olduğumu öğrendim. Gecikme olunca rahmin kendini hazırladığını bende duymuştum bilmiyorum benim ki tesadüf mü ama aynı durum oldu. Çizgiyi görüyorum bende erken gebelikte daha net görürsün canımSelamünaleyküm kızlar. Bişey danışıcaktım. Biz 9 aydır deniyoruzda. Geçen ay ilk kez 4 gün geçiktim ama gebe değildim. Annemde geçikmeler başlarsa bir iki aya hamile kalırsın dedi. Adetime 5 gün var daha. Sabırsızlık ettim . Ama testime bi bakıverseniz ben mi hayal görüyorum diye. Elimde bir tanede erken gebelik testi var ama beklicem. Çünkü eşim dün Covid pozitif çıktı eczaneye gidemem daha . Hayal mi gerçek mi yoksa daha erken diye yanılma mı anlamadım
Hayırlı olsun erken gebeliği yerinde olsam 1 dk durmaz yapardım hem evde kovit hastası var 2 kat dikkat et aman çok geçmiş olsun bu arada. Çizgiyi bende gördüm adet gecikmeleri başladığında ki durumu bende biliyorum evet vücut kendini hazırlıyor derler doktor bunun cougunu kimyasal gebelik olarak isimlendiririz biz çoğu kadın bunu farkezmez bu ay 5 gün 10 gün gecikti derler dedi.Selamünaleyküm kızlar. Bişey danışıcaktım. Biz 9 aydır deniyoruzda. Geçen ay ilk kez 4 gün geçiktim ama gebe değildim. Annemde geçikmeler başlarsa bir iki aya hamile kalırsın dedi. Adetime 5 gün var daha. Sabırsızlık ettim . Ama testime bi bakıverseniz ben mi hayal görüyorum diye. Elimde bir tanede erken gebelik testi var ama beklicem. Çünkü eşim dün Covid pozitif çıktı eczaneye gidemem daha . Hayal mi gerçek mi yoksa daha erken diye yanılma mı anlamadım
Ben hurafe olarak bakmıyorum şöyle diyeyim ben hep 28 günde bir adet oluyorum ama ilk bebeğim geç döllenme ile oldu ondan önce geçikmelerim olurdu arkadaşım annenin dediğini derdi bu adet geçikmelerin güzele işaret içine umut sokmuş olmim ama dedi ben ondan sonra hamile kalmıştım. Olay geç döllenmenin verdiği geçikmeden kaynaklı adeti oynatıyor sonra bakmışsın hamile olabiliyorsun. Düzenli de ymumrltma olsa geç döllenme hamile kalan çok böyleYa annemin doktoru bana hamile kalmadan önce öyle demiş. Sen geç yumurtluyorsun yumurtalıklarında o yüzden adetini geçiktiriyor demiş. Tbi ne kadar doğru bilmem. Erken olurdum geç olmazdım hiç. Komşumda 3 ay geçikmeler yaşadı sonra gebe oldu. Hurafede olabilir tabi
Hele Mart ayında da ben bir kaç gün gecikmiştim ondanmıki daha neler duyacağızİlginçmiş.. daha neler duyacağız acaba.. insan vücudu gerçekten bir muamma çözmek zor
Kıızz senin de gecikti bu ay hadi hayırlısı
Duanı ayrıntılı yapmamışsın canım bu haziran deseymişsin keşke. şaka tabii.Evet benmde gecikti bu ay Allah biliyorya ben tee nissnliykenden haziranda hamile kalmayi planliyodum esimin dogum gunu haziranda nasip tabi ama belkide o zamanlar cok icten dua ettim Allah kabul etti nasip artii hepimiz icin hayirlisi olsun insallsh
1. Senemizin hazirani diyordum ayrıntılı ettim inşallahDuanı ayrıntılı yapmamışsın canım bu haziran deseymişsin keşke. şaka tabii.
Allah en doğru zamanda verir canım şüphen olmasın hadi hayırlısı
Benimde işte saat gibi islerdi denemeye başlayınca gecikmeler başlıyor vücut hazırlıyorBenim gecikmez ama 1 gun once oluyor hatta bazen=(
Aleyküm selam canım ben çizgi gördüm inşallah bebişin seninledir hayırlısı olsunSelamünaleyküm kızlar. Bişey danışıcaktım. Biz 9 aydır deniyoruzda. Geçen ay ilk kez 4 gün geçiktim ama gebe değildim. Annemde geçikmeler başlarsa bir iki aya hamile kalırsın dedi. Adetime 5 gün var daha. Sabırsızlık ettim . Ama testime bi bakıverseniz ben mi hayal görüyorum diye. Elimde bir tanede erken gebelik testi var ama beklicem. Çünkü eşim dün Covid pozitif çıktı eczaneye gidemem daha . Hayal mi gerçek mi yoksa daha erken diye yanılma mı anlamadım